11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης διοργανώνει και φέτος τον καθιερωμένο πλέον ως δρομικό γεγονός της πόλης  δρόμου Σέιχ Σου, με κυριότερο στόχο τη γνωριμία των πολιτών με τις ομορφιές τους περιαστικού δάσους και την εξοικείωσή τους με τις προκλήσεις του ορεινού τρεξίματος. Ο 5ος Αγώνας δρόμου Σέιχ Σου , θα λάβει χώρα  την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, όπως πάντα υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ. και του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, και με την υποστήριξη του ΚΕΘΕΑ – ΙΘΑΚΗ.

 Παράλληλα με τον κύριο αγώνα 16,5 χλμ., θα διεξαχθεί και λαϊκός δρόμος 4 περίπου χλμ απευθυνόμενος σε αρχάριους δρομείς, πεζοπόρους και παιδιά. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα των 16,5 χλμ είναι 5€ (50% του ποσού συμμετοχής θα παραχωρηθεί σε Οργάνωση Κοινωνικής Δράσης από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης) ενώ η συμμετοχή στον μικρό αγώνα είναι δωρεάν. Λεπτομέρειες σχετικά με τις διαδρομές των δύο αγώνων, τον αριθμό των συμμετεχόντων και τον τρόπο εγγραφής θα ακολουθήσουν σε εύθετο χρόνο.

Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη θεωρείται από πολλούς η πιο ζωντανή και νεανική πόλη της Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο το ότι όσοι την επισκέπτονται την ερωτεύονται αμέσως. Πρόκειται για μια πόλη η οποία έχει νεανικό πληθυσμό ενώ είναι προσιτή σε όλες τις ηλικίες συνδυάζοντας πλούσια και μακραίωνη ιστορία, πολιτισμό, διασκέδαση και φυσικά… καλό φαγητό!!

Θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε τους πρόσφατα ανακαινισμένους χώρους στο Λιμάνι, να χαθείτε στα γραφικά στενάκια της Άνω Πόλης θαυμάζοντας την υπέροχη θέα που προσφέρει, να απολαύσετε τον καφέ σας στην Παραλία αλλά και να επισκεφτείτε ένα από τα 22 ενδιαφέροντα Μουσεία που διαθέτει η πόλη.

Δείτε ένα βίντεο