Running-Magazine-Logo

H Lanes σε συμπληρώνει … σε κάθε σου βήμα!

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Λάβετε θέσεις, έτοιμοι… πάμε!

Το ταξίδι της Lanes Running Team ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή στο πλαίσιο του 5ου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας.

Η αγαπημένη μάρκα συμπληρωμάτων διατροφής 35 χρόνια τώρα, είναι εκεί σε κάθε μας βήμα, κάθε φορά που θα χρειαστεί να τρέξουμε για να φροντίσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και σε κάθε «μαραθώνιο» της επαγγελματικής μας ζωής. Δεν γίνεται να λείπει από τα αθλητικά δρώμενα που συμμετέχουμε όλοι!

Η Lanes Running Team δημιουργήθηκε για να μεταδώσει το δικό της θετικό μήνυμα, πώς… όταν τρέχουμε μαζί… τερματίζουμε πάντα πρώτοι!

Θετική ενέργεια, χαρά, τρέξιμο και γέλια ήταν ο απολογισμός όσων βρέθηκαν την Κυριακή 20 Μαρτίου στο Σύνταγμα, για να συμμετέχουν τρέχοντας ή ενθαρρύνοντας με τα χειροκροτήματά τους!  Ανάμεσα στους 17.000 δρομείς που φόρεσαν τα αθλητικά τους, τα μέλη της Lanes Running Team έτρεξαν στα 3 και στα 5 χιλιόμετρα, ξεχωρίζοντας από τα μεγάλα χαμόγελα και τα κόκκινα καπέλα.

Μεταξύ των μελών της ομάδας εντοπίσαμε τη γεμάτη ενέργεια παρουσιάστρια, Μαντώ Γαστεράτου και τον αρχισυντάκτη του oneman.gr Χρήστο Χατζηιωάννου. Και οι δυο τους θα «γράψουν» πολλά ακόμα χιλιόμετρα με τη Lanes Running Team, ενθαρρύνοντας και παρακινώντας τους συμμε-τρέχοντες, αποτελώντας πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της.

Στο τέλος του αγώνα, εκτός από τα αναμνηστικά μετάλλια, οι δρομείς της Lanes Running Team «βραβεύτηκαν» με βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής Lanes. Συγκεκριμένα, Πολυβιταμίνες Xtra Energy για ενέργεια και τόνωση, Ηλεκτρολύτες για την ενυδάτωση του οργανισμού και την αναπλήρωση των χαμένων υγρών από τον αγώνα, FlexAde Χtra για άμεση αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων αρθρώσεων και Μαγνήσιο για ενίσχυση και αποκατάσταση του μυϊκού ιστού. Ό,τι ακριβώς δηλαδή χρειάζεται όποιος θέλει να εντάξει το τρέξιμο στην καθημερινότητα του. Αξίζει να σημειωθεί πως ένας τυχερός της ομάδας κέρδισε μετά από κλήρωση, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Adidas.

… Και φυσικά, η ενέργεια έφτασε στο «κόκκινο» όταν πάνω από 3.500 δρομείς και θεατές δοκίμασαν αναβράζουσες πολυβιταμίνες Xtra Energy και Ηλεκτρολύτες Lanes, που τους προσέφερε η ομάδα δράσης Lanes για να… συμπληρώσουν δυνάμεις.

Εκτός από τους δρόμους του κέντρου… τα social media γέμισαν με το hashtag #LanesRunningTeam και τη χαρούμενη ενέργεια των μελών της ομάδας, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να μοιραστούν φιλτραρισμένες φωτογραφίες και selfies με αφιλτράριστες στιγμές διασκέδασης από τη διαδρομή.

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας με τη Lanes Running Team για τον επόμενο αγώνα!

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της Lanes στο Facebook www.facebook.com/laneshealth, για να μάθετε πρώτοι την ημερομηνία έναρξης συμμετοχών για τον επόμενο αγώνα, καθώς και για να είστε οι πρώτοι που θα δείτε συλλεκτικά videos με συμβουλές προπόνησης και μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε, για να τερματίζετε κάθε φορά σε ακόμα καλύτερο χρόνο, από τον πρωταθλητή μεσαίων αποστάσεων, Κώστα Νακόπουλο.

 

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X