Running-Magazine-Logo

2nd Chios Women’s Run 2016 – 10 Μαρτίου | Χίο

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας (διεθνής ημέρα των δικαιωμάτων των γυναικών) εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε έτους. Σήμερα, σε πολλές περιοχές του κόσμου, η ημέρα έχει γίνει απλώς μια ευκαιρία για τους άνδρες να εκφράσουν την αγάπη τους για τις γυναίκες.  Στα πλαίσια των εορτασμών το chiosrunning δημιουργεί έναν νέο ,πρωτοποριακό και καινοτόμο , θεσμό για την Χίο ,2nd Chios Women’s Run  διοργανώνοντας :

Περπάτημα ή τρέξιμο 5 χλμ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για γυναίκες
στις 20/3/2016 στις 11:00 πμ
με εκκίνηση και τερματισμό μπροστά από το Δημαρχείο Χίου.
Κόστος συμμετοχής 5€, του οποίου σχεδόν το σύνολό του ( 80%) θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς και κοινωνικούς φορείς που έχουν σχέση με τις κακοποιημένες γυναίκες και μονο-γονικές οικογένειες.
Τρόπος πληρωμής: Η πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής μπορεί να γίνει
κατάθεση   στον λογαριασμό του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου, με τα ακόλουθα στοιχεία:Λογαριασμός Alpha Bank, αρ. Λογαριασμού :ALPHABANK: 600002002018370
IBAN: GR7801406000600002002018370
Δικαιούχος : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΧΙΟΥ
Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο της δρομέα για την οποία καταβάλλεται η συμμετοχή.
Μη ανταγωνιστικός …νικήτριες θα είναι όλες όσες θα συμμετάσχουν! Όλες θα συμμετάσχουν με ατομική τους ευθύνη!
Η διαδρομή επίπεδη και θα περνά από το κέντρο της πόλης της Χίου.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2ND CHIOS WOMEN’S RUN (20/3/2016)

Χίος

Περπατήστε στον παραλιακό πεζόδρομο του κεντρικού λιμανιού (Προκυμαία), ένα από τα πιο ζωντανά σημεία της πόλης, τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα…με τις καφετέριες, ουζερί, εστιατόρια.
Η πλατεία Βουνακίου, όπου βρίσκονται τα διοικητικά κτίρια της Περιφερειακής Ενότητας Χίου και το Δημαρχείο, το Οθωμανικό τέμενος (Μετζιτιέ Τζαμί), που στεγάζει το Βυζαντινό Μουσείο, ο μεγάλος και δροσερός Δημοτικός Κήπος, είναι μια περιοχή που συνδυάζει αρμονικά το παρόν με το παρελθόν του τόπου.
Κοντά στην πλατεία, υπάρχουν τα αξιοπρόσεκτα κτίσματα που διασώθηκαν από την εποχή της Τουρκοκρατίας στο νησί, το Μπαιρακλή Τζαμί, το Οσμανιέ Τζαμί, καθώς και Οθωμανικές κρήνες.
Περίπου στην ίδια περιοχή βρίσκεται ο ναός του Αγίου Βασιλείου των Πετροκοκκίνων που από τα τέλη του 16ου αιώνα στέγαζε τη Μητρόπολη της Χίου και ο ναός του Αγίου Γεωργίου.
Από το κέντρο της πλατείας, η οδός Κένεντυ οδηγεί στην επίσημη πύλη του μεσαιωνικού κάστρου της Χίου. Η οικοδόμηση του φρουρίου ανάγεται στα τέλη του 10ου αιώνα και κυρίως στον 11ο αιώνα στη θέση περίπου της αρχαίας πόλης και σε άμεση σχέση με το λιμάνι.

Δείτε ένα βίντεο :

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X