11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2016(αγώνας Δρόμου επί ασφάλτου τύπου Μαραθωνίου 24.300μ)

Ημερομηνία διεξαγωγής Κυριακή 15 Μαϊου2016

Διαδρομή Ζάτουνα – Βαλτεσινίκο Αρκαδίας

Ο αγώνας γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας για έβδομη συνεχή χρονιά.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Μαΐου 15
Ώρα:
08:00 – 17:00
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Χώρος Διεξαγωγής

Αρκαδία Θεοδωράκεια 2016
Ζάτουνα – Βαλτεσινίκο,ΑρκαδίαςΕλλάδα+ Χάρτης Google
Ιστοσελίδα:
http://arcadiantrails.gr/gr/spor.php?id=50de9fb592934

Αρκαδία

Ο όρος “φυσικές ομορφιές” είναι ταυτισμένος με την Αρκαδία, που είναι ένα ανοικτό βιβλίο. Κάθε της σελίδα μπορείς να τη διαβάσεις, επισκέπτη, αφού τη διαβείς ολόκληρη, με όλες σου τις αισθήσεις σε εγρήγορση. Και αν μπορέσεις και τη γνωρίσεις, θα θέλεις να την ξαναεπισκεφτείς.

     Έχει πολλά, πάρα πολλά να σου χαρίσει. Έχει πολλές ομορφιές η Αρκαδία. Δεν καμαρώνει μόνο για το χθες, που είναι αξιοζήλευτο μέσα στα βάθη των αιώνων. Έχει να παρουσιάσει πολλά σήμερα.  Οι φυσικές της ομορφιές  είναι ανεξάντλητες. Ευτυχώς ακόμη ο ανθρώπινος παράγοντας είναι αρωγός στην προσπάθεια της φύσης να παραμείνει αναλλοίωτη. Εμείς θα σου κεντρίσουμε το ενδιαφέρον. Η επιλογή για να την επισκεφτείς, είναι δική σου.Το μεγαλύτερο μέρος του νομού είναι ορεινό με μεγαλύτερους ορεινούς όγκους το Μαίναλο με υψόμετρο 1981 μέτρα, που στην κορυφή του λειτουργεί χιονοδρομικό κέντρο (Οστρακίνα), ο Πάρνωνας και το Αρτεμίσιο. Μεγάλες πεδινές εκτάσεις είναι το οροπέδιο της Τρίπολης και το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης. Ο Αλφειός ποταμός αλλά και ο Λάδωνας με τον Ερύμανθο ακόμα και ο Λούσιος         συμβάλλουν       τα μέγιστα στην οικονομία του νομού.       Η λίμνη Τάκα είναι ένας σπουδαίος υδροβιότοπος, δίνοντας       τη δυνατότητα στους κατοίκους       των γειτονικών περιοχών να αρδεύουν τα κτήματά τους, ενώ η λίμνη του Μουστού αποτελεί ένα σημαντικό καταφύγιο αγρίων πτηνών στην περιοχή. Η τεχνητή λίμνη του Λάδωνα είναι πολύ σημαντική γιατί με τα νερά της κινείται το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο και αρδεύεται ολόκληρη η κοιλάδα. Οι δαντελωτές ακτές της Κυνουρίας με τα πεντακάθαρα νερά και τις ομορφιές της φύσης, είναι πόλος έλξης τουριστών για το καλοκαίρι.Οι σύγχρονες Ιαματικές πηγές των Λουτρών του Δήμου Ηραίας φιλοξενούν κάθε χρόνο μερικές εκατοντάδες λουομένων.

Δείτε ένε βίντεο :