Running-Magazine-Logo

Αθωώθηκε η Χαλκιά για το ντόπινγκ – Θύμα κυκλώματος έκρινε το εφετείο ότι έπεσε η Ολυμπιονίκης

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Μια ιστορία πολλών ετών έλαβε αίσιο τέλος για τη Φανή Χαλκιά. Η χρυσή ολυμπιονίκης του 2004 στα 400μ. εμπόδια απαλλάχθηκε ομόφωνα από κάθε κατηγορία για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Το Εφετείο έκρινε πως η 37χρονη σήμερα, πρώην πρωταθλήτρια είχε πέσει θύμα κυκλώματος νοθευμένων σκευασμάτων, όπως και τον προπονητή της κι άλλοτε πρωταθλητή των 200μ. Γιώργο Παναγιωτόπουλο, που αντιμετώπιζε την κατηγορία τα της προμήθειας των συγκεκριμένων ουσιών.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση αφορά στα αποτελέσματα των αιφνιδιαστικών ελέγχων του παγκόσμιου οργανισμού αντιντόπινγκ (WADA) το 2008.

«Το Δικαστήριο Εφετών Αθήνας έκρινε – ομόφωνα- αθώα εμένα και τον προπονητή μου, Γιώργο Παναγιωτόπουλο, για την υπόθεση ντόπινγκ των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου το 2008.

Αισθάνομαι βαθιά συγκινημένη για την ηθική δικαίωση και θέλω να ευχαριστήσω τους Εθνικούς Δικαστές, Εφέτες, Ασημίνα Υφαντή, Αντώνη Μελισσινό, Ελένη Τραγουδάρα και τον Εισαγγελέα Γιώργο Πρασσά , καθώς και τους δικηγόρους μου Μιχάλη Δημητρακόπουλο και Γιάννη Μαρακάκη», δηλώνει η Φανή Χαλκιά.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X