Running-Magazine-Logo

Street Relays Καβάλα 2016 – 23 Απριλίου |Καβάλα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Η πανέμορφη Καβάλα είναι ένα νέο μέλος της οικογένειας των Street Run Relays και αποτελεί την τρίτη στάση της σειράς για το 2016. Στις 23 Απριλίου το Σάββατο απόγευμα, η αγωνιστική και κοινωνική δράση μεταφέρεται στην Ανατολική Μακεδονία.

Τα Relays είναι οι μοναδικοί αγώνες στην Ελλάδα που έχουν έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα διαθέτοντας το 50% των εσόδων από τις συμμετοχές όλων των αγώνων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το 2016 έχει στο πρόγραμμα νέες ενδιαφέρουσες καινοτομίες, όπως η εισαγωγή των 10.000μ. ως ατομικό αγώνισμα, ενώ το ομαδικό αγώνισμα των 4×2500μ. μπορεί να διεξάγεται και με δύο άτομα που θα τρέχουν εναλλάξ.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: 4×50μ. (3-5 ετών), 4×100μ. (6-11 ετών), 4×2500μ. (+12 ετών), 2×5000 (+15 ετών), 10.000μ. (+18 ετών)

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές ανοίγουν 1 Φεβρουαρίου. Περισσότερα στην ιστοσελίδα των αγώνων www.relays.gr

Καβάλα

Η Καβάλα σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες (περίπου 80000 κάτοικοι), μετά την Θεσσαλονίκη, πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Είναι κτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές της οροσειράς «Σύμβολο».
Είναι η πόλη που πολλοί την κατατάσουν ανάμεσα στις ομορφότερες και γραφικότερες της χώρας μας εξαιτίας της μοναδικής της φυσιογνωμίας, της προνομιακής τοποθεσίας στην οποία χτίστηκε αλλά και της ζεστής και φιλικής της ατμόσφαιρας.
Όπου και αν βρίσκεστε η Καβάλα είναι σίγουρα κοντά σας, καθώς συνδέεται με όλη την Ελλάδα με καθημερινή χερσαία, εναέρια και θαλάσσια συγκοινωνία και με την Ευρώπη με πτήσεις charter.

Δείτε ένα βίντεο :

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X