Running-Magazine-Logo

2ος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Ν. Κιλκίς

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

 Συνδιοργανώνεται ο Δρόμος Υγείας και τρεξίματος 10χλμ και 5,5χλμ καθώς και λαϊκό περίπατο υγείας και αλληλεγγύης 3χλμ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,  την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στο Κιλκίς από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, τον Δήμος Κιλκίς και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης»

 

Οι  Δρόμοι Υγείας και τρεξίματος θα πραγματοποιηθούν με στόχο την ανάπτυξη του αισθήματος της αλληλεγγύης και της συνύπαρξης στη βάση της άρσης της διαφορετικότητας και του ρατσισμού με τη συμμετοχή όλων και την προώθηση σπουδαίων ιδανικών και θεμελιωδών αρχών όπως της ισότητας, της άκριτης αποδοχής του άλλου και του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης.
Οι  Δρόμοι Υγείας και τρεξίματος στο Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν και για την ενίσχυση και στήριξη της λειτουργίας των «Δομών Ειδικής Αγωγής». Για τη συμμετοχή σας στον λαϊκό περίπατο αλληλεγγύης και υγείας το κόστος είναι 3€ ενώ η συμμετοχή για τους δύο άλλους δρόμους με επίσημη χρονομέτρηση θα είναι 10 €.
Το ποσό το οποίο θα  συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την ενίσχυση των δημοσίων δομών ειδικής αγωγής (Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς , Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς, Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Κιλκίς και Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς)  που βρίσκονται και λειτουργούν στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Κιλκίς.
Το  πρόγραμμα  δρόμων τρεξίματος και υγείας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

1.Ημερομηνία Διεξαγωγής

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

2.Στοιχεία Δρόμων Τρεξίματος

2.1 Δρόμος ‘Ηρώων Κιλκίς’

Δρόμος Υγείας  10 χλμ. (με επίσημη χρονομέτρηση):

Ώρα Εκκίνησης: 11:00

Αφετηρία : Δημαρχείο Κιλκίς, Γ. Καπέτα 17

Τερματισμός : Δημαρχείο Κιλκίς, Γ. Καπέτα 17
Περιγραφή της διαδρομής: Οι συμμετέχοντες με σημείο εκκίνησης το Δημαρχείο του Κιλκίς διασχίζουν την οδό Γ. Καπέτα, στρίβουν αριστερά την οδό Αμπέλων και περνώντας μπροστά από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και από την Αλ. Παπαναστασίου κατευθύνονται μέχρι την οδό Ευρώπης, την κατηφορίζουν, περνούν απέναντι στην οδόΙ. Ρίτσου και συνεχίζουν ευθεία, στρίβουν δεξιά για να φτάσουν στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Κιλκίς περνούν μπροστά από τα κτίρια του 9ου Δημοτικού Σχολείου, τα κτίρια ειδικής αγωγής, το Δημοτικό Γυμναστήριο, φτάνουν στην οδό 21η Ιουνίου, στρίβουν αριστερά διασχίζοντας την και από τη διασταύρωση με Γ. Καπέτα στα φανάρια στρίβουν δεξιά, έπειτα πάλι δεξιά στην οδό Θεσσαλονίκης, αριστερά στην οδό Β. Ρώτα, αριστερά στην οδό Τσιρογιάννη και έπειτα δεξιά στην οδό Γ. Καπέτα όπου και τη διασχίζουν και στρίβουν αριστερά την οδό Αμπέλων και περνώντας μπροστά από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και από την Αλ. Παπαναστασίου, κατηφορίζουν στρίβοντας αριστερά την οδό Αγ. Γεωργίου και μπαίνουν στο Νέο Πάρκο, όπου στρίβουν αριστερά για να κατευθυνθούν προς την οδό Βενιζέλου, να περάσουν την διασταύρωση με την 21η Ιουνίου και να  τερματίσουν στο Δημαρχείο  Κιλκίς (Γ. Καπέτα).
Υδροδοσία θα υπάρχει στο  5χλμ της διαδρομής.
Ατομικές και ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο www.racesystem.gr  μέχρι την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016. Το κόστος συμμετοχής είναι 10€ και θα κατατεθεί στο:  IBAN: GR 2101712220006222040034981, Τράπεζα Πειραιώς   
Δικαιούχος: Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης.
Χιλιομετρικές ενδείξεις θα υπάρχουν στο 1χλμ, 3χλμ.,5χλμ και 9χλμ ενώ όλες οι ενδείξεις του συγκεκριμένου αγώνα των 10 χλμ θα έχουν μαύρο χρώμα.
Οι δρομείς θα πρέπει να προσέλθουν τουλάχιστον 45 λεπτά νωρίτερα για την παραλαβή  των αριθμών τους και οφείλουν να προσκομίσουν επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο).   
Ταυτόχρονα  θα μπορούν να παραλάβουν από τη Γραμματεία το μπλουζάκι τους καθώς και αναμνηστικό υλικό της διοργάνωσης.
2.2 Δρόμος υγείας  «Ρ. Ιμβριώτη»

Δρόμος Υγείας  5,5 χλμ. (με επίσημη χρονομέτρηση):

Ώρα Εκκίνησης: 11:15

Αφετηρία : Δημαρχείο Κιλκίς, Γ. Καπέτα 17

Τερματισμός : Δημαρχείο Κιλκίς, Γ. Καπέτα 17
Περιγραφή της διαδρομής: Οι συμμετέχοντες με σημείο εκκίνησης το Δημαρχείο του Κιλκίς διασχίζουν την οδό Γ. Καπέτα, στρίβουν αριστερά την οδό Αμπέλων και περνώντας μπροστά από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και από την Αλ. Παπαναστασίου κατευθύνονται μέχρι την οδό Ευρώπης, περνούν απέναντι στην οδό Ι. Ρίτσου και στρίβουν λοξώς αριστερά πίσω από το 3ο Δημοτικό. Διασχίζουν την οδό Παύλου Μελά όπου καταλήγουν στην 21η Ιουνίου. Στρίβουν αριστερά περνώντας το ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, την Πλατεία Ειρήνης το κτίριο της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος» και καταλήγουν πάλι στο Δημαρχείο Κιλκίς (Γ. Καπέτα).
Υδροδοσία θα έχει στο  3,11χλμ της διαδρομήςΑτομικές και ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο www.racesystem.gr  μέχρι την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016. Το κόστος συμμετοχής είναι 10€ και θα κατατεθεί στο:  IBAN: GR 2101712220006222040034981, Τράπεζα Πειραιώς   
Δικαιούχος: Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης.
Χιλιομετρικές ενδείξεις θα υπάρχουν στο 1χλμ, 3χλμ.,5χλμ ενώ όλες οι ενδείξεις του συγκεκριμένου αγώνα των 5,5 χλμ θα έχουν κόκκινο χρώμα.
Οι δρομείς θα πρέπει να προσέλθουν 45 λεπτά νωρίτερα για την παραλαβή των αριθμών τους όπου οφείλουν να προσκομίσουν επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο).    
Ταυτόχρονα  θα μπορούν να  παραλάβουν από τη Γραμματεία το μπλουζάκι τους καθώς και αναμνηστικό υλικό της διοργάνωσης.
2.3 Λαϊκός Περίπατος ‘αλληλεγγύης και υγείας’

Απόσταση περιπάτου υγείας και αλληλεγγύης 3 χλμ.:

Ώρα Εκκίνησης: 12:15

Αφετηρία: Γ.Καπέτα 17- Δημαρχείο Κιλκίς

Τερματισμός : Δημαρχείο Κιλκίς, Γ. Καπέτα 17
Περιγραφή της Διαδρομής: Οι συμμετέχοντες ξεκινούν από το Δημαρχείο (Γ. Καπέτα 17) προς διασταύρωση οδών Ελ. Βενιζέλου με 21η Ιουνίου, διασχίζουν την Ελ. Βενιζέλου, περνούν μπροστά από τη Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, εντός του Νέου Πάρκου, μπροστά από τις Διατηρητέες Καπναποθήκες και την εκκλησία των Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων στρίβουν αριστερά  στην οδό Ι. Ρίτσου και πίσω από το 3ο Δημοτικό και οδεύοντας την οδό Παύλου Μελά φτάνουν στην οδό 21η Ιουνίου όπου στρίβουν πάλι αριστερά και διασχίζοντας την, περνούν το κτίριο του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, την Πλατεία Ειρήνης, το κτίριο της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος» και καταλήγουν πάλι στο Δημαρχείο Κιλκίς (Γ. Καπέτα).
Υδροδοσία θα υπάρχει σε σημείο στην  οδό Παύλου  Μελά.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται με αποστολή της έντυπης δήλωσης με e-mail στο kkscom@otenet.gr (Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης) και αυτοπροσώπως  στη διεύθυνση 21ης Ιουνίου 36 και Μιλτιάδου 1 και τηλέφωνα: 2341029390/ 20733/ 2341103603. Το κόστος συμμετοχής είναι 3€και  θα γίνει με πληρωμή με μετρητά στα Γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης , διεύθυνση 21ης Ιουνίου 36 και Μιλτιάδου 1 και ώρες 8:00-15:00 και 45 λεπτά πριν την εκκίνηση του περιπάτου.   
Μέχρι και 45 λεπτά πριν την εκκίνηση του περιπάτου οι δρομείς θα μπορούν να παραλάβουν το μπλουζάκι τους καθώς και αναμνηστικό υλικό της διοργάνωσης από την Γραμματεία.
3. Κατηγορίες δρομέων

Δρόμος 10χλμ

ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΗΛΙΚΙΑ 18+ ΗΛΙΚΙΑ 18+
ΗΛΙΚΙΑ 30+ ΗΛΙΚΙΑ 30+
ΗΛΙΚΙΑ 40+ ΗΛΙΚΙΑ 40+
ΗΛΙΚΙΑ 50+ ΗΛΙΚΙΑ 50+

Δρόμος 5,5χλμ

ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΗΛΙΚΙΑ 18+ ΗΛΙΚΙΑ 18+
ΗΛΙΚΙΑ 30+ ΗΛΙΚΙΑ 30+
ΗΛΙΚΙΑ 40+ ΗΛΙΚΙΑ 40+
ΗΛΙΚΙΑ 50+ ΗΛΙΚΙΑ 50+

Στον Λαϊκό Περίπατο «Υγείας και Αλληλεγγύης» δε θα υπάρξουν κατηγορίες δρομέων καθώς ούτε και επίσημη χρονομέτρηση.
4. Δικαίωμα συμμετοχής

Για τους δρομείς κάτω των 18 ετών θα πρέπει να συμπληρωθεί υπεύθυνη δήλωση από τον κηδεμόνα τους όπου θα δηλώνεται η συγκατάθεση της συμμετοχής των δρομέων.
5. Διακρίσεις

Έπαθλα (μετάλλια) θα δοθούν σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν. Στον  πρώτο νικητή της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών όλων των Δρόμων θα δοθούν εκτός από τα μετάλλια και στεφάνια, χειροποίητα δημιουργήματα των Ατόμων με Αναπηρία ενώ βεβαιώσεις συμμετοχής θα δοθούν και στους τρεις νικητές της γενική κατάταξης Ανδρών και Γυναικών. Η βεβαίωση συμμετοχής θα υπάρχει ηλεκτρονικά προς εκτύπωση στην ιστοσελίδα του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης www.kkskilkis.gr.

6. Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση- Αποτελέσματα

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση όλων των Δρομέων (πλην του Περιπάτου), καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων θα αναλάβει επίσημη εταιρεία χρονομέτρησης. Τάπητες ηλεκτρονικά ελέγχου και χρονομέτρησης για την καταγραφή θα υπάρχουν στην εκκίνηση και τον τερματισμό και για τα 10χλμ και για τα 5,5 χλμ.
8. Χρονικό όριο ολοκλήρωσης δρόμων τρεξίματος

Για τα 10χλμ το χρονικό όριο είναι 90 λεπτά και για τα 5,5 χλμ είναι 60 λεπτά. Μετά το πέρας του χρονικού ορίου οι δρομείς τρέχουν με δική τους ευθύνη.

9. Υγειονομική κάλυψη

Σε ότι αφορά την υγειονομική κάλυψη ολόκληρης της διαδρομής θα φροντίσουν το Τμήμα Σαμαρειτών, Ναυαγοσωστών, Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του  Τμήματος Κιλκίς  και το ΕΚΑΒ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
10. Όροι συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι πολίτες που ενδιαφέρονται για την υγεία τους.
11. Πληροφορίες για τους δρόμους υγείας

‘Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης’:

Πληροφορίες: α)Γιοβάς Χρήστος, γυμναστής, κιν.: 6946707917

β) Τριανταφυλλίδου Γεωργία, κοινωνική λειτουργός, κιν.: 6978886760

Τηλ. επικοινωνίας: 2341020733/ 29390 /2341103603

Ώρες: 08:00 -15:00

Θα γίνονται επίσης  δεκτές εθελοντικές χορηγίες, είτε με υλική υποστήριξη είτε με προσωπική εθελοντική εργασία για την εξυπηρέτηση των αγώνων.

 

Ο πρόεδρος του

Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Παύλος Θωμαϊδης

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X