11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης με την υποστήριξη του συλλόγου Τελμησσός Νέας Μάκρης – Μαραθώνος προκηρύσσει τον 2ο Αγώνα Δρόμου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας απόστασης 5χλμ και 1000μ για παιδιά την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016. 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης, με την υποστήριξη του συλλόγου Τελμησσός Νέας Μάκρης – Μαραθώνος, καθώς και με   την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ συνδιοργανώνουν τον 2ο Αγώνα Δρόμου απόστασης 5χλμ και 1000μ για παιδιά με αφετηρία και τερματισμό το Δημοτικό Σχολειό Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης.Ο 2ος Αγώνας Δρόμου  Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 και ώρα εκκίνησης 10:00πμ και 11:00πμ για τα παιδιά. Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Θα δοθεί μετάλλιο και αναμνηστικά σε όλους τους τερματίσαντες καθώς και στον τερματισμό θα σας περιμένει μπουφές με κάποια κεράσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες, στοιχεία και για εγγραφές επισκεφθείτε την σελίδα του αγώνα στον ακόλουθο σύνδεσμο: Αγώνας δρόμου Αγίας Μαρίνας

Ακολουθεί αναλυτικά η προκήρυξη  του 2ου Αγώνα Δρόμου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας Νέας Μάκρης

Αφετηρία: Δημοτικό Σχολειό Αγ. Μαρίνας.   Τερματισμός: Δημοτικό Σχολειό Αγ. Μαρίνας.
Ώρα εκκίνησης: 10:00πμ για τον αγώνα των 5χλμ, και 11:00πμ για τον αγώνα των 1000μ παιδιών.
Η διαδρομή ξεκινάει με άσφαλτο και μετά από λίγα μέτρα μπαίνουμε σε μια διαδρομή δασική καθαρά δασικού δρόμου όχι μονοπάτι, ανάμεσα σε πεύκα πουρνάρια και δέντρα.
Συμμετοχές- Πληροφορίες:
Για την συμμετοχή σας στον 2ο Αγώνα Δρόμου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας Νέας Μάκρης υπάρχει φόρμα –  αίτηση εγγραφής με όλα τα στοιχεία, καταθέτοντας και το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ στον αρ. λογαριασμού του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου με το ον/νυμο και την αιτιολογία. Προσοχή! Εάν δεν γίνει η κατάθεση, δεν θα είναι έγκυρη η εγγραφή σας. Η αίτηση εγγραφής βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: Δήλωση- Φόρμα εγγραφής.

Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι :
Θα υπάρχει αναμνηστικό μπλουζάκι τεχνικό με το λογότυπο του αγώνα για όποιον η όποια επιθυμεί. Στην φόρμα εγγραφής θα υπάρχει η επιλογή του μεγέθους.

Δικαίωμα Συμμετοχής:
Όλοι οι αθλητές δρομείς τρέχουν με δική τους ευθύνη και πρέπει να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Κάτω των 18 ετών η εγγραφή θέλει την συγκατάθεση γονέα.

Ασφάλεια και Ιατρική κάλυψη:
Σε όλη την διαδρομή θα υπάρχουν εθελοντές,διασώστες και ιατρικό προσωπικό, καθώς αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Έπαθλα:
Σε όλους  τους συμμετέχοντες αθλητές θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια, καθώς και μια σακούλα με διάφορα προϊόντα. Επίσης στον τερματισμό θα σας περιμένει κέρασμα με μπουφέ.

Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων:
Θα υπάρχει χώρος δίπλα στην γραμματεία του αγώνα για την φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων.

Χρονομέτρηση αγώνα:
Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ειδικό cheap στον αριθμό κάθε αθλητή που θα επιστρέφεται στον τερματισμό.

Μετακίνηση από Αθήνα για Αγ. Μαρίνα Ν.Μάκρης
Η μετακίνηση σας από Αθήνα για όποιον επιθυμεί να έρθει με το ΚΤΕΛ από το Πεδίον του Άρεως, υπάρχουν υπεραστικά πορτοκαλί λεωφορεία και δρομολόγια για Νέα Μάκρη η Μαραθώνα ανά μια ώρα. Το ΚΤΕΛ κάνει στάση ( Αγ. Μαρίνα ) δίπλα από την εκκλησία της Αγ. Μαρίνας όπου βρίσκεται και το Δημοτικό Σχολειό που θα γίνει η έναρξη και ο τερματισμός του αγώνα.