Running-Magazine-Logo

KomoRun – 22 Μαΐου 2016 | Κομοτηνή

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 διοργανώνεται στην Κομοτηνή το πρώτο KomoRun!

Περιλαμβάνει ημι-μαραθώνιο 21km, δρόμο 5km και σκυταλοδρομίες Δημοτικών Σχολείων. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί και ο αστικός δρόμος 5χλμ. από την Πανεπιστημιούπολη έως την κεντρική πλατεία της Κομοτηνής και εντάσσεται στη δρομική γιορτή KomoRun.

Ο αστικός δρόμος 5χλμ  KomoRun θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, με ώρα εκκίνησης τις 17.00 μ.μ. Η αφετηρία του αγώνα είναι στην κεντρική είσοδο του ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ στην Πανεπιστημιούπολη και ο τερματισμός του στην κεντρική πλατεία της πόλης της Κομοτηνής (Πλατεία Ελευθερίας).

Ο αγώνας αποτελεί μια διοργάνωση του Δήμου Κομοτηνής, του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «ΗΡΟΔΙΚΟΣ» και της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

 

Κομοτηνή

Ο Δήμος Κομοτηνής αποτελεί έναν ιδιαίτερο προορισμό. Η ιστορία της περιοχής αποτυπώνεται μπροστά στα μάτια του επισκέπτη, τόσο στην πόλη της Κομοτηνής, όσο και σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου.

Το πλούσιο φυσικό περιβάλλον με τους βιότοπους και τα δάση, διατηρεί ακόμα τη φυσιογνωμία του «παρθένου», ενώ η γεωμορφολογία επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στον αστικό ιστό, στον ορεινό όγκο αλλά και στο παραλιακό μέτωπο που χαρακτηρίζεται από ομαλές απολήξεις χερσαίου χώρου στη θάλασσα.

Επίσης, το στοιχείο της διαπολιτισμικότητας, χαρακτηρίζει την περιοχή, καθώς δύο διαφορετικοί πολιτισμοί και δύο διαφορετικές θρησκείες ενώνονται, δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό που αντανακλάται στα σοκάκια της πόλης, στα παραδοσιακά προϊόντα, στις γιορτές και τις εκδηλώσεις, στα ήθη και έθιμα αλλά και στην τοπική γαστρονομία

Δείτε ένε βίντεο :

 

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X