Running-Magazine-Logo

Βρετανή δρομέας κάνει νέο ρεκόρ στον διάδρομο γυμναστικής

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Η Susie Chan ξεπερνάει το προηγούμενο ρεκόρ κατά 8 μίλια (13 km) και υποστηρίζει πως ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει ποτέ

 

Το Σάββατο, στις 30 Ιανουαρίου, η υπερμαραθωνοδρόμος Susie Chan έκανε νέο ρεκόρ σε 12 ώρες σε διάδρομο γυμναστικής, για τις γυναίκες, τρέχοντας 68,54 μίλια (110,3 km). Έχοντας τρέξει και τερματίσει 2 φορές στον μαραθώνιο des Sables, η οποία μάλιστα έχει συμμετάσχει και σε αγώνα 100 μιλίων, αργότερα έγραψε στο blog της πως ήταν ότι δυσκολότερα είχε κάνει.

Η επίδοση της Chan ξεπέρασε το ρεκόρ Guinness των 60,26 μιλίων το οποίο είχε η Dee Boland από το 2015, καθώς και το ανεπίσημο ρεκόρ της Kristina Palten των 66,79 μιλίων, το οποίο είχε κάνει τον Φεβρουάριο του 2013.

Η Chan έτρεξε με 10:30 το μίλι, κατά μέσο όρο, για 12 ώρες, οι οποίες περιλάμβαναν διαλείμματα στην τουαλέτα αξίας 11 λεπτών. Η Chan το γράφει κατά αυτό τον τρόπο γιατί η πιο κοντινή τουαλέτα ήταν αρκετά λεπτά μακρυά και γι αυτό τον λόγο χρησιμοποίησε ένα κουβά.

Το κατόρθωμα της Chan μεταδόθηκε ζωντανά από το διαδίκτυο, από το εργαστήριο του πανεπιστημίου του Kingston, και είχε την δυνατότητα πρόσβασης σε μηνύματα από followers που χρησιμοποιούσαν το hashtag #susieWRrun. Μεταξύ άλλων, μήνυμα έστειλε και η Paula Radcliffe δείχνοντας την υποστήριξη της.

 

 

Επιμέλεια και κατασκευή: Runningmagazine

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X