Γράψου στο Newsletter για να λαμβάνεις πρώτος τους νέους αγώνες, άρθρα και tips για προπονήσεις και νέα για το τρέξιμο

Συλλέγουμε το Email σου ώστε να σου αποστέλνουμε ενημερωτικά newsletter. Παρακάτω μπορείς να δεις τους όρους χρήσης και την πολιτική συλλογής δεδομένων του Running Magazine
Please wait...

Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος και μάθε την τιμή για το δικό σου αυτοκίνητο

Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της οικονομικής διαχείρισης είναι ο σχεδιασμός και η τήρηση ενός προϋπολογισμού. Στις μέρες μας η σημασία της εξοικονόμησης παγίων εξόδων γίνεται ολοένα και περισσότερο μεγαλύτερη. Ταυτόχρονα όμως είναι σημαντικό η εξοικονόμηση αυτή να μη γίνεται εις βάρος της ποιότητας.

Απάντηση σε αυτή την πρόκληση δίνει η ΑΧΑ Ασφαλιστική. Το μεγαλύτερο ασφαλιστικό brand διεθνώς, δημιούργησε ένα καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου που βασίζεται οδηγικές σας συνήθειες.

Έχετε κάποιο αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτε περιστασιακά; Το πρόγραμμα “Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο” δημιουργήθηκε ειδικά για εσάς.

Το “Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο” είναι πρόγραμμα έκπτωσης ασφαλίστρων. Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε έκπτωση στην ανανέωση του ασφαλιστηρίου σας ανάλογα με τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει.

Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος και μάθε την τιμή για το δικό σου αυτοκίνητο