Running-Magazine-Logo

Corfu Mountain Trail 2016 – 7 Φεβρουαρίου | Κέρκυρα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Προκηρύσσεται ο 5os αγώνας τρεξίματος  ορεινού τρεξίματος «CORFU MOUNTAIN TRAIL  2016» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στην Κέρκυρα  με αφετηρία την πλατεία του παραλιακού και παραδοσιακού χωριού Μπενίτσες  (ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ). Ο  αγώνας διοργανώνεται  από το «CORFU MOUNTAIN TRAIL».

Ο  αγώνας θα  διεξαχθεί στη γεωγραφική ενότητα  που ορίζεται από τα χωριά: Μπενίτσες  (όπου η αφετηρία κι ο τερματισμός), Γαστούρι,  Αγ. Δέκα, Άνω Γαρούνα, Σταυρός.
Η διοργάνωση  περιλαμβάνει τέσσερις  διαδρομές:
– 80 χλμ NIGHT-DAYTRAILαγώνας με εκκίνηση Σάββατο 24.00 και όριο 18 ωρες
– 40 χλμ. RAIN TRAILεκκίνηση 8.00
– 17 χλμ. ΟLIVE TREE TRAIL εκκίνηση 10.00
– 8 χλμ. Εκκίνηση 11.00
Υποχρεωτικά για συμμετοχή στον αγώνα  NIGHT-DAYTRAIL
– Ενας τερματισμός σε αγώνα 37 κλμ βουνού τα τελευταία 2 χρόνια τουλαχιστον.
– Υποχρεωτικός εξοπλισμός
Επισης εχει γίνει από την  οργανωτική επιτροπή κατάθεση εγγράφων πιστοποίησης διαδρομής στην ITRA για να μπορεί  να δώσει στους αγωνιζόμενους 2 πόντους πρόκρισης για το UTMB
Η  υψομετρική διαφορά της διαδρομής NIGHT-DAYTRAIL 80 χλμ. είναι 4600+ της διαδρομής RAINTRAIL 40χλμ. είναι 2300+ μέτρα, και της διαδρομής OLIVETREETRAIL 17 χλμ. είναι 1020+ μέτρα.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Οι εγγραφές για τη συμμετοχή και στους αγώνες του CORFUMOUNTAINTRAIL πραγματοποιούνται  μέσω της ιστοσελίδας  της διοργάνωσης www.corfumountaintrail.com από 15/10/2015 εως 31/12/2015 αυστηρώς. Οι εγγραφές και οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν αυστηρώς από τις 15/102015 έως και τις 31/12/2015.
Οι μετακινούμενοι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται σχετικά με τη διαμονή τους από την ιστοσελίδα  της διοργάνωσης: www.corfumountaintrail.com.
Η οργανωτική επιτροπή ανακοινώνει ότι θα υπάρξουν λεωφορεία από Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου στο Πακέτο Εγγραφής θα περιλαμβάνει εγγραφή στον αγώνα, μεταφορά και επιστροφή καθώς και διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με συνολική τιμή πακέτου 100€  περίπου, πακέτο το οποίο θα οριστικοποιηθεί τις

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X