Την ​Κυριακή 22 Μαϊου​ διεξάγεται στη ​Γλυφάδα​, στην παλιά παραλιακή, το ​Run me to the Moon​ , ο πρώτος νυχτερινός αγώνας δρόμου στα νότια προάστια, κάτω από το φως της ανοιξιάτικης πανσελήνου.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας και με το Nou­Pou.gr ως Special Media Partner του running event, η βραδιά ​Run me to the Moon  θα έχει πολύ τρέξιμο και ακόμα περισσότερη διασκέδαση, ενώ μέρος των εσόδων θα αξιοποηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η εκκίνηση θα γίνει στις ​21:00​ το βράδυ στο ​Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας​ (οδός:Διαδόχου Παύλου) με δώρα να περιμένουν τους τρεις πρώτους δρομείς. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι στα ​5 ευρώ​ ανά άτομο (περιλαμβάνει: κιτ χρονομέτρησης, t­shirt, μπάρα δημητριακών, μπουκάλι νερό, μετάλλιο) και μέρος των εσόδων θα ενισχύσει την ​Αμυμώνη​, τον Πανελλήνιο σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόθετες αναπηρίες.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για το ​Run me to the Moon μέσω του ​Viva.gr​ και όλων των συνεργαζόμενων καταστημάτων (Public, Μedia Markt, Seven Spots κ.α) ενώ μπορείτε να παραλάβετε το κιτ χρονομέτρησης είτε από το γυμναστήριο Urban Arenas (Ανδρέα Λαζαράκη 59, Γλυφάδα) είτε την ημέρα της εκδήλωσης από το αντίστοιχο περίπτερο που θα είναι στημένο στο χώρο.

Τον νυχτερινό αγώνα δρόμου στηρίζουν οι εταιρείες: Freddy, Bίκος, Μπισκότα Παπαδοπούλου, ενώ την χορηγία επικοινωνίας έχουν αναλάβει οι: Εasy 97,2 , Down Town, Μad tv.

Ο Δήμος Γλυφάδας και το Nou­Pou.gr σας καλούν να στηρίξετε το Run me to the Moon και να τρέξουμε όλοι μαζί κάτω από το μαγιάτικο φεγγάρι των νοτίων προαστίων.