11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

  Oρεινός αγώνας δρόμου 3ο Vavdos Trail Run 2016 – Τρέχοντας στην σκιά της Βίγλας

Στις  5 Ιουνίου 2016 θα διεξαχθεί αγώνας ορεινού τρεξίματος στο Βάβδο Χαλκιδικής. Τον αγώνα διοργανώνει ο τοπικός σύλλογος για την προστασία της φύσης και της παράδοσης του Βάβδου “ΒΙΓΛΑ”.

3ος  ορεινός αγώνας δρόμου Βάβδος 2016 – Τρέχοντας στην σκιά της Βίγλας

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ : 9.00 πμ. στην πλατεία του Χωριού.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ : Ο αγώνας είναι ορεινός δρόμος απόστασης 21,33 χιλιομέτρων, κυρίως σε δασικούς δρόμους. Το υψόμετρο που θα κινηθεί ο αγώνας θα είναι από 500μ έως 850μ. Είναι δρόμος με μέτριες απαιτήσεις αντοχής και εμπειρίας κίνησης σε ορεινό πεδίο. Η συνολική υψομετρική διαφορά του αγώνα είναι 660μ.

ΣΗΜΑΝΣΗ : Σε όλες τις διασταυρώσεις θα υπάρχουν δείκτες. Επίσης, θα υπάρχουν χιλιομετρικές ενδείξεις ανά 3 χιλιόμετρα.

ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ Έγκυροι θα θεωρούνται οι αθλητές που θα περάσουν από τους σταθμούς ελέγχου και θα τερματίσουν εντός του χρονικού ορίου των 3.5 ωρών.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ : Οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη και θα πρέπει να έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις για το οποίο θα υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση. Οι διοργανωτές και η Επιτροπή του Αγώνα δεν ευθύνονται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ : Την ημέρα του αγώνα Κυριακή 5 Ιουνίου τις ώρες 7:00 – 8:30 από την γραμματεία του αγώνα, στο χώρο της εκκίνησης (κεντρική πλατεία Βάβδου).

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΑΓΩΝΑ: Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση στον αγώνα.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ : Οι αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη και η ασφάλιση επιβαρύνει τους ίδιους.

ΕΠΑΘΛΑ : Κύπελλο για τους τρεις πρώτους άντρες της κατάταξης ανδρών 18-55, τους τρεις πρώτους άνδρες της κατάταξης άνω των 55 και τις τρεις πρώτες γυναίκες καθώς και αναμνηστικά μετάλλια σε κάθε αθλητή/αθλήτρια που θα τερματίσει εντός χρονικού ορίου.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ : Θα υπάρχουν 5 σταθμοί τροφοδοσίας, από όπου οι αθλητές θα μπορούν να προμηθευτούν μπανάνες και άλλα ενεργειακά σνακ, νερό και ισοτονικό υγρό. Ενεργειακό gel θα μπορούν να προμηθευτούν οι αθλητές στον 2ο σταθμό. Μετά τον τερματισμό θα ακολουθήσει γεύμα με παραδοσιακές πίτες κ.α. για όλους τους φίλους!

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συμμετοχής για τους αθλητές/τριες είναι 10 Ευρώ, στην τιμή περιλαμβάνονται: δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, τροφοδοσία και υποστήριξη, αναμνηστικό μετάλλιο σε κάθε αθλητή που θα τερματίσει εντός ορίου.

Η συνδρομή συμμετοχής θα καταβάλλεται με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Συμεωνίδου Αικατερίνη

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 211/652851-11
(IBAN: GR2001102110000021165285111)

Με την κατάθεση, θα πρέπει να αναγράφεται στην αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας και Βάβδος 2016.  Αντίγραφο της κατάθεσης καλό θα ήταν να αποστέλλεται με FAX ή email στο 2310 304701 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση babdos@gmail.com

ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι ακυρώσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση babdos@gmail.com,

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Θα υπάρχουν τέσσερις  κατηγορίες:

  • Γενική Αγώνα
  • Γενική γυναικών
  • Ανδρών 18-55
  • Ανδρών 55+

e-mail
babdos@gmail.com

Τηλέφωνα επικοινωνίας – Οργανωτική Επιτροπή
Τσιάτσιαρης Αθανάσιος  +306946790037
Τσιάτσιαρης Γεώργιος    +306936635146