Running-Magazine-Logo

7ος Ιπποκράτειος αγώνας δρόμος – 8 Μαιου | Λάρισα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ανακοινώνει ότι ο 7ος Ιπποκράτειος αγώνας δρόμου και οι παράλληλοι παιδικοί και εφηβικοί αγώνες θα διεξαχθούν στην πόλη της Λάρισας στις 8 Μαιου 2016.
Στοιχεία αγώνα

Απόσταση: Αγώνας 10 χλμ.

Τόπος διεξαγωγής: Η πόλη της Λάρισας. Σημείο εκκίνησης αθλητών στο Α΄ Αρχαίο Θέατρο.
Περιγραφή της διαδρομής: Ασφάλτινη διαδρομή χωρίς ιδιαίτερες ανηφορικές κλήσεις. Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής είναι στην κοίτη του ποταμού Πηνειού για να απολαύσουν οι δρομείς τη φυσική ομορφιά της περιοχής ενώ θα περάσουν από μνημεία της πόλης.

Για πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα http://larisarunners.blogspot.gr/
Θα ακολουθήσει και η αναλυτική προκήρυξη.

Λάρισα

«Λάρισα, η πόλη του καφέ»… Μια άποψη που έχει επικρατήσει στο Πανελλήνιο και μοιάζει να αποτελεί πλέον κλισέ σε κάθε συζήτηση που κάνει Λαρισαίος με κατοίκους άλλων πόλεων. Η παραπάνω άποψη, μέχρι τώρα, βασίζονταν περισσότερο στην αίσθηση, παρά σε πραγματικά στοιχεία. Ήταν η αίσθηση που λάμβανε ένας επισκέπτης, ο οποίος δεν ήταν μόνιμος κάτοικος Λάρισας, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας καθώς έβλεπε παντού γύρω του – κυρίως στις πλατείες του κέντρου και στους πεζοδρόμους – αναρίθμητα καφέ. Αυτά τα καφέ είχαν θαμώνες που τα κατέκλυζαν από το πρωί και η εικόνα των γεμάτων καφετεριών κυριαρχούσε μέχρι αργά το βράδυ.Η Λάρισα είναι πόλη της Θεσσαλίας και πρωτεύουσα του Νομού Λάρισας. Αποτελεί σημαντικό εμπορικό κέντρο και κόμβο επικοινωνιών και συγκοινωνιών.

Δείτε ένα βιντεο :

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X