Running-Magazine-Logo

Κάσος Δίαθλο – Kassian Biathlon Competition – 2 Ιουλίου | Κρήτη

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Αγώνα –  Κάσος Δίαθλο – Διοργανώνουν ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης – Ο Δήμος Κάσου και η Ελληνική Ομοσπονδία Μαζικού Λαικού Αθλήτισμού -Υπεραπόστασης (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 με έναρξη κολύμβησης 15:00 τρέξιμο 18:00 και στις 21:30 συναυλία με το συγκρότημα ΕΡΑΝ.

 

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: δίαθλον 2,5 μίλια κολύμβηση – αγώνας 12 χλμ και αγώνισμα 1.000μέτρων

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΕΠΑΘΛΑ: θα βραβευθούν με κύπελλο μετάλλιο οι τρείς νικητές και νικητριες του διάθλου- οι τρείς νικητές και νικητριες των 12 χλμ. και όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο.
στα 1.000 μέτρα (μόνο για παιδιά) θα βραβευθούν τα τρία πρώτα αγόρια και κορίτσια με κύπελλο μετάλλιο καί όλοι οι συμμετέχοντες με αναμνηστικό κύπελλο.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: στο δίαθλον 30 ευρώ , στα 12χλμ 15 ευρώ και στα 1.000μ δωρεάν. (με την δήλωση συμμετοχής σας υπάρχει φο΄ρμα στο σαιτ KASSΙΑΝ BIATHLON COMPETITION θα πρέπει να καταβάλλεται και το ποσό της συμμετοχής σας ).

ΜΕΤΑΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ: Υπάρχει έκπτωση στα ναύλα 50% στις μετακκινήσεις από Κρήτη και Πειραιά.., Από Ηράκλειο η απλή μετάβαση με επιστροφή είναι 20 ευρώ και με κρεβάτι 36. Το αυτοκίνητο είναι 62 ευρώ και η μηχανή 16 ευρώ.(ο κάθε συμμετέχοντας θα κάνει κράτηση και θα εκδόσει από μόνος του τα εισητήρια του από το κεντρικό πρακτορείο της ΑΝΕΚ στο Ηράκλειο τηλ.2810-222481-2)

ΔΙΑΜΟΝΗ: Για κράτηση δωματίων επισκεφθείτε το sait KASSΙΑΝ BIATHLON COMPETITION..Eπίσης υπάρχει και δωρεάν φιλοξενία στην Μονή Αγ.Γεωργίου 16 χλμ. από την πρωτεύουσα της Κάσου (εκεί μετακκινήστε με δική σας πρωτοβουλία).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6972016000 Καμπαξής Σπυρίδων (υπεύθυνος διοργάνωσης) η για περισσότερες πληροφορίες στο sait KASSΙΑΝ BIATHLON COMPETITION

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X