Γράψου στο Newsletter για να λαμβάνεις πρώτος τους νέους αγώνες, άρθρα και tips για προπονήσεις και νέα για το τρέξιμο

Συλλέγουμε το Email σου ώστε να σου αποστέλνουμε ενημερωτικά newsletter. Παρακάτω μπορείς να δεις τους όρους χρήσης και την πολιτική συλλογής δεδομένων του Running Magazine
Please wait...

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας/ Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας προκηρύσσει τους Αγώνες Στίβου “ Τοφάλεια 2016”.

Οι αγώνες είναι ενταγμένοι στη σειρά των Αγώνων του Ελληνικού Γκραν Πρι 2016 και θα διεξαχθούν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας την Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016, ώρα 17.30΄.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής αγωνίσματα:

ΑΝΔΡΕΣ :    100 μ. – 200 μ. – 400 μ. – 800 μ. – 3.000 μ. – Άλμα επί Κοντώ – Άλμα σε Μήκος- Άλμα Τριπλούν – Σφαιροβολία – Δισκοβολία – Ακοντισμός.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ : 100 μ. – 200 μ. – 400μ. – 1.500 μ. – 400μ. με Εμπόδια – Άλμα σε Ύψος –  Άλμα Τριπλούν.

Η Ένωση Αθλητικών Σωματείων Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου ανακοινώνει τα παρακάτω σε σχέση με τους Διεθνείς Αγώνες Στίβου “Τοφάλεια 2016” που θα γίνουν την Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας και με ώρα έναρξης 17.00.

  1. Αναμένεται να μετάσχουν 150 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες πολλοί από τους οποίους είναι Πρωταθλητές – τριες και γνωστά ονόματα καθώς επίσης και 5 ξένοι και 7 Κύπριοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες.
  2. Τα 19 αγωνίσματα θα δώσουν στους φιλάθλους μεγάλες συγκινήσεις και μια πραγματική αθλητική πανδαισία και στους αθλητές τη χαρά να αγωνισθούν σε ένα από τα ωραιότερα Στάδια της Ευρώπης για το Στίβο, σε μια διοργάνωση που πλέον έχει γίνει θεσμός.
  3. Μετά από σχετικό αίτημα και επειδή η φιλοσοφία των αγώνων ΄΄ΤΟΦΑΛΕΙΑ΄΄ είναι πάντοτε η εξυπηρέτηση των αναγκών των Ελλήνων αθλητών- τριών, προστέθηκε στο αγωνιστικό πρόγραμμα και το αγώνισμα του Άλματος επί Κοντώ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
  4. Οι Αγώνες θα διεξαχθούν και την τρέχουσα χρονιά με τη συμπαράσταση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος / Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, σε μια προσπάθεια να παραμείνει ζωντανός ο θεσμός ΄΄ΤΟΦΑΛΕΙΑ΄΄  που τόσα πολλά έχει προσφέρει τα προηγούμενα χρόνια, ως η μόνη μόνιμη Διεθνής διοργάνωση της Πάτρας σε όλα τα αθλήματα, στην Πόλη και τους Έλληνες Αθλητές- τριες.
  5. Οι Αγώνες είναι ενταγμένοι στη σειρά των Αγώνων του Ελληνικού Γκραν Πρι 2016.
  6. Τα Αγωνίσματα που θα διεξαχθούν τελικά είναι τα παρακάτω :

α. ΑΝΔΡΕΣ: 100 μ. – 200 μ. – 400 μ. – 800 μ. – 3.000 μ. –

Άλμα επί Κοντώ – Άλμα σε Μήκος –  Άλμα Τριπλούν –

Σφαιροβολία – Δισκοβολία – Ακοντισμός.

β.  ΓΥΝΑΙΚΕΣ : 100 μ. – 200 μ. – 400μ. – 1.500 μ. –  400μ. με Εμπόδια -Άλμα σε Ύψος –  Άλμα Τριπλούν  –  Άλμα επί Κοντώ.

7. Το ωρολόγιο Πρόγραμμα των Αγώνων είναι το παρακάτω:

8. Τέλος θα διεξαχθεί επιπλέον και το αγώνισμα των 800 μ. Ανδρών για Βετε-ράνους Αθλητές, μετά από αίτημα του Συλλόγου τους.

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελ/σου καλεί όλους τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τους Αγώνες, για τους οποίους η είσοδος είναι δωρεάν.