Γράψου στο Newsletter για να λαμβάνεις πρώτος τους νέους αγώνες, άρθρα και tips για προπονήσεις και νέα για το τρέξιμο

Συλλέγουμε το Email σου ώστε να σου αποστέλνουμε ενημερωτικά newsletter. Παρακάτω μπορείς να δεις τους όρους χρήσης και την πολιτική συλλογής δεδομένων του Running Magazine
Please wait...

Η 2,5 ετών σκυλίτσα που ακούει στο όνομα Ludivane δεν είναι ένα συνηθισμένο κυνηγόσκυλο. Όπως γράφει το περιοδικό «Runner’s World», το έσκασε από την αυλή του σπιτιού όπου ζούσε, και έλαβε- αν και κατά λάθος-, μέρος στο ημι-μαραθώνιο της περιοχής της, Trackless Train Trek Half Marathon, στο Έλκμοντ, της Αλαμπάμα των ΗΠΑ.

skilos 3

Το τετράποδο έγινε κάτι σαν τοπικός ήρωας, όταν διένυσε μια απόσταση 13,1 μιλίων τερματίζοντας έβδομη σε χρόνο 1:32:56! Πάντως, η ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας, April Hamlin παραδέχτηκε ότι ντράπηκε που η Ludivane μπήκε στη… μέση εκείνων που συμμετείχαν στον αγώνα.

skilos 2

«Η Ludivine περιπλανιέται πολλές φορές στην πόλη μόνη της, χωρίς την επίβλεψη μου. Πριν τον αγώνα, την είδα στο πάρκινγκ. Είναι ο πρώτος ημι-μαραθώνιος στην πόλη μας. Διοργανώθηκε από τους γονείς των μαθητών, για να συγκεντρώσουν χρήματα για τις σχολικές εκδρομές τους. Πιστεύω πως εξαιτίας της Ludivine, το γεγονός πήρε μεγάλη δημοσιότητα και αυτό θα βοηθήσει τα παιδιά», σημείωσε η April.