Running-Magazine-Logo

Body Control Fitness Club , το μοναδικό Εξειδικευμένο Γυμναστήριο για δρομείς !

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Αποκλειστική προσφορά από το Running Magazine για το Body Control Fitness Club στην Καλλιθέα εδώ

Εκεί θα βρείτε εμπειρία 10ετειών στο δρομικό κίνημα από πρώην Πρωταθλητές Μεγάλων Αποστάσεων και εντελώς εξειδικευμένα προγράμματα για δρομείς ,ώστε για να βελτιώσουν τις επιδώσεις τους .

Από μία Άκρως Επιστημονικά καταρτισμένη Ομάδα, που θα ασχοληθεί με τον κάθε έναν ξεχωριστά από εσάς, για να μπορέσετε να επιτύχετε το καλύτερο Αποτέλεσμα .

Λίγα λόγια για το Body Control Gym

body control 1

Ο Παναγιώτης Δημάκος το 1994 δημιούργησε το Body Control για να δώσει κάτι μοναδικό στη Καλλιθέα σε όποιον αναζητεί την σιγουριά και την προσωπική επαφή. Στην μακροχρόνια αυτή πορεία, καθημερινή ανησυχία είναι να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες σε κάθε μέλος.

Σε ένα πενταόροφο κτίριο, οι 4 όροφοι φιλοξενούν τις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου. Στο πρώτο όροφο θα βρείτε διαδρόμους, ελλειπτικά, ποδήλατα και stepper ενώ στο τρίτο όροφο τα βάρη (ελεύθερα και με επιλογή κιλών). Ο δεύτερος όροφος είναι αφιερωμένος στα Ομαδικά Προγράμματα. Στο τέταρτο όροφο θα βρείτε την δεύτερη αίθουσα για τα εξειδικευμένα μικρά group και τα αποδυτήρια.

body control 3

Το προσωπικό είναι καταρτισμένο για την θέση που διατηρεί. Οι γυμναστές των Ομαδικών είναι εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι για τα προγράμματα που προσφέρουν. Οι προσωπικοί γυμναστές είναι πάντα στην διάθεση σας για να σας καθοδηγήσουν. Φυσικά να σας ετοιμάσουν το ατομικό πρόγραμμα άσκησης και να σας βοηθήσουν σε κάθε τι που πιθανόν να χρειαστείτε

 

Διεύθυνση : Ελ. Βενιζέλου 241, 17673, Καλλιθέα

Τηλ Επικοινωνίας : (210) 9578464

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X