Running-Magazine-Logo

Ξανά στην Εκκίνηση η Marathon Team Greece by Maria Polyzou

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Βροντερό «παρών» θα δώσει την Κυριακή 3 Απριλίου η ομάδα δρομέων Marathon Team Greece by Maria Polyzou στον μεγάλο Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος», με επικεφαλής στον βασικό αγώνα των 42.195 μέτρων την ίδια την κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ, Μαρία Πολύζου.

Η Marathon Team Greece αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στη μεγάλη αυτή διοργάνωση της Μακεδονίας μας, που ως αγώνας, πέρα από την οργανωτική αρτιότητα και την ομορφιά της περιοχής, ξεχωρίζει για το ιστορικό όνομα που φέρει.

Photo Credtis : Foto - Trexoume
Photo Credtis : Foto – Trexoume

«Θα αγωνιστούμε με περηφάνεια στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, γιατί είναι ένας ξεχωριστός αγώνας με εθνική σπουδαιότητα. Είναι ο Μαραθώνιος που φέρει το όνομα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, άρα ένας αγώνας που κουβαλάει μια μεγάλη ιστορία,» είπε χαρακτηριστικά η κα Πολύζου.

«Οφείλουμε να τον τιμήσουμε και να υποστηρίξουμε την πατρίδα μας, δίνοντας έτσι και τη δική μας απάντηση σε όσους αμφισβητούν τη Μακεδονία μας και την ελληνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου,» πρόσθεσε,  με έμπνευση θαυμασμού για τον μεγάλο Έλληνα από τη Μακεδονία.

Η παρουσία της Marathon Team Greece έχει και μία ακόμη σημασία: Τη στήριξη του έργου της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Μπορούμε», με στόχο τη συλλογή μερίδων φαγητού που διαφορετικά θα οδηγούνταν στα απορρίμματα, και τη διάθεσή τους σε όσους τις έχουν ανάγκη.

«”Μπορούμε” να μαζέψουμε τις 42.195 μερίδες φαγητού, που είναι ο δικός μας στόχος, και να τις αποδώσουμε σε συνανθρώπους μας που τις χρειάζονται,» λέει η κα Πολύζου, δίνοντας ραντεβού με τους Θεσσαλονικείς λάτρεις του τρεξίματος αυτή την Κυριακή.

Photo Credits Feature Image : Running Magazine

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X