11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

ΕΛΥΡΙΑ 2016 ΣΟΥΓΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

OΡEIBATIKOΣ ΑΓΩΝΑΣ 17 ΧΛΜ ΣΤΙΣ ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΥΡΤΑΚΙΝΑ-ΕΛΥΡΟΣ-ΣΥΙΑ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης-ΣΔΥ Χανίων πολιτιστικοί Σύλλογοι: Ελύρων-Σούγιας-Ροδοβανίου-Τεμενίων-Μονής-Κουστογέρακου.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: τρέξιμο και πεζοπορία -ποδηλατοδρομία 17χλμ δρόμος 1.000μ για παιδιά

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ: Ορειβατικός δρόμος 17χλμ ώρα 15:00 , ποδηλατοβόλτα 16:00 δρόμος 1.000μ 17:00

ΚΑΤΑΓΟΡΙΕΣ-ΕΠΑΘΛΑ: θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι νικητές-νικήτριες και στα δύο αγωνίσματα 17χλμ και 1.000μ.ενώ όσοι τερματίσουν στα 17χλμ θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο δίπλωμα, δίπλωμα θα πάρουν όλοι όσοι λάβουν μέρος στα 1000μ. Και ποδηλασία.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 5 ευρώ στα 17χλμ. και ποδηλασία .Στα 1.000μ και ποδηλασία η συμμετοχή είναι δωρεάν. Με την παραλαβή του αριθμού θα πέρνετε και αναμνηστική τεχνική μπλούζα.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ:Για την μετακκίνηση αθλητών από Ηράκλειο-Ρέθυμνο προς Σούγια θα υπάρξει λεωφορείο που θα ξεκινήσει από το Ηράκλειο ώρα 09:30 και θα περάσει και από Ρέθυμνο ώρα 11:00 να πάρει αθλητές και από εκεί με δωρεάν συμμετοχή

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ- ΜΠΟΥΦΕΣ: Σε όλους τους συμμετέχοντες θα προσφερθεί μπουφές με διάφορα εδέσματα δωρεάν και στο τέλος μετά τις απονομές θα γίνει μουσική βραδιά με καλλιτεχνικό Κρητικό και παραδοσιακό πρόγραμμα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6972016000 Καμπαξής Σπυρίδων (ΕΟΣΛΜΑΥ) (και για κράτηση στο λεωφορείο )

ΣΟΥΓΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

Η Σούγια είναι μικρό παραθαλάσσιο χωριό στην νότια Κρήτη, 70 χιλιόμετρα νότια από τα Χανιά.

Η Σούγια είναι χτισμένη στην έξοδο του φαραγγιού της Αγίας Ειρήνης, δυτικά από την κοίτη του χείμαρρου Αγιερηνιώτη, και ξεχωρίζει για την μεγάλη, όμορφη παραλία της που ποτέ δεν γεμίζει με κόσμο και για την χαλαρή, ανέμελη ατμόσφαιρα.

Η Σούγια έγινε γνωστή από τους νεαρούς στην ηλικία ή την ψυχή, που περνούσαν τις διακοπές τους στη σκηνή τους κάτω από τα αρμυρίκια της παραλίας.

Ειδικά πριν από 20 χρόνια ή κατάσταση ήταν τελείως χίπικη στη Σούγια, αλλά σήμερα έχει αρχίσει να αλλάζει.

Οι σκηνές εμφανίζονται ακόμα κάθε καλοκαίρι και η παραλία στο ανατολικό της μέρος εξακολουθεί να προσελκύει τους γυμνιστές, αλλά λιγότερο από ότι παλιότερα.