Το τμήμα αθλητισμού του δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης (ΣΑΦΑΝΣ) διοργανώνει αγώνα δρόμου απόστασης 7500 μέτρων με την επωνυμία “12ος γύρος Νέας Σμύρνης”.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 και ώρα 09.30 πμ.

Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα είναι η κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας. Όλοι οι δρομείς πρέπει να έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και τρέχουν με δική τους

Οι ανήλικοι δρομείς τρέχουν με ευθύνη των γονέων τους.

Ο αγώνας έχει μη ανταγωνιστικό χαρακτήρα και όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο. Βραβεύσεις κατηγοριών δεν θα υπάρξουν.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν με το άνοιγμα των εγγραφών τον Τμήμα Αθλητισμού

Το Δ.Σ. Δήμου Ν.Σμύρνης του ΣΑΦΑΝΣ

Νέας Σμύρνης

Μία από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες πλατείες της Αττικής, ένα περιποιημένο καταπράσινο Άλσος και ορισμένα εξαιρετικά εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία που έχουν γίνει στέκια είναι κάποιες μόνο απαντήσεις στο γιατί η Νέα Σμύρνη είναι τόσο δημοφιλής.Πρόκειται για τον τρίτο πολυπληθέστερο δήμο της Αττικής, κι όμως δεν του «φαίνεται». Βρίσκεται σε προνομιακό σημείο, ανάμεσα στην θάλασσα του Φαλήρου και το κέντρο της Αθήνας, σε απόσταση από αυτά μόλις 20 λεπτών χάρη στο τραμ. Έχει ιστορία, έχει όμορφα κτίρια, έχει πράσινο, είναι γεμάτη -οικονομικά κατά βάση- εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες, έχει πάρα πολύ κίνηση αλλά και απολαυστική άπλα στους πεζοδρόμους της. Και αυτά είναι κάποια μόνο στοιχεία που κάνουν τη Νέα Σμύρνη έναν από τους δημοφιλέστερους δήμους της Αττικής.

Δείτε ένα βίντεο :