11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου γυμνασίου Νέας Μάκρης σε συνεργασία με το σύλλογο μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Νέας Μάκρης-Μαραθώνος προκηρύσσουν τον 1ο αγώνα δρόμου Ελπίδας την Κυριακή 10 Απριλίου 2016. Ο 1ος Αγώνας Δρόμου Ελπίδας 2016 θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 και ώρα 09.00 πμ. Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Θα δοθεί μετάλλιο σε όλους τους τερματίσαντες.
Για περισσότερες πληροφορίες , στοιχεία και για εγγραφές επισκεφθείτε την σελίδα του αγώνα στον ακόλουθο σύνδεσμο:Δρόμος Ελπίδας
Ακολουθεί αναλυτικά η προκήρυξη του 1ου Αγώνα Δρόμου Ελπίδας.
Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου γυμνασίου Νέας Μάκρης σε συνεργασία με το σύλλογο μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Νέας Μάκρης-Μαραθώνος προκηρύσσουν τον 1ο αγώνα δρόμου Ελπίδας την Κυριακή 10 Απριλίου 2016.
Αφετηρία &  Τερματισμός: Πλατεία Νέας Μάκρης
Ώρα εκκίνησης 9:00πμ.
Μήκος διαδρομής επί ασφάλτινης οδού 5χλμ
Συμμετοχές – Πληροφορίες:
Για την συμμετοχή σας στον 1ο Αγώνα Δρόμου Ελπίδας υπάρχει φόρμα-αίτηση εγγραφής με όλα τα στοιχεία, καταθέτοντας και το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ στον αρ. λογαριασμού του συλλόγου,με το ονομ/νυμο και την αιτιολογία. Εάν δεν γίνει η κατάθεση, δεν θα είναι έγκυρη η εγγραφή σας. Η αίτηση εγγραφής βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο  Δήλωση-Φόρμα εγγραφής
Όλοι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή με email θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο τερματισμού τουλάχιστον μία με μιάμιση ώρα πριν την εκκίνηση (Κεντρική Πλατεία Νέας Μάκρης) για να παραλάβουν τον αριθμό τους.
Για τους αθλητές που επιθυμούν να μετακινηθούν με το ΚΤΕΛ ,υπάρχει δρομολόγιο με  λεωφορείο για Νέα Μάκρη 7:00πμ από το πεδίον του Άρεως.
Δικαίωμα Συμμετοχής:
Όλοι οι αθλητές δρομείς τρέχουν με δική τους ευθύνη και πρέπει να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Κάτω των 18 ετών η εγγραφή θέλει την συγκατάθεση γονέα.
Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων:
Θα υπάρχει δίπλα στην γραμματεία του αγώνα στην κεντρική πλατεία σε φυλασσόμενο χώρο, χώρος για την φύλαξη των προσωπικών σας αντικειμένων.
Χρονομέτρηση  αγώνα:
Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ειδικό chip στον αριθμό του κάθε αθλητή που θα επιστρέφεται στον τερματισμό.
Ασφάλεια και Ιατρική κάλυψη:
Σε όλη την διαδρομή θα υπάρχουν εθελοντές, διασώστες, και ιατρικό προσωπικό, καθώς αστυνομία και ΕΚΑΒ.
Διαμονή αθλητών εκτός Αττικής με ειδικές τιμές στο Ξενοδοχείο Hotel Nireus στην Νέα Μάκρη
για κρατήσεις και πληροφορίες στο τηλ: 2294091214,www.nireushotel.gr
Πληροφορίες διοργάνωσης
Α.Π.Σ. Τελμησσός Ν. Μάκρης Μαραθώνος
Λ. Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη
www.telmissos.gr
info@telmissos.gr

Νέα Μάκρη

Η Νέα Μάκρη δεσπόζει πανέμορφη στην ΒορειοΑνατολική πλευρά της Αττικής.Παρουσιάζει ένα εξαιρετικό τοπίο, ξεχωριστό, αφού η φύση την προίκισε απλόχερα με το πράσινο του δάσους και το γαλάζιο της θάλασσας.
Συνορεύει βόρεια με τον Μαραθώνα, νότια με τη Ραφήνα, δυτικά με τον ορεινό όγκο του Πεντελικού ενώ βρέχεται ανατολικά από το Νότιο Ευβοϊκό σε μήκος ακτών 10 χλμ. περίπου.

Δείτε ένα βίντεο :