Running-Magazine-Logo

1ος Tinos Challenge 28 και 29 Μαϊου | Τήνος

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

ΑΓΩΝΑΣ: ISTERNIA VERTICAL – Ανάβαση κάθετου χιλιόμετρου

Το Σάββατο 28 Μαϊου, από τις 12:00 έως τις 15:30, στον Όρμο των Υστερνίων θα δοθεί η εκκίνηση του 1ου Vertical Race για τον αγώνα: Tinos Challenge! Οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να τρέξουν μια απόσταση 1,5χλμ με 325μ θετική ανάβαση και να καταλήξουν στο χωριό των Υστερνίων

Σε κάθε εκκίνηση, μόνο 4 αθλητές θα ξεκινάνε την διαδρομή.

ΑΓΩΝΑΣ: 20 ΧΛΜ

Την Κυριακή 29 Μαΐου, στις 08:30 στον Όρμο του Πανόρμου θα δοθεί η εκκίνηση των διαδρομών του 1ου ορεινού αγώνα: Tinos Challenge! Οι διαγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν την διαδρομή των 20χλμ (1060μ) απο την πλατεία του Πανόρμου με κατεύθυνση τον Προφήτη Ηλία στα 360μ. Από εκεί θα κατηφορίσουν και θα εισέλθουν στον οικισμό του Μαρλά. Αφού διασχίσουν τον ιστορικό οικισμό του Πύργου θα ανηφορίσουν προς τον οικισμό Πλατιά και το ξωκλήσι της Καραμπούσας, για να καταλήξουν ξανά στον Πάνορμο.

Δήλωσε Συμμετοχή

AΓΩΝΑΣ: 5 ΧΛΜ

Την Κυριακή 29 Μαΐου, στις 08:30, στον Όρμο του Πανόρμου θα δοθεί και η εκκίνηση του αγώνα 5χλμ. Οι δρομείς θα κατευθυνθούν προς τον παραδοσιακό οικισμό του Πύργου και το Μουσείο Μαραμροτεχνιας. Αφού περάσουν μπροστά από τους ανεμόμυλους θα κατηφορίσουν προς τον χώρο τερματισμού στον Πάνορμο.

Δήλωσε Συμμετοχή

Ο 1ος ορεινός αγώνας: Tinos Challenge συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο Πρωτάθλημα Ορεινού Τρεξίματος Κυκλάδων.

Για το 2016 το Cyclades Trail Cup απαρτίζεται απο 3 αγώνες, στην Τήνο, την Σύρο και την Άνδρο ενώ φιλοδοξεί να συμπεριλάβει αγώνες σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων και να τονώσει τον τοπικό τουρισμό και αθλητισμό. Κάθε αθλητής που τερματίζει σε αγώνα που περιλαμβάνεται στο Πρωτάθλημα, λαμβάνει βαθμούς ανάλογα με την θέση κατάταξης του και μπαίνει στον βαθμολογικό πινάκα του Cyclades Trail Cup. Για το Tinos Challenge, βαθμολογία θα πάρουν οι αθλητές που θα τερματίσουν το Isternia Vertical και το αγώνισμα των 20χλμ την επόμενη μέρα! Για τον αναλυτικό τρόπο βαθμολόγησης, τους αγώνες και τρόπους επικοινωνίας μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Cyclades Trail Cup.

Ιατρική Κάλυψη

Κάθε αθλητής που συμμετέχει οφείλει να έχει κάνει όλες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις. Πάραυτα κατά μήκος της διαδρομής και στο τερματισμό θα υπάρχουν Ιατροί και διασώστες.

Μετάλλια

Όλοι οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα παραλάβουν ένα χειροποίητο αναμνηστικό μετάλλιο.

Έπαθλα

Νικητές θα ανακηρυχθούν οι 3 πρώτοι άντρες και οι 3 πρώτες γυναίκες που θα ολοκληρώσουν το Challenge λαμβάνοντας μέρος στο Vertical αγώνισμα και την διαδρομή των 20χλμ. Οι νικητές των αγωνισμάτων θα βραβευτούν επίσης.

Σταθμοί Ανεφοδιασμού

Κατά μήκος της διαδρομής των 20χλμ έχουν τοποθετηθεί  7 σταθμοί ανεφοδιασμού που θα παρέχουν σε κάθε αθλητή: Νερό,Salt Stick, φρούτα, μπισκότα και Τηνιακά προϊόντα. Οι σταθμοί θα έχουν εθελοντές με γνώσεις πρώτων βοηθειών και φαρμακείο. Η διαδρομή των 5χλμ 1 σταθμό ανεφοδιασμού.

T-shirt

Όλοι οι συμμετέχοντες στους αγώνες θα παραλάβουν αναμνηστικό T-shirt με το λογότυπο του αγώνα.

Φωτογράφιση

Οι φωτογράφοι του αγώνα θα βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής για να σας απαθανατίσουν. Το φωτογραφικό υλικό θα αναρτηθεί στο Internet, δωρεάν, 7 ημέρες μετά τον αγώνα.

Pasta Party

Το Σάββατο 28 Μαΐου στον οικισμό των Υστερνίων θα γίνει Pasta Party με δωρεάν συμμετοχή.

Χρονομέτρηση

Ο αγώνας Tinos Challenge θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την ChronoSystems. Τα συστήματα RFID που χρησιμοποιούνται  για την καταγραφή των χρόνων είναι με εξελιγμένα συστήματα λαμβάνοντας υπόψη όλους τους  Ευρωπαϊκούς κανόνες ακτινοβολίας.

Δώρα

Όλοι οι αθλητές θα μπουν σε κλήρωση για Δώρα από τους Δωροθέτες του αγώνα

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X