Running-Magazine-Logo

5ο ΨΑΘΑΘΛΟΝ Αττικής 2016 – 5 Ιουνίου |Ψάθα Αττικής

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 5ο ΨΑΘΑΘΛΟΝ, ΤΡΙΑΘΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ, 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Ο Α.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ πραγματοποιεί το 5ο ΨΑΘΑΘΛΟΝ αφιερωμένο στους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ στα πλαίσια Μαζικού Αθλητισμού –Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Ειδυλλιακή περιοχή της Ψάθας Αττικής, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.

Ο αγώνας (sprint) της 1ης εκκίνησης που θα δοθεί στις 9π.μ. (ατομικό- ομαδικό ) περιλαμβάνει 750 μ κολύμπι, 20 χλμ ποδηλασία (3 κύκλους εντός Ψάθας) και 5 χλμ τρέξιμο.

Κατηγορίες:

Οι τρείς πρώτοι-τες στην γενική κατάταξη θα λάβουν κύπελλο και δεν θα ενταχθούν στις βραβεύσεις ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών οι οποίες είναι: 18-39 40-49 50+. Στις ηλικιακές κατηγορίες οι πρώτοι -πρώτες θα λάβουν κύπελλο, και οι 2οι 3οι μετάλλια.

Η κατηγορία του ομαδικού θα είναι μία, ανεξαρτήτως φύλου, με τρείς ή και με δύο αθλητές-τριες. Θα βραβευτούν με κύπελλο οι τρείς πρώτες ομάδες στην γενική κατάταξη.

Η 2η εκκίνηση, που θα δοθεί στις 11π.μ, απευθύνεται σε μαθητές και περιλαμβάνει 150 μ κολύμπι- 2.000 μ ποδηλασία- 500 μ τρέξιμο. Οι μαθητές–τριες θα συνοδεύονται από τους γονείς τους στην γραμματεία 9:00 με 10:00πμ για τον αριθμό συμμετοχής τους. Οι μικρότερες ακόμα ηλικίες έχουν το δικαίωμα να κολυμπήσουν με μπρατσάκια και να ποδηλατήσουν με βοηθητικές ρόδες με την βοήθεια των γονιών τους. Στον μικρό αγώνα θα βραβευτούν στην γενική κατάταξη οι πρώτοι –τες με κύπελλο και 2οι 3οι με μετάλλιο. Εκτός συναγωνισμού μπορούν να λάβουν μέρος και μαθητές μόνο σε ένα από τα τρία αγωνίσματα με διαφορετικούς αριθμούς.

Οι τριαθλητές θα πρέπει να φέρουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ κολυμβητικό σκουφάκι και ποδηλατικό κράνος ειδάλλως δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Επίσης απαγορεύονται οι ολόσωμες κολυμβητικές στολές, και το κολλητήρι στην ποδηλασία. Οι ποδηλατικές και δρομικές διαδρομές είναι επίπεδες.

Θα παρθούν τα ανάλογα μέτρα με τροχαία, γιατρό, ναυαγοσώστες και εθελοντές Διασώστες Ερυθρού Σταυρού (τμήμα Πειραιά). Η περσινή ποδηλατική διαδρομή προς τέρμα Αλεποχώρι και επιστροφή ακυρώνεται για την ασφάλεια των τριαθλητών λόγω σοβαρών και ανεπανόρθωτων προβλημάτων εν μέρει στο οδόστρωμα. Όπως κάθε χρονιά το ΨΑΘΑΘΛΟΝ ΤΡΙΑΘΛΟ είναι αφιερωμένο για κοινωνικό σκοπό. Την χρονιά αυτή το αφιερώνει στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και μέρος των εσόδων του αγώνα θα κατατεθούν στην οργάνωσή τους.

«Οι Γιατροί χωρίς Σύνορα» είναι μια ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση, με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 65 χώρες. Παρέχουν επείγουσα βοήθεια σε πληθυσμούς που έχουν πληγεί από μία ένοπλη σύγκρουση, μία επιδημία ή μία φυσική καταστροφή. Σκοπός τους είναι να προσφέρουν βοήθεια με μόνο κριτήριο την ανάγκη ,ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία , φύλο ή πολιτικούς δεσμούς.

Οι πολύχρονες βιωματικές αγωνιστικές εμπειρίες μας, εντός και εκτός Ελλάδας, σε μεμονωμένους και σύνθετους αγώνες υπεραντοχής όπως το Σπάρταθλον –Ironman- Ultraman, μας καθιστούν και πάλι υπεύθυνους να πραγματοποιήσουμε με σεβασμό και

αγάπη το 5ο ΨΑΘΑΘΛΟΝ με όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Καλούμε πάλι κοντά μας, όλους τους συναθλητές που μας τίμησαν τις προηγούμενες χρονιές. Καλούμε και τους νέους τριαθλητές που επιζητούν να ζήσουν το όνειρό τους και να νιώσουν το μεγαλείο της ψυχοσωματικής τους ανάτασης στην απίστευτα πανέμορφη περιοχή μας. Να γνωρίσουν το αγώνισμα του τριάθλου που για 7η χρονιά εκθειάζουμε και διδάσκουμε εθελοντικά στους μαθητές μας μέσα από τον οικογενειακό αθλητισμό-δια βίου άθληση με υγιή συναγωνισμό.

Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ για το ατομικό και 30 ευρώ για το ομαδικό. Δεν επιβαρύνονται οικονομικά οι αθλητές με ‘’ειδικές ικανότητες’’ και ο μαθητικός αγώνας της 2ης εκκίνησης. Δεν θα γίνονται δεκτές οι αγωνιστικές αιτήσεις συμμετοχής εάν δεν ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ με την απόδειξη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μέχρις τις 2 Ιουνίου. Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mailpsathavilia@gmail.com(αφού πρώτα συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα συμμετοχής) και κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (δικαιούχος Χατζάκη Θεολογίνη του Ηλία)

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 0026-0660-22-0100356746 GR2302606600000220100356746

Όλοι όσοι συμμετάσχουν στους αγώνες θα υπογράψουν και υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρεται ότι τρέχουν με δική τους ευθύνη και ότι η υγεία τους είναι σε καλή κατάσταση.

Για δηλώσεις-απορίες στο τηλ 6972580488 . Για κατάθεση-τεχνικά θέματα στο τηλ 6945536280

Οι ενδιαφερόμενοι του λεκανοπεδίου Αττικής μπορούν να έρθουν στην περιοχή της Ψάθας μέσω Μάνδρας-Βιλλίων, ή μέσω Μεγάρων-Αλεποχωρίου.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

(συμπληρώνεται με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)

ΕΠΩΝΥΜΟ:

ΟΝΟΜΑ:

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:

ΦΥΛΟ:

ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ/ΧΟΡΗΓΟΣ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X