Γράψου στο Newsletter για να λαμβάνεις πρώτος τους νέους αγώνες, άρθρα και tips για προπονήσεις και νέα για το τρέξιμο

Συλλέγουμε το Email σου ώστε να σου αποστέλνουμε ενημερωτικά newsletter. Παρακάτω μπορείς να δεις τους όρους χρήσης και την πολιτική συλλογής δεδομένων του Running Magazine
Please wait...

Το νέο ActiPatch κατέφθασε στην Ελληνική αγορά – Βρήκαμε 5 λόγους για να το αποκτήσεις

Featured Spce

ADD

Βιταμίνες για δρομείς : 15% έκπτωση στην πολυβιταμίνη για το τρέξιμο από την Natural Doctor

Δες Επίσης : Αφιέρωμα στο Actipatch : Τη νέα καινοτόμο τεχνολογία αποκατάστασης για δρομείς

  1. Είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και άνετο στην εφαρμογή: Έχει βάρος μόλις 9,5 γραμμάρια, ενώ μπορεί να στερεωθεί πολύ εύκολα σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος.
  1. Δεν περιέχει φάρμακα και δεν έχει παρενέργειες: Η δράση του στηρίζεται στους ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς και δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στη χρήση του, ακόμα κι αν ακολουθείς άλλη αγωγή. Δεν αισθάνεσαι πίεση, θερμότητα, δόνηση ή τσίμπημα.
  1. Έχει συνολική διάρκεια χρήσης 720 ώρες με διακόπτη On/Off: Ιδανικά, για πιο γρήγορη και αποτελεσματική δράση, προτείνουμε να το φοράς συνεχόμενα. Ανάλογα με τη χρήση, μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τους 3 μήνες λειτουργίας.
  1. Κλινικά αποδεδειγμένα αντιμετωπίζει θλάσεις, οιδήματα, διαστρέμματα, φλεγμονές, τενοντίτιδες, κ.ά.: Σε κάθε περίπτωση, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να κυκλώσεις το ακριβές σημείο του πόνου με τη συσκευή. Η συσκευή για πόνο στο γόνατο, τη μέση/πλάτη και το πέλμα συνοδεύεται από ειδική επιγονατίδα, ζώνη και νάρθηκα αντίστοιχα.
  1. Θα έχεις στα χέρια σου βραβευμένη καινοτόμα τεχνολογία σε ατομική συσκευασία!

 

actipatch 4Για παραγγελίες, επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210 7564827.

MARALKO Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα

Τζαβέλλα 42Β, 15451, Ν. Ψυχικό, Αθήνα

email: info@maralko.com

web: maralko.com / actipatch.gr