Running-Magazine-Logo

Αποκλειστική Συνέντευξη Lamia Night Run 2016

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Οι διοργανωτές του Lamia Night Run σε μία συνέντευξη λίγο πριν τον αγώνα στις 14 Μαίου

Μην το χάσεις : Το νέο Application του Lamia Night Run – Κατεβάστε το εδώ

Τι καινούριο ετοιμάζετε στον φετινό αγώνα;

 Η εκδήλωση λειτουργεί  υψηλά Ευρωπαϊκά Πρότυπα δίδοντας προστιθέμενη αξία στους συμμετέχοντες που λαμβάνουν μέρος. Για το 2016 ο αγώνας θα αποτελέσει ένα μεγάλο γεγονός μιας και η εκκίνηση έχει μεταφερθεί στην κεντρική ιστορική πλατεία της πόλης, την πλατεία Ελευθερίας. Εκεί θα υπάρξει μια μεγάλη ένταση εργασίας από την Παρασκευή μιας και θα κατασκευαστούν εξέδρες, ειδική αψίδα – γέφυρα με ενσωματωμένο πατάρι για τους φωτογράφους έτσι ώστε οι αθλητές να περάσουν από κάτω, θα τοποθετηθούν επιπλέον αψίδες και επίσης έχει πέσει βάρος στον επιδαπέδιο φωτισμό της εκκίνησης τερματισμού και την τοποθέτηση μεγάλων λέιζερ. Με το πέρασμα τη πρώτων μέτρων της εκκίνησης οι αθλητές θα ακολουθήσουν την επιδαπέδια αντανακλαστική διαγράμμιση (χρησιμοποιούνται γι αυτό ειδικά υαλοσφαιρίδια) Σημαντικό αν και το αναφέρουμε οι νέες διαδρομές των 10 & 4,2km! Βασική προτεραιότητα μας, είναι η συνεχής βελτίωση της διοργάνωσης, στο πλαίσιο αυτό διαμορφώθηκαν λαμβάνοντες υπόψη:

  • Την κίνηση της διαδρομής μέσα στον αστικό ιστό της πόλης (η προηγούμενη κινείτο περιφερειακά)
  • Την αισθητική αναβάθμιση της καθώς η νέα διαδρομή είναι πολύ εντυπωσιακή αναδεικνύοντας στον αθλητή το ανάγλυφο τη πόλης 
  • Την μείωση της Απότομης Ανωφέρειας

-Ανάδειξη όλων των σημαντικών πολιτιστικών – ιστορικών κτηρίων και σημείων

 Τέλος και σημαντικό γεγονός αποτελεί ο αγώνας για παιδιά ΑμΕΑ που έχει συγκεντρώσει ήδη 150 παιδιά! Βασική μας αρχή ότι η εκδήλωση είναι για όλους….

 

  Τι προσφέρει σε έναν ταξιδιώτη ένα αθλητικό event όπως το Lamia Night Run?

 Πιστεύω προσφέρει μια ολοκληρωμένη επίσκεψη στην καρδιά της Κεντρικής Ελλάδας. Υπάρχει το αθλητικό γεγονός με κύρια εκδήλωση των νυχτερινό αγώνα αλλά επίσης υπάρχουν πολλές συμπληρωματικές εκδηλώσεις, ενδεικτικά αναφέρω το Rally Acropolis,που πλέον έχει επιστρέψει στις ρίζες του, Επιπλέον ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί σε ιστορικά, πολιτιστικά μέρη της ευρύτερης περιοχής όπως και σε σημεία φυσικού κάλλους όπως οι ορεινοί όγκοι της Ρούμελης,

 

Που οφείλετε η μεγάλη φετινή επιτυχία του αγώνα όσον αφορά την προσέλευση των δρομέων

 Παρότι η διοργάνωση απείχε για ένα χρόνο από το καλεντάρι των αγώνων δρόμων,  διαπιστώνουμε ότι το ενδιαφέρον είναι αμείωτο και αυτό οφείλετε κυρίως στο επίπεδο των δυο προηγούμενων αγώνων καθώς και στην έντονη εξωστρέφεια της διοργάνωσης. Για εμάς σημαντική συνέργεια αποτέλεσε η συνεργασία με το runningmagazine. Οι συμμετοχές με τόση μεγάλη διασπορά τόπων προέλευσης μας κάνει πολύ αισιόδοξους, μιας και πίστη  μας είναι ότι οι εκδηλώσεις πρέπει να συμπληρώνονται με πολλές συνέργειες.

 

 – Πόσο δύσκολο είναι να πραγματοποιηθεί ένας νυχτερινός αγώνας δρόμου;

 Οι απαιτήσεις της διοργάνωσης ενός αγώνα δρόμου συνάδουν πάντα με τις απαιτήσεις των διοργανωτών. Πόσο στοχεύουν στην ποιότητα του εγχειρήματος. Η διοργάνωση απαιτεί πολύμηνη εργασία και ένταση εργασίας! Θα χαρακτήριζα τις διοργανώσεις αυτές πολύπλοκες! Βασικός όμως άξονας για να υπάρχει σχεδιασμός είναι η ύπαρξη επιχειρησιακού πλάνου.

– Ποια είναι οι σημαντικές καινοτομίες του Lamia Night Run

 

Είναι η πρώτη διοργάνωση που χρησιμοποιεί νυχτερινή διαγράμμιση για την κίνηση των αθλητών, λειτουργεί εφαρμογές για κινητά που ενημερώνουν τους πολίτες για τα σημεία ενδιαφέροντος καθώς και λοιπές χρηστικές πληροφορίες. Μάλιστα οι συγκεκριμένες εφαρμογές έχουν παρουσιαστεί σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Επιπλέον η διοργάνωση λειτουργεί γραφείο ενημέρωσης και εγγραφών, αναπτύσσει δίκτυα και εφαρμόζει πρακτικές σύνθετες για τα δεδομένα των εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Φέτος βασική συνέργεια θα αποτελεί η διοργάνωση Συναυλίας του ανέκδοτου έργου του Μίκη Θεοδωράκη σε εκτέλεση του Στέφανου Κορκολή,

 

Τι ετοιμάζει η διοργάνωση του 2017;

Η διοργάνωση θα αποτιμήσει το αποτέλεσμα του συνόλου των εκδηλώσεων και θα επιστρέψει το 2017 για νέες προκλήσεις….

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους, και συμμετέχοντες στο LN&R

 

Στελιος Γκέκας – Υπεύθυνος Lamia Night Run

 

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X