11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Από το 2016 στο πρόγραμμα της μεγαλύτερης πανελλαδικής σειράς αγώνων δρόμου, μπαίνει δυναμικά και η Γλυφάδα, που φιλοξενεί τον δεύτερο αγώνα των Street  Relays την Κυριακή 10 Απριλίου.

Τα Relays είναι οι μοναδικοί αγώνες στην Ελλάδα που έχουν έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα διαθέτοντας το 50% των εσόδων από τις συμμετοχές όλων των αγώνων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Το 2016 έχει στο πρόγραμμα νέες ενδιαφέρουσες καινοτομίες, όπως η εισαγωγή των 10.000μ. ως ατομικό αγώνισμα, ενώ το ομαδικό αγώνισμα των 4×2500μ. μπορεί να διεξάγεται και με δύο άτομα που θα τρέχουν εναλλάξ.
ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: 4×50μ. (3-5 ετών), 4×100μ. (6-11 ετών), 4×2500μ. (+12 ετών), 2×5000 (+15 ετών), 10.000μ. (+18 ετών)
Οι ηλεκτρονικές εγγραφές ανοίγουν 1 Φεβρουαρίου. Περισσότερα στην ιστοσελίδα των αγώνων www.relays.gr

Γλυφάδα

Σήμερα, η Γλυφάδα διασχίζεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης που τη χωρίζει (ή και την ενώνει) σε Άνω και Κάτω Γλυφάδα. Η Κάτω είναι πολύβουη, έχει το εμπορικό κέντρο, έχει χώρους διασκέδασης, είναι εφάμιλλη σύγχρονης πόλης. Μιας πόλης με καλή συγκοινωνία και ωραία παραλία, με τέσσερις μαρίνες ελλιμενισμού, με Γκολφ, με γήπεδο ποδοσφαίρου, με κολυμβητήρια με γήπεδα τένις και μπάσκετ.

Μιας πόλης που σφύζει από ζωή και κίνηση, μιας πόλης που φιλοξενεί «όλες τις φυλές του Ισραήλ». Και η Άνω Γλυφάδα που είναι πιο ήσυχη, με γειτονιές αλλά και με μονοκατοικίες, μακριά από τη μεγάλη κίνηση, κοντά στον Υμηττό.

Στα νερά του Σαρωνικού που τότε ήταν πεντακάθαρα ιδρύθηκε η ¨Ριβιέρα της Ανατολής¨

Δείτε ένα βίντεο :

https://www.youtube.com/watch?v=HdrqXZZ31rI