11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Το νέο ActiPatch κατέφθασε στην Ελληνική αγορά – Βρήκαμε 5 λόγους για να το αποκτήσεις

Δες Επίσης : Αφιέρωμα στο Actipatch : Τη νέα καινοτόμο τεχνολογία αποκατάστασης για δρομείς

  1. Είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και άνετο στην εφαρμογή: Έχει βάρος μόλις 9,5 γραμμάρια, ενώ μπορεί να στερεωθεί πολύ εύκολα σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος.
  1. Δεν περιέχει φάρμακα και δεν έχει παρενέργειες: Η δράση του στηρίζεται στους ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς και δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στη χρήση του, ακόμα κι αν ακολουθείς άλλη αγωγή. Δεν αισθάνεσαι πίεση, θερμότητα, δόνηση ή τσίμπημα.
  1. Έχει συνολική διάρκεια χρήσης 720 ώρες με διακόπτη On/Off: Ιδανικά, για πιο γρήγορη και αποτελεσματική δράση, προτείνουμε να το φοράς συνεχόμενα. Ανάλογα με τη χρήση, μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τους 3 μήνες λειτουργίας.
  1. Κλινικά αποδεδειγμένα αντιμετωπίζει θλάσεις, οιδήματα, διαστρέμματα, φλεγμονές, τενοντίτιδες, κ.ά.: Σε κάθε περίπτωση, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να κυκλώσεις το ακριβές σημείο του πόνου με τη συσκευή. Η συσκευή για πόνο στο γόνατο, τη μέση/πλάτη και το πέλμα συνοδεύεται από ειδική επιγονατίδα, ζώνη και νάρθηκα αντίστοιχα.
  1. Θα έχεις στα χέρια σου βραβευμένη καινοτόμα τεχνολογία σε ατομική συσκευασία!

 

actipatch 4

Για παραγγελίες, επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210 7564827.

MARALKO Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα

Τζαβέλλα 42Β, 15451, Ν. Ψυχικό, Αθήνα

email: info@maralko.com

web: maralko.com / actipatch.gr