Running-Magazine-Logo

Pearl Izumi Mountain Cup 2016 Πεντέλη – Διόνυσος 2016 – 7 Φεβρουαρίου |Αθήνα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών PEARL IZUMI θα είναι ο μεγάλος χορηγός της σειράς, των τριών αγαπημένων ορεινών αγώνων που έχουν γίνει πλέον θεσμός στα βουνά της Αττικής.

Αναλυτικότερα οι ημερομηνίες και τοποθεσίες των αγώνων για το 2016 είναι:
1ος αγώνας, Κρυονέρι, 10 Ιανουαρίου
2ος αγώνας, Πεντέλη-Διόνυσος, 7 Φεβρουαρίου
3ος αγώνας, Πάρνηθα-Τατόι, 28 Φεβρουαρίου
Η σειρά απευθύνεται σε όλους τους δρομείς αγώνων βουνού ανεξαρτήτως επιπέδου αφού οι αποστάσεις είναι σχετικά μικρές (12-14χλμ) ενώ η τεχνική δυσκολία είναι μέτρια ώστε να μην τρομάζει τους νεοεισερχόμενους στο χώρο.
Οι διαδρομές θα είναι ίδιες με την προηγούμενη χρονιά δίνοντας σας έτσι τη δυνατότητα να συγκρίνετε τις επιδόσεις σας.
Για τους αρχάριους στο ορεινό τρέξιμο αθλητές θεωρούνται ιδανικοί αφού μπορούν με ασφάλεια να πάρουν γεύση αγώνων βουνού, σε μικρότερη όμως κλίμακα, ενώ οι πιο έμπειροι μπορούν να κάνουν ένα δυνατό τεστ, να συγκρίνουν τους χρόνους τους με προηγούμενες χρονιές ή να κάνουν μία δυνατή προπόνηση προετοιμασίας για τους μεγάλους αγώνες-στόχους της άνοιξης.
Φυσικά θα υπάρχουν οι μικρότερες διαδρομές με μήκος 5-7 χλμ οι οποίες απευθύνονται σε αυτούς που θέλουν να τρέξουν για πρώτη φορά αλλά και σε αυτούς που απλά θέλουν να περπατήσουν με ασφάλεια σε μία σηματοδοτημένη διαδρομή.

Η Trail Pro έχει αναλάβει την τεχνική διεύθυνση του Κυπέλλου φροντίζοντας για την άψογη σηματοδότηση, τη ροή του προγράμματος και την ασφαλή κίνηση των αθλητών ενώ η Chronosystems θα είναι και φέτος υπεύθυνη για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων φροντίζοντας για την άμεση και έγκυρη έκδοση των αποτελεσμάτων.
Στη μεγάλη διαδρομή θα υπάρχουν οι εξής ηλικιακές κατηγορίες : Νέων Ανδρών (18-29), Ανδρών (30-49), Βετεράνων Ανδρών (50+) και Γυναικών (18+).
Στη μικρή διαδρομή θα υπάρχουν δύο κατηγορίες, Ανδρών και Γυναικών.
Σε κάθε αγώνα θα υπάρχει απονομή στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας και μετάλλιο για όλους τους συμμετέχοντες ενώ οι νικητές του Κυπέλλου που θα προκύψουν από το άθροισμα των βαθμών θέσης από τους τρεις αγώνες θα κερδίσουν δώρα των χορηγών ενώ θα υπάρχει και κλήρωση δώρων μεταξύ όσων αθλητών πάρουν κατάταξη στο Κύπελλο.

Στόχος της σειράς είναι να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους δρομείς να έλθουν σε επαφή με τη φύση ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να γνωρίσουν όμορφες διαδρομές πολύ κοντά στον τόπο κατοικίας τους!
Στη νέα ιστοσελίδα των αγώνων, η οποία είναι υπό κατασκευή, θα μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις λεπτομέρειες του κάθε αγώνα και πολύ σύντομα θα βρείτε τις οδηγίες για τη δήλωση συμμετοχής.

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής
Νίκος Κωστόπουλος
Τεχνικός Διευθυντής

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X