Running-Magazine-Logo

Αγώνας Δρόμου για τα πρώην Στρατόπεδα – Δήμοι Παύλου Μελά και Αμπελοκήπων Μενεμένης

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Την Κυριακή 22 Μαϊου 2016 θα πραγματοποιηθεί ο «Αγώνας Δρόμου για τα πρώην Στρατόπεδα » με συνδιοργανωτές τους Δήμους Παύλου Μελά και Αμπελοκήπων – Μενεμένης και με την υποστήριξη τουΑ.Σ. Ολυμπιακή Δομή.

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός περιλαμβάνει διαδρομή 10 χλμ που θα ενώνει τα πρώην στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παύλου Μελά και Καρατάσιου, καθώς και αγώνες 5χλμ, 2 χλμ και δυναμικού βαδίσματος 2 χλμ που θα έχουν όπως και πέρυσι αφετηρία και τερματισμό αυτά του Παύλου Μελά και του Καρατάσιου.

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζουν τους Δρομείς που θα δηλώσουν συμμετοχή:

ΜΕΓΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ που θα αγωνιστούν σε όλες τις διαδρομές είναι τα SUPERMARKET ΜΑΣΟΥΤΗΣ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ είναι :

-ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

-JANNIS, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΠΑΣΤΕΛΙΟΥ

-ΒΑΣΙΛΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ

-AUTOTECHNIK, ΚΤΕΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

-SKYARTPRODUCTION, ΕΝΑΕΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

-ALBAWC

-ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΣΑΚΟΥΛΕΣ

-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΟΑΣΘ)

Σύντομες παρουσιάσεις:

ΜΑΣΟΥΤΗΣ ( www.masoutis.gr)

To 1976, ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Διαμαντής Μασούτης εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην οδό Κ. Κρυστάλλη, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. , διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα και σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις τέσσερις μεγαλύτερες αλυσίδες.

Με 260 καταστήματα, 241 σούπερ μάρκετ και 19 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, Καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιφέρειες της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, την Εύβοια και τα νησιά Λήμνο, Λέσβο, Θάσο και Χίο

Απασχολεί περισσότερο από 6.300 εργαζόμενους.

Η εταιρεία είναι αμιγώς ελληνική, έχει οικογενειακό χαρακτήρα και εφαρμόζει πρότυπη στρατηγική ανάπτυξης που χαρακτηρίζεται από σταθερά και μεθοδικά βήματα εξέλιξης, πάντα με επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό και το συμφέρον του καταναλωτή.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (www.sekath.gr)

Ο Σ.Ε.Κ.Λ.Θ. (Σύνδεσμος Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης) ιδρύθηκε το 1974. Σήμερα αριθμεί 336 μέλη. Σκοπός του Συνδέσμου είναι η διαφύλαξη, η μελέτη και η προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του, στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

Η έδρα του Συνδέσμου βρίσκεται μέσα στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης (ΚΑΘ. Α.Ε.) που λειτουργεί από το Φεβρουάριο του 1975 στις σημερινές εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στο 7ο χλμ της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Αθηνών στα όρια του Δήμου Ν.Μενεμένης.

Καθημερινά μέσω της Λαχαναγοράς διακινούνται περίπου 800 τόνοι φρούτων και λαχανικών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες για ποιότητα και ποικιλία, ελέγχονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες, στην πλειονότητά τους είναι τυποποιημένα, κατάλληλα συσκευασμένα και φέρουν την σωστή σήμανση.
Με τα έργα και τις παρεμβάσεις που έγιναν μέσα στο 2007-2008 στις εγκαταστάσεις της Λαχαναγοράς, η Κεντρική Αγορά αλλάζει όψη, εκσυγχρονίζεται και αποκτά την απαραίτητη υποδομή προκειμένου να προχωρήσει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προώθηση της στις αγορές των Βαλκανίων.

Δεν υπάρχει καλύτερη γεύση από τη γεύση ενός φρέσκου φρούτου ή ενός λαχανικού!

Δεν υπάρχει τρόφιμο που να προσφέρει στον οργανισμό μας περισσότερα θρεπτικά συστατικά ή περισσότερες διαιτητικές ίνες από ένα φρέσκο φρούτο ή ένα λαχανικό!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανακούφιση από τη βεβαιότητα ότι τα φρούτα και τα λαχανικά που προμηθεύεστε για τους πελάτες, τους φίλους ή ακόμα και την οικογένειά σας είναι φρέσκα, υγιεινά, ασφαλή.

Ο Σύνδεσμος Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης (Σ.Ε.Κ.Λ.Θ) έχει ένα όραμα. Να διαχειρίζεται με επαγγελματισμό και συνέπεια όλα αυτά τα θέματα που προβλέπονται από τους εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς και αφορούν την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων, με στόχο να μη διαψεύσει ποτέ τις προσδοκίες των καταναλωτών.

JANNIS, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕΒΕ (www.jannis.gr)

Ιδρύθηκε το 1965 στη Θεσσαλονίκη. Η παραγωγή παστελιού αποτέλεσε και αποτελεί την κύρια παραγωγική δραστηριότητα της εταιρείας. Σήμερα, στην πλούσια γκάμα των προϊόντων JANNIS έχουν προστεθεί το μαντολάτο, τα λουκούμια και άλλα ζαχαρώδη προϊόντα όπως αυτά με βάση το ινδοκάρυδο. Ήδη από το 2000, η εταιρεία , αποδεικνύοντας ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών της και πρωτοπορώντας στις δυναμικές εξελίξεις των διεθνών αγορών, δημιούργησε νέα πιστοποιημένα βιολογικά (οργανικά) προϊόντα που γνωρίζουν επιτυχία στην Ελλάδα και αυξανόμενη ζήτηση στο εξωτερικό.

Το εμπορικό της δίκτυο πέρα από την κάλυψη της εγχώριας αγοράς επεκτείνεται και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Πολλά από τα προϊόντα της κυκλοφορούν επίσης και με ιδιωτικές ετικέτες, πιστοποιώντας την εμπιστοσύνη των πελατών στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων JANNIS, στην προσεκτική επιλογή των καλύτερων συστατικών αλλά και στην ευελιξία της επιχείρησης να προσαρμόζεται στις εξατομικευμένες απαιτήσεις των πελατών της.

Με σχεδόν μισό αιώνα δυναμικής και συνεχώς εξελισσόμενης παρουσίας, η JANNIS αποτελεί διεθνώς τον πιο αναγνωρισμένο πρεσβευτή του ελληνικού παραδοσιακού παστελιού. Η επιτυχημένη αυτή πορεία αποδίδεται κυρίως στην αφοσίωση των πελατών της αλλά και στη σταθερή τους προτίμηση στα προϊόντα JANNIS.

ΒΑΣΙΛΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ (www.vasilis.com.gr)

Τα ζαχαροπλαστεία ΒΑΣΙΛΗΣ ξεκίνησαν την πορεία τους το 1998 όταν στήθηκε το πρώτο κατάστημα στην πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Τα τελευταία 18 χρόνια βρίσκονται κοντά στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής των πελατών της με συνέπεια, υψηλής ποιότητα δημιουργικών προτάσεων και υπέροχων εδεσμάτων.

Γλυκά, τούρτες γάμου και γενεθλίων, γευστικά παστάκια βαπτίσεων, εξαιρετικά σιροπιαστά, παγωτά, γλυκά και αλμυρά κουλουράκια και άλλες ιδιαίτερες παρασκευές εδεσμάτων.

Τα ζαχαροπλαστεία ΒΑΣΙΛΗΣ χρησιμοποιούν αγνά υλικά και η επιλογή των πρώτων υλών γίνεται από επιλεγμένους προμηθευτές της πόλης. Ο έλεγχος είναι αυτσηρός και δεν γίνεται η παραμικρή έκπτωση στην ποιότητα.

Οι φανατικοί πελάτες της αλυσίδας καταστημάτων ΒΑΣΙΛΗΣ εξυπηρετούνται άριστα από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό 30 ατόμων, που με αφοσίωση και επαγγελματισμό βρίσκεται κοντά στους πελάτες του και δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει υψηλής ποιότητας γλυκά διατηρώντας πάντα το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

AUTOTECHNIK, ΚΤΕΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (www.auto-technik.gr)

Iδρύθηκε το 2007 από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για το αυτοκίνητο. Δημιούργημα πτυχιούχων μηχανικών της Θεσσαλονίκης που λειτουργούν με βασικό άξονα την υπευθυνότητα, τη συνέπεια και πάνω από όλα την τεχνογνωσία για το αντικείμενό τους.

Σήμερα το ΚΤΕΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑUTOTECHNIK αριθμεί σαράντα μέλη και διαθέτει δύο γραμμές ελέγχου Επιβατικών οχημάτων, μια γραμμή ελέγχου Βαρέων Οχημάτων – Λεωφορείων και μια γραμμή ελέγχου δικύκλων (ΜΟΤΟ).

Η ΑUTOTECHNIK εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης και συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο που επιβεβαιώνει την θέση της μέσα στην αγορά.

Λειτουργεί έξη ημέρες την εβδομάδα με άριστα καταρτισμένα προσωπικό το οποίο έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001, τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό που ελέγχεται συνεχώς από εξωτερικούς φορείς ώστε να διασφαλιστεί η ακρίβεια των μετρήσεων και η ποιότητα των ελέγχων και έχει έδρα στην 1η παράλληλο της προέκτασης της Οδού Μακρυγιάννη, πάνω από τον κόμβο περιφερειακής της Άνω Ηλιούπολης.

SKYARTPRODUCTIONS(www.skyartpro.gr)

Η Εταιρεία δημιουργεί επαγγελματικά εταιρικά βίντεο που αναδεικνύουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες που προσφέρει ο διαφημιζόμενος και τις εγκαταστάσεις του. Είναι εξειδικευμένοι στην παροχή υπηρεσιών εναέριας βιντεοκινηματογράφησης και αεροφωτογράφησης, τα βίντεο χαρακτηρίζονται για την υψηλή ευκρίνεια με ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική ώστε να επιτευχθεί ένα άρτιο κινηματογραφικό αποτέλεσμα. Περιλαμβάνουν επίγεια πλάνα που εναλλάσσονται με εναέριες λήψεις και μαζί με την μουσική επένδυση δημιουργούν ένα εντυπωσιακό θέαμα που κερδίζει την ματιά του θεατή δημιουργώντας του ένα ευχάριστο συναίσθημα.

Η εταιρεία ειδικεύεται στους τομείς του τουρισμού, των κατασκευών, της βιομηχανίας ακινήτων, εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες όπως ο αθλητισμός και τα extreme sports, επίσης καλύπτει και τις προσωπικές στιγμές όπως γάμους και βαπτίσεις.

Στόχος είναι η επαγγελματική προβολή της επιχείρησης δημιουργώντας ένα βίντεο που παρουσιάζει τα θετικά στοιχεία της εταιρίας, των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει για να χρησιμοποιηθεί στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση ώστε να τη γνωρίσουν οι μελλοντικοί πελάτες της.

ALBAWC (www.albawc.gr)

Η ALBA Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1999 τοποθετώντας πάνω από 250 χημικές τουαλέτες στις σεισμόπληκτες περιοχές των Δήμων Αττικής σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και είναι από τις πρώτες εταιρείες στην ενοικίαση χημικών τουαλετών καλύπτοντας σήμερα ένα μεγάλο ποσοστό της αγοράς.

Ειδικότερα στη Βόρειο Ελλάδα, δημιούργησε την ανάγκη ύπαρξης μιας οργανωμένης εταιρείας παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών υγιεινής στα σύγχρονα εργοτάξια, ώστε σήμερα να πρωταγωνιστεί στον τομέα της, ακολουθώντας πάντα πιστά τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα οικολογίας, ο πολιτισμός και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια επιβάλλουν την ύπαρξη και χρήση βιολογικών τουαλετών σε δημόσιους χώρους.

ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΣΑΚΟΥΛΕΣ

Η βιοτεχνία πλαστικών – χημικών, πλαστικής σακούλας και σακούλας απορριμμάτων «Σακούλας Φίλιππος» δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη (Τέρμα Γιαννιτσών, Μενεμένη), από το 1987. Η εταιρεία συμμετέχει στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης του οποίου αποτελεί ενεργό μέλος εδώ και πολλά χρόνια, ενώ ειδικεύεται στον τομέα της ανακύκλωσης πλαστικών και της κατασκευής πλαστικής σακούλας.
Με πολύχρονη πείρα στον χώρο του πλαστικού, κατασκευάζει πλαστικές σακούλες (τύπου φανελάκι) και σακούλες απορριμμάτων. Για την κατασκευή τους τηρεί τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, με σύγχρονες μεθόδους, φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Έτσι, προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε ασυναγώνιστες τιμές. Πρωταρχικός στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη και βελτίωση της εταιρείας και των προϊόντων της, ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών.
Η εταιρεία προμηθεύει με τα προϊόντα της εμπόρους και επαγγελματικά μαγαζιά.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (www.oasth.gr)

Ο Ο.Α.Σ.Θ. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, ιδρύθηκε το 1957 με το Νομοθετικό Διάταγμα 3721/1957  και εκτελεί το έργο των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης, με συμβάσεις παραχώρησης (οικονομικές συμφωνίες) που υπογράφονται μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και του Ο.Α.Σ.Θ.

Το απασχολούμενο κεφάλαιο του Ο.Α.Σ.Θ. είναι κατανεμημένο σε 424 ακέραιες μετοχές, εκ των οποίων οι 346 είναι κατανεμημένες σε 1.900 περίπου μικρομετόχους αυτοκινητιστές, οι 29 ανήκουν στην ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε., οι 25 ανήκουν στον Συνεταιρισμό των Εργαζομένων στον Ο.Α.Σ.Θ. και οι 24 ανήκουν στο νομικό πρόσωπο του Ο.Α.Σ.Θ.

Στον Ο.Α.Σ.Θ. απασχολούνται 2.600 περίπου Εργαζόμενοι, οι επιβάτες εξυπηρετούνται δια 79+4 των Κ.Τ.Ε.Λ λεωφορειακών γραμμών, με την κυκλοφορία 544 λεωφορείων απ’ τα 618 που διαθέτει ο Ο.Α.Σ.Θ. και μετακινεί ετησίως 167.000.000 περίπου επιβάτες.

Στον Ο.Α.Σ.Θ. εφαρμόζεται από το 2005 ειδικό πρόγραμμα για την δωρεάν μεταφορά Α.με.Α. και κάθε χρόνο 12.000 περίπου μετακινήσεις Α.με.Α. (άτομα με αναπηρικά αμαξίδια και λοιπές αναπηρίες) πραγματοποιούνται με τα 4 ειδικά διαμορφωμένα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. (3 κανονικά και 1 εφεδρικό).

Ο Ο.Α.Σ.Θ. έχει εγκαταστήσει σύστημα τηλεματικής για τον εντοπισμό των λεωφορείων και την διαχείριση της κυκλοφορίας αυτών, ως και για την πληροφόρηση των επιβατών δια της οπτικής και ηχητικής αναγγελίας των στάσεων εντός όλων των λεωφορείων και σε 200 τηλεματικές έξυπνες στάσεις δια της αναγγελίας της ώρας διέλευσης των διερχόμενων λεωφορείων.

Από τα 622 λεωφορεία που διαθέτει ο Ο.Α.Σ.Θ., τα 347 είναι κανονικά, τα 249 αρθρωτά, τα 22 μικρά και 4 ειδικά διαμορφωμένα για μετακίνηση Α.με.Α.

Οι Χορηγοί Επικοινωνίας του «Αγώνα Δρόμου για τα πρώην Στρατόπεδα»

Οι Δήμοι Παύλου Μελά και Αμπελοκήπων – Μενεμένης παρουσιάζουν τους Χορηγούς Επικοινωνίας του «Αγώνα Δρόμου για τα πρώην Στρατόπεδα» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαϊου 2016 και τους ευχαριστούν προκαταβολικά για τη συνεργασία.

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι τα παρακάτω Μέσα:

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 94,5 (www.rthess.gr)

ΕΡΤ3 (www.webradio.ert.gr)

TV 100 (www.tv100.gr)

VORIA (www.voria.gr)

THESTIVAL (www.thestival.gr)

CITYPORTAL (www.cityportal.gr)

SPORTEVENT (www.sportevent.gr)

RUNNINGNEWS (www.runningnews.gr)

95,8FM (www.webradio.ert.gr)

102 FM  (www.webradio.ert.gr)

ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ (www.akritestoupontou.gr)

FM 100 (www.fm100.gr)

ΒΕΡΓΙΝΑTV (www.verginatv.gr)

GREEN AGENDA (www.greenagenda.gr)

AVATONPRESS (www.avatonpress.gr)

BHMAPRESS (www.vimapress.gr)

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ (www.dimotikanea.gr)

THESSNEWS ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (www.rthess.gr)

ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

«Αγώνας Δρόμου για τα πρώην Στρατόπεδα» στις 22 Μαϊου 2016 από Δήμους Παύλου Μελά και Αμπελοκήπων – Μενεμένη.

Οι Δήμοι Παύλου Μελά και Αμπελοκήπων – Μενεμένης καλούν μαζικά τους πολίτες σε «Αγώνα Δρόμου για τα πρώην Στρατόπεδα» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαϊου 2016.

Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία για δεύτερη φορά να πάρουν μέρος σε Αγώνα με παρόμοιο συμβολισμό, καθώς το Μάιο του 2015 εκατοντάδες κάτοικοι και επισκέπτες έτρεξαν με αφετηρία και τερματισμό τα δύο πρώην στρατόπεδα Παύλου Μελά και Καρατάσιου και έστειλαν το μήνυμα για απόδοση και αξιοποίησή τους για τους πολίτες.

Ο «Αγώνας Δρόμου για τα πρώην Στρατόπεδα» συνδιοργανώνεται από τους δύο δήμους της δυτικής πλευράς της πόλης και με την υποστήριξη του Α.Σ. Ολυμπιακή Δομή και περιλαμβάνει διαδρομή 10 χλμ που θα ενώνει τα πρώην στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παύλου Μελά και Καρατάσιου, καθώς και αγώνες 5χλμ, 2 χλμ και δυναμικού βαδίσματος 2 χλμ που θα έχουν όπως και πέρυσι αφετηρία και τερματισμό αυτά του Παύλου Μελά και του Καρατάσιου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Στόχος των διοργανωτών, πέρα από το αδιαμφισβήτητο μήνυμα της υγείας και του αθλητισμού, είναι η ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των πολιτών για την απόδοση και αξιοποίηση των πρώην στρατοπέδων ως κοινόχρηστους, ελεύθερους χώρους πρασίνου, πολιτισμού, αθλητισμού και αναψυχής.

Την επίσημη προκήρυξη του Αγώνα υπογράφουν:

ο Λάζαρος Κυρίζογλου,Πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης και

ο Δημήτρης Δεμουρτζίδης Δήμαρχος Παύλου Μελά,

ενώ στην οργανωτική επιτροπή συμμετέχουν τα στελέχη των δύο Δήμων:

Μάγδα Ρουσσέτη , Ματθαίος Καϊσίδης, Αστέριος Γκούμας, Παρασκευή Ζάββα, Γρηγόρης Ζαγόρας, Δημήτρης Ακριτίδης.

Πληροφορίες για την πρωτοβουλία των δύο Δήμων στα αρμόδια Τμήματα Αθλητισμού

Δήμος Παύλου Μελά: Τμήμα Αθλητισμού – Πολιτισμού, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη, 2313 302-916, 960, 961

Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης: Γραφείο Αθλητισμού, 28ης Οκτωβρίου 157, Αμπελόκηποι, 2310725775, 2310 727775

Στοιχεία από την προκήρυξη του Αγώνα

1. Ημερομηνία Διεξαγωγής Αγώνων:

Κυριακή 22 Μαϊου 2016

2. Τόπος διεξαγωγής / 3. Ώρες Εκκινήσεων – Διαδρομές /

4. Δικαίωμα συμμετοχής

10 χιλιομέτρων

Ώρα εκκίνησης: 11.00 π.μ.

Αφετηρία: πρώηνΣτρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου (Αύλειος χώρος Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου)

Τερματισμός: πρώηνΣτρατόπεδο Καρατάσιου

Διαδρομή: Αφετηρία Στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου – διαδρομή 1χλμ. εντός του στρατοπέδου – έξοδος αριστερά επί της οδού Ελ. Βενιζέλου – πλατεία Επταλόφου – αριστερά επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου – 28ης Οκτωβρίου – Ακριτών – Λαγκαδά – είσοδος στον πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά –   διαδρομή 2χλμ. εντός του στρατοπέδου – έξοδος στον παράπλευρο δρόμο της οδού Λαγκαδά με κατεύθυνση προςΚαβάλα – στροφή δεξιά επί της οδού Λεωφόρου Στρατού – είσοδος εντός του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου – διαδρομή 2 χλμ εντός αυτού – Τερματισμός

Δικαίωμα συμμετοχής: Μόνον ενήλικες με την προϋπόθεση ότι βεβαιώνουν για την καλή κατάσταση της υγείας τους

5 χιλιομέτρων

Ώρα εκκίνησης: 11.30 π.μ.

Αφετηρία: πρώηνΣτρατόπεδο Παύλου Μελά (Αύλειος χώρος Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας)

Τερματισμός: πρώην Στρατόπεδο Καρατάσιου

Διαδρομή: Αφετηρία πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά – διαδρομή 1χλμ. εντός του στρατοπέδου – έξοδος στον παράπλευρο δρόμο της οδού Λαγκαδά με κατεύθυνση προςΚαβάλα – στροφή δεξιά επί της οδού Λεωφόρου Στρατού – είσοδος εντός του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου – διαδρομή 2 χλμ εντός αυτού – Τερματισμός

Δικαίωμα συμμετοχής: Μόνον ενήλικες με την προϋπόθεση ότι βεβαιώνουν για την καλή κατάσταση της υγείας τους καθώς και ανήλικοι γεννηθέντες πριν το έτος 2001 και αφού προσκομίσουν κατάτην εγγραφή τους υπεύθυνη δήλωση γονέα ή Κηδεμόνα.

2 χιλιομέτρων & Δυναμικού Βαδίσματος 2χιλιομέτρων

Ώρα εκκίνησης: 11.40 π.μ.

Αφετηρία: πρώηνΣτρατόπεδο Παύλου Μελά (Αύλειος χώρος Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας)

Τερματισμός: πρώην Στρατόπεδο Καρατάσιου

Διαδρομή: Αφετηρία πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά – έξοδος στον παράπλευρο δρόμο της οδού Λαγκαδά με κατεύθυνση προς Καβάλα – στροφή δεξιά επί της οδού Λεωφόρου Στρατού – είσοδος εντός του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου – Τερματισμός

Δικαίωμα συμμετοχής: Όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας καθώς και μαθητές – ριες Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων, αφού προσκομίσουν κατάτην εγγραφή τους υπεύθυνη δήλωση γονέα ή Κηδεμόνα.

5. Διακρίσεις – Έπαθλα

5.1 Διακρίσεις – Έπαθλα

Θα δοθούν κύπελλα στους 1ους αθλητές, μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας καθώς και αναμνηστικό δίπλωμα σ’ όλους τους συμμετέχοντες.

5.2 Ειδικές Βραβεύσεις

Θα απονεμηθούν και ειδικές βραβεύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

ΑμεΑ // Μαζικότερης συμμετοχής (πολυπληθέστερη ομαδική συμμετοχή) // Λύκεια, Γυμνάσια, Δημοτικά

Όλες οι βραβεύσεις θα γίνουν στη γιορτή απονομών που θα ακολουθήσει.

6. Δηλώσεις συμμετοχής – Εγγραφές

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς περιορισμούς, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη φυσική κατάσταση

6.1 Δηλώσεις Συμμετοχής

Ημερομηνία έναρξης εγγραφών ορίζεται η Δευτέρα 4-4-2016

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την 18-05-2016

6.2 Τρόποι Εγγραφής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α. Με online εγγραφή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις athlitismos@pavlosmelas.gr

athletics@ampelokipi-menemeni.gr

β. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης στα fax

2313 302837& 2310 725076

γ. Αυτοπροσώπως στα παρακάτω σημεία:

-Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής»

Γραφείο Αθλητισμού 9.00πμ -14.00, τηλ: 2310 725775

-Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, Σταυρούπολη, Λαγκαδά 221,

3ος όροφος, Τμήμα Αθλητισμού 9.00πμ -14.00, τηλ: 2313 302961, 960, 916

-Πρώην Δημαρχείο Πολίχνης, Θ. Καρυπίδη 2, Ισόγειο,

Τμήμα Αιτημάτων, τηλ: 2313 302363 08.00 – 14.00

-Πρώην Δημαρχείο Ευκαρπίας, Εθν. Αντίστασης 24, 2ος όροφος,

Τμήμα Αιτημάτων, 2313 502106 08.00 -14.00

δ. την ημέρα του αγώνα για περιορισμένο αριθμό ατόμων έως τις 10:00 πμ.

6.3 Είδη Εγγραφής

     Οι εγγραφές διακρίνονται σε:

     α. Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα και

     β. Ομαδικές (από 4 άτομα και πάνω), που απευθύνονται σε οικογένειες, σχολεία, αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και απλές παρέες που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα

7. Υγειονομική κάλυψη

Ασθενοφόρα και σταθμοί Πρώτων Βοηθειών θα υπάρχουν από τους διοργανωτές. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

     Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και ειδικότερα σε καρδιολογικό έλεγχο για όσους είναι άνω των 35 ετών. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή – αθλήτρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες – συμμετέχουσες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των γονέων τους.

8, 9, 10, 11, 12 Διάφορα

8. Στην αφετηρία υπάρχει πρόβλεψη για φύλαξη και μεταφορά του ιματισμού των αθλητώνστον τερματισμό με ασφάλεια.

9. Οι διοργανωτές δεν καλύπτουν έξοδα μετακίνησης των αθλητών-τριών.

10. Οι αγώνες θα γίνουν υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών. Θα προηγηθεί ζέσταμα και streching πριν τις εκκινήσεις και αποθεραπεία μετά τον τερματισμό.

11. Οι αγώνες θα γίνουν με όποιες καιρικές συνθήκες.

12. Η πρόσβαση στις αφετηρίες είναι εύκολη και με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Για το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά με αστική συγκοινωνία του ΟΑΣΘ, δρομολόγια 27, 38, 56, 29 και για το πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου με τα δρομολόγια 20, 21.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X