Running-Magazine-Logo

KOZIAKAS MOUNTAIN RACE 2016 15 Μαΐου | Ελάτη Τρικάλων

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

1ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος “KOZIAKAS MOUNTAIN RACE” στην Ελάτη Τρικάλων στις 15 Μαΐου 2016

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ορεινού Όγκου Τρικάλων «Ξένιος Ζευς» προκηρύσσει τον 1ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος με την ονομασία «KOZIAKAS MOUNTAIN RACE».

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : WE RUN

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ : ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ

 

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ : Η διοργάνωση περιλαμβάνει δύο (2) διαδρομές. Τη μικρή μήκους περίπου 8 χιλιομέτρων και τη μεγάλη μήκους περίπου 20 χιλιομέτρων.

1)ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Η διοργάνωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 15/05/2016. Και οι δύο (2) διαδρομές θα έχουν εκκίνηση και τερματισμό το χωριό Ελάτη Τρικάλων. Ώρα εκκίνησης του αγώνα των 20 χλμ είναι η 9:30π.μ. και του αγώνα των 8 χλμ η 9:45 π.μ.

2)ΓΕΝΙΚΑ: Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν τους κανόνες και τις οδηγίες που περιγράφονται, οι οποίοι έχουν να κάνουν κυρίως με την ασφάλεια τους, αλλά και την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

3)ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 20 χλμ έχουν όσοι αθλητές έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας. Στον αγώνα των 8 χλμ μπορούν να συμμετέχουν και οι αθλητές κάτω των 18 ετών με υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης γονέα ή κηδεμόνα και μέχρι του κατώτατου ορίου που ορίζεται στο 16ο έτος της ηλικίας.

4)ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΩΝ: Οι διαδρομές των αγώνων ακολουθούν κυρίως σηματοδοτημένα μονοπάτια και δασικούς δρόμους. Την παραμονή της διοργάνωσης θα τοποθετηθεί και πρόσκαιρη σηματοδότηση για την καλύτερη και σαφέστερη διαδρομή των αγώνων.

5)ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ: Οι αθλητές που θα συμμετέχουν στον αγώνα των 20 χλμ θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον αγώνα τους εντός του χρονικού ορίου των 5 ωρών, δηλαδή έως τις 14:30 μ.μ. Για τον αγώνα των 8 χλμ το χρονικό όριο είναι οι 2 ώρες και 30 λεπτά, δηλαδή οι αθλητές θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον αγώνα έως τις 12:15 μ.μ. Οι αθλητές πέραν των χρονικών ορίων θα υποστηρίζονται από τη διοργάνωση, αλλά είναι πιθανό να μην εμφανίζονται στα επίσημα αποτελέσματα.

6)ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΘΛΗΤΗ: Κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να φέρει τον αριθμό επάνω του και σε εμφανές σημείο, προκειμένου να είναι εύκολη η καταγραφή του κατά το πέρασμά του από τα σημεία ελέγχου.

7)ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ: Επιτρέπεται η χρήση μπατόν πεζοπορίας, όπως επίσης και η χρήση χάρτη, GPS και κινητού τηλεφώνου.

8)ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ: Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε είδους αντικειμένων κατά μήκος των διαδρομών (πλαστικά μπουκάλια ή οποιοδήποτε άλλο είδος συσκευασίας που χρησιμοποιούν οι αθλητές κατά τη διάρκεια των αγώνων).

9)ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ: Η διοργάνωση αναλαμβάνει την τροφοδοσία των αθλητών σε 4 σημεία της διαδρομής των 20 χλμ και σε 2 σημεία της διαδρομής των 8 χλμ.

10)ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Δεν προβλέπεται υποχρεωτικός εξοπλισμός για τους αθλητές που θα πάρουν μέρος και στους 2 αγώνες. Συστήνεται όμως κυρίως για τον αγώνα των 20 χλμ η χρήση παγουριού.

11)ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ: Όλοι οι σταθμοί τροφοδοσίας είναι ταυτόχρονα και σημεία ελέγχου. Τα σημεία ελέγχου είναι τέσσερα (4) για τον αγώνα των 20 χλμ και δύο (2) για τον αγώνα των 8 χλμ. Όποιος αθλητής δεν περάσει έστω και από ένα σημείο ελέγχου θεωρείται άκυρος.

12)ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ : Οποιαδήποτε ένσταση γίνετε μόνο από τον ίδιο τον αθλητή και το αργότερο 45 λεπτά μετά από τον τερματισμό του. Η απόφαση των διοργανωτών θα εκδίδεται έως την ώρα της λήξης της διοργάνωσης και θα είναι οριστική.

13)ΑΣΦΑΛΕΙΑ : Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν της οδηγίες των διοργανωτών που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια τους, ακόμη και αν αυτό είναι η αλλαγή κατεύθυνσης. Επίσης η διοργάνωση αναλαμβάνει τον έλεγχο των διαδρομών με εξειδικευμένα στελέχη σε θέματα ασφάλειας και παροχή πρώτων βοηθειών.

14)ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ-ΑΝΑΒΟΛΗ : Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα της αλλαγής των διαδρομών, την αναβολή για μικρό χρονικό διάστημα της εκκίνησης ή και την οριστική αναβολή των αγώνων, εφόσον συντρέχουν λόγοι που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών (επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα).

15)ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ : Τα επίσημα και οριστικά αποτελέσματα των αγώνων εκδίδονται λίγες ημέρες μετά τους αγώνες και εφόσον ολοκληρωθεί ο απαραίτητος έλεγχος.

16)ΕΠΑΘΛΑ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν θα δοθεί το μετάλλιο της διοργάνωσης. Στους τρεις νικητές της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών και των δύο αγώνων θα γίνουν ξεχωριστές απονομές. Επιπλέον σε κάθε κατηγορία του αγώνα των 20 χλμ και μόνο θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας. Η πρώτη κατηγορία ορίζεται από 18 ετών έως 40 και η δεύτερη από 41 ετών και πάνω για άνδρες και γυναίκες. Από τις βραβεύσεις των κατηγοριών εξαιρούνται οι νικητές της γενικής κατάταξης.

17)ΠΟΙΝΕΣ : Η μοναδική ποινή που προβλέπει η διοργάνωση είναι ο αποκλεισμός – ακύρωση ενός αθλητή από τους αγώνες. Η ποινή αφορά περιπτώσεις απόρριψης απορριμμάτων στις δύο διαδρομές, κοψίματα διαδρομής, απώλεια αριθμού και ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους συναθλητές και το προσωπικό της διοργάνωσης.

18)ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ : Οι συμμετέχοντες σαφώς και αποκλειστικά παραχωρούν στο διοργανωτή το ανέκκλητο δικαίωμα χρήσης του ονόματός τους, των στοιχείων τους, των φωτογραφιών τους ή οποιουδήποτε εγγράφου του αγώνα για μελλοντική εκμετάλλευση ή χρήση σε δικαστικές υποθέσεις , ρυθμιστικές αρχές, διαφήμισης ή χρήσης τους για στατιστικά δεδομένα.

19)ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ : Η διοργάνωση αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με την σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν με υπευθυνότητα και προσοχή σε σημεία των διαδρομών όπου ο κίνδυνος πτώσης είναι αυξημένος. Επίσης η διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αθλητών οι οποίοι με την οριστικοποίηση της συμμετοχής τους δηλώνουν ουσιαστικά και την καλή κατάσταση της υγείας τους και την πρόσφατη εξέταση από γιατρό. Επίσης η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καταστροφές στον εξοπλισμό ή το όχημα των αθλητών ή των συνοδών τους. Οι συμμετέχοντες δεν θα έχουν το δικαίωμα να στραφούν κατά των διοργανωτών για οποιοδήποτε από τα πιο πάνω αναφερόμενα γεγονότα.

20)ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ : Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης των κανονισμών χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X