Running-Magazine-Logo

Imdiabetic.gr: Ο πλήρης οδηγός ενημέρωσης σας για τον διαβήτη!

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Imdiabetic.gr: Ο πλήρης οδηγός ενημέρωσης σας για τον διαβήτη!

Λύσεις και συμβουλές για τον διαβήτη με ένα click!
Το πρώτο e-shop αποκλειστικά για τον διαβήτη!

Μάθετε τα πάντα γύρω από την μεταβολική ασθένεια του διαβήτη και ενημερωθείτε άμεσα και εύκολα για την αντιμετώπισή του! Πως;
Το Imdiabetic.gr και η εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του που παρακολουθεί για εσάς τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις και έρευνες, γίνεται σύμμαχός σας παρέχοντας λύσεις εναλλακτικής υποστήριξης και συμβουλές για την αντιμετώπιση του διαβήτη σε κάθε στάδιο!

Μπαίνοντας στο www.imdiabetic.gr αποκτάτε πρόσβαση στην γνώση και την ορθή ενημέρωση σχετικά με τις κατηγορίες του διαβήτη (Διαβήτης Τύπου 1, Διαβήτης Τύπου 2, Διαβήτης Κυήσεως), τα συμπτώματα και τα αίτια εμφάνισης του, τα στάδια της πρόληψης, της διάγνωσης και παρακολούθησης, της θεραπευτικής αγωγής, με επιστημονικές μελέτες για την κάθε κατηγορία και προτεινόμενα συμπληρώματα διατροφής.

Το Imdiabetic.gr ενημερώνει πλήρως τον κάθε ενδιαφερόμενο για όλα τα στάδια του διαβήτη, από το στάδιο της πρόληψης, μέχρι και το στάδιο της φαρμακευτικής αγωγής, προτείνοντας λύσεις και παρέχοντας την πλήρη ενημέρωση που χρειάζεται κάποιος να έχει για να γνωρίσει καλύτερα την συγκεκριμένη ασθένεια. Παρέχονται επίσης, πληροφορίες για την αντιμετώπιση των φαρμακευτικών παρενεργειών, στοιχεία για την διαβητική νευροπάθεια, καθώς και πληροφορίες που σχετίζονται με τον διαβήτη όπως η μείωση βάρους, η κατάθλιψη, η υγεία των ματιών, η υγεία των αγγείων και η στυτική δυσλειτουργία.

Παράλληλα, η σελίδα του Imdiabetic.gr παρέχει έναν πλήρη οδηγό για τα συμπληρώματα διατροφής που βοηθούν στην αντιμετώπιση της ασθένειας του διαβήτη.
Άλλωστε στόχος της σελίδας, είναι η συλλογή και η όσο το δυνατόν καλύτερη αξιολόγηση της επιστημονικής γνώσης και έρευνας, που αφορά στην θετική επίδραση που μπορεί να έχει στην ανθρώπινη υγεία η χρήση συμπληρωμάτων διατροφής και η προσφορά στους πελάτες τόσο των παραπάνω πληροφοριών όσο και ποιοτικών συμπληρωμάτων (βιταμινών, μετάλλων, βοτάνων, αμινοξέων κτλ.) ανάλογα με τις προσωπικές τους ανάγκες.

Το Imdiabetic.gr λειτουργεί και ως online φαρμακείο (e-shop) με τις καλύτερες δυνατές προσφορές, διευκολύνοντας οικονομικά την επαναγορά προϊόντων και ανταμείβοντας πελάτες με ειδικά πακέτα προσφορών!

Περισσότερες πληροφορίες και γνώσεις μπορείτε να αντλήσετε από την ακόλουθη σελίδα: www.imdiabetic.gr

Επικοινωνία:
Imdiabetic.gr
Χρήστου Πάτση 7, 45332, Ιωάννινα
(+30) 26510 68660
info@imdiabetic.gr
www.imdiabetic.gr

Λειτουργία Τηλεφωνικού Κέντρου:
Δευτέρα, Τετάρτη: 9.00 – 14.30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 9.00 – 14.00 & 18.00 – 21.00
εκτός αργιών

Σχετικά με το Imdiabetic.gr
Εργαζόμαστε σε ένα φαρμακείο στην Βόρειο-δυτική Ελλάδα. Η ομάδα μας αποτελείται από Φαρμακοποιό, Εργοφυσιολόγο – Γυμναστή και Γεωπόνο Επιστήμης Τροφίμων. Για χρόνια παρακολουθούμε την επιστημονική έρευνα όσον αφορά εναλλακτικές, παραδοσιακές φυσικές θεραπείες για πολλά από τα σύγχρονα προβλήματα υγείας. Πολλές φορές χρειάστηκε να προτείνουμε τέτοιου είδους εναλλακτική προσέγγιση σε δικούς μας ανθρώπους με προβλήματα υγείας όπως ο διαβήτης, οι καρδιοπάθειες και ο καρκίνος.
Ο στόχος μας είναι να συλλέξουμε και να αξιολογήσουμε όσον το δυνατόν καλύτερα την επιστημονική γνώση και έρευνα, που αφορά στην θετική επίδραση που μπορεί να έχει στην ανθρώπινη υγεία η χρήση συμπληρωμάτων διατροφής και η προσφορά στους πελάτες μας τόσο των παραπάνω πληροφοριών όσο και ποιοτικών συμπληρωμάτων (βιταμινών, μετάλλων, βοτάνων, αμινοξέων κτλ) ανάλογα με τις προσωπικές τους ανάγκες.
Προσπαθούμε να εστιάσουμε σε επιστημονικές έρευνες που έγιναν σε ανθρώπους και όχι απλές εργαστηριακές μελέτες ή έρευνες σε πειραματόζωα. Έτσι πιστεύουμε πως μεγιστοποιούμε τα πιθανά οφέλη αλλά και εξασφαλίζουμε την ασφάλεια χρήσης των σχετικών προϊόντων πάντα στο πλαίσιο οδηγιών χρήσης τους από τις κατασκευάστριες εταιρίες και σε συνδυασμό με την γνώμη του γιατρού σας.
Αφού αξιολογήσουμε τα οφέλη από τη χρήση κάποιου συμπληρώματος διατροφής ή φυσικής ουσίας γενικά προσπαθούμε να βρούμε και να προτείνουμε τον καλύτερο συνδυασμό για τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτης μας.
Πάντα συμβουλεύουμε τους πελάτες μας (ιδιαίτερα αν λαμβάνουν κάποια φαρμακευτική αγωγή) να ενημερώνουν και το προσωπικό τους γιατρό αν πρόκειται να λάβουν κάποιο συμπλήρωμα διατροφής, αλλά δε παύουμε να πιστεύουμε ότι η ίδια η φύση κρύβει πολλές λύσεις στην πρόληψη και την συμπληρωματική θεραπεία ασθενειών και μπορεί να δουλέψει παράλληλα με τη σύγχρονη ιατρική προσέγγιση.
Τα φυσικά συμπληρώματα συνήθως δε δουλεύουν άμεσα ή ακαριαία. Πολλές φορές χρειάζεται συνεχή λήψη, π.χ. στη διόρθωση κάποιων ελλείψεων σε βασικά διατροφικά στοιχεία και αρκετός χρόνος για να εμφανιστούν ή και να διατηρηθούν πιθανά ευεργετικά αποτελέσματα. Καταλαβαίνουμε ότι η μακροχρόνια λήψη τους μπορεί να μην είναι φτηνή. Προσπαθούμε λοιπόν να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές προσφορές, να διευκολύνουμε οικονομικά την επαναγορά προϊόντων και να ανταμείβουμε σχετικά πελάτες ανάλογα με την παλαιότητά τους. Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά στην σελίδα μας.
Καθημερινά παρακολουθούμε τις επιστημονικές εξελίξεις στον ιατρικό και φαρμακευτικό τομέα. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά φυσικές μεθόδους αντιμετώπισης ασθενειών, ευεργετικών δράσεων, στη διατήρηση καλής υγείας και την επίτευξη μακροζωίας, νέες διατροφικές τάσεις και προγραμμάτων άσκησης. Προσπαθούμε να συλλέξουμε και να προσφέρουμε αυτές τις πληροφορίες και γνώσεις στους πελάτες μας μέσω του blog μας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Μέσω του e-shop μας, προσπαθούμε να προσφέρουμε αποκλειστικά προϊόντα τα οποία μπορούν να υποστηρίζονται από επιστημονικές έρευνες όσον αφορά την αποδοτικότητά τους και την ασφάλειά τους και προέρχονται από εταιρίες συμπληρωμάτων διατροφής που έχουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά ασφάλειας και ποιότητας παραγωγής (όπως πιστοποιητικά GMP, ISO 22000, Kosher κ.τ.λ.) σε ανταγωνιστικές τιμές.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X