Running-Magazine-Logo

Προπονείσαι στο τρέξιμο; Άσε τη Lanes να σε συμπληρώσει σε κάθε σου βήμα!

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

To καθημερινό «τρέξιμο» στη δουλειά, συχνά λειτουργεί ως εμπόδιο στην προγραμματισμένη προπόνηση σου, καθώς όταν φτάνει η ώρα… ήδη νιώθεις τις δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν! Μια ακόμα συχνή δικαιολογία για να «γλιτώσεις» την προπόνησή σου είναι το «πιάσιμο» που έμεινε ως κατάλοιπο από το χθεσινό πρόγραμμα γυμναστικής σου ή ότι νιώθεις πως οι προσπάθειές σου μένουν στάσιμες! Η Lanes, έχοντας ως στόχο να συμπληρώνει την προσπάθεια σου, στο ταξίδι της ανάδειξης του καλύτερου αθλητικού εαυτού σου δημιούργησε μια σειρά από τέσσερα videos που θα σε παροτρύνουν να πάρεις τους δρόμους… τρέχοντας, σε συνεργασία με τον Έλληνα Πρωταθλητή Μεσαίων αποστάσεων Κωνσταντίνο Νακόπουλο! Ακολούθησε τέσσερα απλά videos -βήματα σε κάθε σου προπόνηση και άσε τα Lanes να σε συμπληρώσουν!

Είσαι έτοιμος; Φύγαμε!

Βήμα #1: Η καλή προπόνηση… από την προθέρμανση της φαίνεται!

 

Ο ειδικός στο τρέξιμο Κωνσταντίνος Νακόπουλος, προτείνει να ξεκινάς κάθε σου προπόνηση με 20 λεπτά προθέρμανση, που να περιλαμβάνει 20 λεπτά χαλαρό τρέξιμο που θα αυξήσει τον μεταβολισμό και τη θερμοκρασία του σώματος σου , θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος σου και θα βελτιώσει την ελαστικότητα των μυών σου. Συνέχισε με μερικές δρομικές ασκήσεις που θα βελτιώσουν την τεχνική σου. Αν θες δες ολόκληρη την προθέρμανση που προτείνει ο Κωνσταντίνος Νακόπουλος εδώ!

Επίλεξε τον σύμμαχο που σε συμπληρώνει… οι  Πολυβιταμίνες Xtra Energy από τη Lanes περιέχουν 12 βιταμίνες, 8 μέταλλα, Panax Ginseng, συνένζυμο CoQ10 και λουτεΐνη, ενώ είναι οι μόνες βιταμίνες του εμπορίου που περιέχουν ταυρίνη, ένα αμινοξύ, που συντίθεται σε μικρό ποσοστό στον οργανισμό και παίζει σημαντικό ρόλο στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, των μυών, της καρδιάς και του αγγειακού συστήματος.

  Οι Πολυβιταμίνες Xtra Energy είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει το όνομά του. Έτοιμη ενέργεια για τον οργανισμό με άμεση απορρόφηση. Η καλύτερη στιγμή λήψης είναι το πρωί ή 45 λεπτά πριν την άσκηση. Ενισχύει τον οργανισμό σε περιόδους με αυξημένες απαιτήσεις όπως όταν προπονείσαι συστηματικά, δίνοντάς του δύναμη να συνεχίσει.

Βήμα #2: Νους υγιής εν σώματι υγιεί

 

….όπως συνήθιζαν να λένε από τα αρχαία χρόνια και δεν γίνεται να μη συμφωνήσουμε…. Έτσι λοιπόν στην επόμενη φάση της προπόνησής σου,  δες το δεύτερο video της σειράς, όπου ο Κωνσταντίνος Νακόπουλος, σε ταξιδεύει στα μυστικά της καλής φυσικής κατάστασης και μένει ενυδατωμένος κατά τη διάρκεια όλης της προπόνησής του με νερό και με ηλεκτρολύτες της Lanes. Όπως λέει και ο ίδιος «χωρίς να ιδρώσεις δεν βελτιώνεσαι», γι’ αυτό και το πρόγραμμα για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, δεν είναι ίσως και το ευκολότερο, αν όμως το ακολουθήσεις θα δεις μεγάλα αποτελέσματα στις επιδόσεις σου! Βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση με ένα κλικ εδώ!

Οι Ηλεκτρολύτες συμπληρώνουν … την ενυδάτωση του οργανισμού σου! Είναι βασικό συστατικό για την πλήρη αναπλήρωση των βασικών ιχνοστοιχείων του οργανισμού. Η κατάλληλη στιγμή λήψης είναι είτε κατά τη διάρκεια της άσκησης για τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού, είτε κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη μυϊκή επιβάρυνση. Οι Ηλεκτρολύτες από τη Lanes περιέχουν επιπλέον βιταμίνες B, C και Ε, με στόχο όχι μόνο να σε ενυδατώσουν αλλά να σου χαρίσουν επιπλέον ενέργεια.

Βήμα #3: Ενδυναμώσου…

 

Η Τρίτη φάση της προπόνησής σου, εστιάζει στην ενδυνάμωση του σώματός σου! Όπως προτείνει ο Κωνσταντίνος Νακόπουλος, στο τρίτο video της σειράς, που περιέχει μυστικά για ενδυνάμωση, ο καλύτερος τρόπος για να δυναμώσεις το σώμα σου είναι να χρησιμοποιήσεις το ίδιο του το βάρος! Δυνάμωσε τους κοιλιακούς, τους ραχιαίους και τους μηριαίους σου με απλές ασκήσεις. Δώσε βάση στις αρθρώσεις σου, καθώς η άσκηση τις επιβαρύνει, χρησιμοποιώντας το προϊόν FlexAde Xtra για να τις προστατέψεις. Δυνάμωσε το σώμα σου, δυναμώνοντας την ένταση στο video που θα βρεις εδώ!

To FlexAde Xtra είναι συμπλήρωμα διατροφής της Lanes και περιέχει όλα και τα 7 θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την προστασία των αρθρώσεων, όπως γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνηκολλαγόνοMSM, Υαλουρονικό, βιταμίνη C και μαγγάνιο και μάλιστα σε σταδιακής αποδέσμευσης ταμπλέτα για να απολαμβάνεις τα οφέλη τους όλη τη διάρκεια της ημέρας. Λαμβάνεται πάντα μετά την άσκηση για άμεση αποκατάσταση.

Βήμα #4: Χαλάρωσε…

Σίγουρα για τους περισσότερους, το πιο απολαυστικό κομμάτι μιας προπόνησης είναι η χαλάρωση ή αλλιώς αποθεραπεία. Ο ειδικός προτείνει: κλείσε κάθε σου προπόνηση με τη σωστή αποθεραπεία, για να μπορέσεις στην επόμενη προπόνηση να αποδώσεις ακόμα περισσότερο! Φέρε το σώμα σου στην αρχική του κατάσταση κάνοντας τις σωστές διατάσεις με την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Νακόπουλου. Μην ξεχάσεις να πάρεις Μαγνήσιο με βιταμίνη Β6 από τη Lanes, που θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις τους ταλαιπωρημένους σου μύες! Χαλάρωσε εδώ!

Το Μαγνήσιο είναι από τα πιο σημαντικά συμπληρώματα διατροφής καθώς βοηθάει την απελευθέρωση του γαλακτικού οξέος το οποίο συγκεντρώνεται στον μυϊκό ιστό κατά την έντονη μυϊκή επιβάρυνση. Η λήψη μαγνησίου βοηθάει στην ενίσχυση του μυϊκού ιστού και στην αποκατάστασή του, καθώς μαλακώνει άμεσα τον μυϊκό ιστό μετά από έντονη άσκηση. Η ενίσχυσή του με βιταμίνη B6 βοηθάει επιπλέον στην καλύτερη απορρόφησή του από τον οργανισμό.

Τα συμπληρώματα διατροφής Lanes, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις υγείας που αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά, αλλά και τη μεγάλη επιβάρυνση που προκαλεί ο τρόπος ζωής μας σήμερα, δημιουργώντας συμπληρώματα διατροφής που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες.

Δεν έχεις κάθε μέρα το προνόμιο να προπονείσαι με έναν Πρωταθλητή… ξεκίνα προπόνηση, ακολουθώντας και τα τέσσερα video σήμερα με τον Κωνσταντίνο Νακόπουλο στο www.youtube.com/user/laneshealth και μάθε περισσότερα για τις ευεργετικές ιδιότητες των συμπληρωμάτων διατροφής και βιταμινών Lanes στο laneshealth.gr

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X