Running-Magazine-Logo

1ος Ημιμαραθώνιος Stymphalia Lake Run 2016 – 5 Ιουνίου | Λίμνη Στυμφαλία

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Με αφορμή το φετινό εορτασμό του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (ICOM) με θέμα «Μουσεία και Πολιτιστικά Τοπία», το ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και ο αθλητικός σύλλογος Λαύκας «Η Στυμφαλίς», προκηρύσσουν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στη Λίμνη Στυμφαλία τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου (21,1 χλμ) με την ονομασία Stymphalia Lake Run 2016,  αγώνα δρόμου 5 χλμ και αγώνα δρόμου 10 χλμ .

 

Με τη διοργάνωση του αγώνα δρόμου δίνεται η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν καλύτερα το πολιτιστικό τοπίο της Λίμνης Στυμφαλίας, καθώς και το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Οι εγγραφές στον αγώνα Stymphalia Lake Run 2016 άνοιξαν! Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας  σε μια από τις τρεις διαδρομές(5 χλμ , 10 χλμ., και 21,5 χλμ.)  που θα πραγματοποιηθούν, πατώντας εδώ.

Οι διαδρομές θα πραγματοποιηθούν περιφερειακά της λίμνης Στυμφαλίας , στην ορεινή Κορινθία, την Κυριακή 5 Ιουνίου, Ημέρα Περιβάλλοντος  και ημέρα γενεθλίων του Μουσείου Περιβάλλοντος  Στυμφαλίας

Ως ελάχιστο κόστος εγγραφής ορίζεται το ποσό των €5 το οποίο καλείστε να καταθέσετε σ’ έναν φορέα αρωγής παιδιών (ενδεικτικά: Χαμόγελο του Παιδιού, Φλόγα, Ελίζα).

To Stymphalia Lake Run 2016 πραγματοποιείται με αφορμή τον φετινό εορτασμό του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (ICOM) με θέμα «Μουσεία και Πολιτιστικά Τοπία»,  από το ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ)και τον αθλητικό σύλλογο Λαύκας «Η Στυμφαλίς» .

Για λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνα και τις παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν  στη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας: (Λάια Κιουρκτσόγλου) 27470 22279 & 27470 22296, e-mail: kiourktsoglouA@piraeusbank.gr .

 

 

Η οργανωτική επιτροπή

Υπεύθυνη διαδρομής : Ασημίνα Συλαίου 693 7686 848

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X