Running-Magazine-Logo

Γιατί τρέχω;

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

 

Τρέχω γιατί θέλω να ελέγξω τα όρια μου. Τρέχω γιατί το τρέξιμο προσθέτει χρώμα στην ζωή μου. Τρέχω γιατί το τρέξιμο με ζωντανεύει. Οι δρομείς έχουν διαφορετικούς λόγους για τους οποίους ξεκίνησαν να τρέχουν. Εσύ σε ποια κατηγορία δρομέα ανήκεις;

 

1. Ο αγχωμένος δρομέας

Το τρέξιμο αποτελεί το καλύτερο αντιστρεσογόνο το οποίο όμως χρησιμοποιείται λιγότερο από κάθε άλλο. Από την άλλη έχουμε το φαγητό που σαν το πιο διαδεδομένο “φάρμακο” κατά του άγχους. Συγχαρητήρια αν έχεις επιλέξει το τρέξιμο! Τρέχουμε γιατί, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, το τρέξιμο αποτελεί την πιο χαλαρή στιγμή της ημέρας. Το προτιμούμε για τις ενδορφίνες που μας προσφέρει….το “φάρμακο” που επιλέγουμε.

Σίγουρα κοστίζει λιγότερο από την ψυχοθεραπεία

2. Ο “τρέχω για να μπορώ να τρώω” δρομέας

Δεν πρόκειται ακριβώς για άδεια που σου προσφέρει την δυνατότητα να τρως οτιδήποτε σου αρέσει! Δεν είναι ότι είσαι υπέρβαρος αλλά σίγουρα νιώθεις ενοχές για τα σουβλάκια που τρως. Δεν είναι πως θες να χάσεις βάρος αλλά γιατί να φας ένα παγωτό αφού μπορείς να φας τρία; Με το τρέξιμο προσπαθούμε να απομακρύνουμε τις ενοχές και να μπορέσουμε να έχουμε περισσότερο από αυτό το “ανθυγιεινό” φαγητό χωρίς τύψεις. Δεν μπορείς να αρνηθείς πως ένα πλούσιο, γεμάτο θερμίδες, πρωινό έχει καλύτερη γεύση μετά από την πρωινή σου προπόνηση. Νιώθεις πως κέρδισες την ανταμοιβή σου.

3. Ο δρομέας των μεταλλίων

Δεν δίνουν μετάλλιο, δες γράφεται στον αγώνα! Έχεις πιθανότητες να βγεις μέσα στους πρώτους 3 και έχεις ένα κενό στην τροπαιοθήκη σου. Κάποιοι συλλέγουν γραμματόσημα, μην κρίνετε εμάς που συλλέγουμε μετάλλια και τρόπαια.

4. Ο sexy δρομέας

Ας το ομολογήσουμε, οι περισσότεροι από εμάς ξεκινήσαμε το τρέξιμο για να χάσουμε κάποια κιλά. Κάποια στιγμή στην ζωή σου συνειδητοποίησες πως η αυτή η κοιλιά της μπύρας ή της εγκυμοσύνης πρέπει να φύγει! Ήθελες να ξαναμπείς στα παλιά σου ρούχα, είτε αυτά ήταν παντελόνια και κουστούμια, είτε ήταν φορέματα και μπλουζάκια. Χωρίς όμως να κρέμεται η κοιλιά σου και να ξεχωρίζει η περιφέρεια σου. Τότε ήταν που έδεσες τα κορδόνια σου και ξεκίνησες να τρέχεις. Τώρα είσαι πλέον ένας δρομέας που αργά αργά θα φέρεις πίσω την sexy εμφάνιση σου.

5. Ο δρομέας της κρίσης της μέσης ηλικίας

Επαινούμε τους εαυτούς μας που επιλέξαμε το τρέξιμο για να αντιμετωπίσουμε την κρίση της μέσης ηλικίας από το να αγοράσουμε ένα ακριβό αυτοκίνητο ή να βάψουμε μοβ τα μαλλιά μας. Αν κοιτάξεις τους αριθμούς, θα δεις πως πιθανός να υπάρχει μια παγκόσμια πανδημία κρίσης μέσης ηλικίας που εξελίσσεται. Επέλεξες να αναμορφώσεις τον τρόπο ζωής σου, ακολουθείς μαι ψαγμένη διατροφή και προσπαθείς να αποδείξεις στον εαυτό σου. Τρέχεις για ξεπεράσεις τα όρια σου, τον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου. Φυσικά και σου αρέσει περιστασιακά να επιδεικνύεσαι στους φίλους σου πως είσαι καλύτερος από εκείνους στον αθλητισμό. Ανήκεις στην πιο “cool” ομάδα δρομέων και διασκεδάζεις να τρίβεις στην μούρη των άλλων τις επιτυχίες σου.

 

 

Πηγή: justrnlah

Επιμέλεια και κατασκευή: Runningmagazine

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X