Running-Magazine-Logo

5ος δρόμος Επισκοπής – Ιεράς Μονής Αγκαράθου 2016 – 7 Φεβρουαρίου | Επισκοπή

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Οι πολιτιστικός σύλλογος Επισκοπής,πολιτιστικός σύλλογος Σγουροκεφαλίου,πολιτιστικός σύλλογος Σταμνιών,πολιτιστικός σύλλογος Γαλίφας,σύλλογος γονέων παιδικού σταθμού Επισκοπής, σύλλογος γονέων Νηπιαγωγείου Επισκοπής,σύλλογος γονέων Δημοτικού σχολείου Επισκοπής,σύλλογος γονέων Γυμνασίου Επισκοπής, σύλλογος γονέων Λυκείου Επισκοπής, σύλλογος γυναικών Επισκοπής “η Εργάνη”, κίνηση πολιτών Επισκοπής και ο σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, συνδιοργανώνουν υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας τουρισμού και απασχόλησης του Δήμου Χερσονήσου, τον 5ο δρόμο Επισκοπής – Σγουροκεφαλίου- Ι.Μ. Αγκαράθου.

Η διαδρομή Επισκοπή – Σγουροκεφάλι είναι αποστάσεως 3.000 μ.
Η διαδρομή Επισκοπή – Ι.Μ. Αγκαράθου είναι αποστάσεως 6.300 μ.
Η απόσταση μπορεί να διανυθεί με τρέξιμο,περπάτημα ή συνδυασμό και των δύο, ενώ ειδικά για την διαδρομή Επισκοπή – Ι.Μ. Αγκαράθου θα υπάρχει και αγώνας ποδηλασίας για τους λάτρεις του ποδηλάτου.
Μαμάδες με παιδικά καροτσάκια, μπαμπάδες με τα μωρά καθισμένα στον ώμο τους, μαθητές,αθλητές και παρέες που βρίσκουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν μέσα στη φύση δίνουν κάθε χρόνο μια ξεχωριστή πινελιά σε μια διαδρομή που φέτος επανασχεδιάστηκε ώστε να περνάει και μέσα από τα γραφικά σοκάκια τόσο της Επισκοπής όσο και του Σγουροκεφαλίου.
Στη διαδρομή θα υπάρχουν 3 ενδιάμεσοι σταθμοί για ενυδάτωση και στο τερματισμό θα μας περιμένει ζεστή παραδοσιακή φασολάδα από τις γυναίκες του συλλόγου γυναικών “η Εργάνη” (προσπαθούμε να τις πείσουμε να κόψουν και κανένα τυρί. Ίδωμεν).
Ειδικοί χώροι έχουν προβλεφθεί για όσους θέλουν να αλλάξουν τόσο στην εκκίνηση όσο και στον τερματισμό. Τα προσωπικά σας είδη θα μεταφερθούν με ευθύνη των διοργανωτών στον τερματισμό απ΄ όπου και θα τα παραλαμβάνετε. Παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα και τιμαλφή.
Αστυνομία,αθενοφόρο,διασώστες και γιατρός θα παρευρίσκονται για να δώσουν βοήθεια σε όποιον τη χρειαστεί. Οι διοργανωτές και οι εθελοντές θα είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουν.
Δίπλωμα συμμετοχής θα απονεμεθεί σε κάθε ένα που θα τερματίσει. Αν και μη ανταγωνιστικός ο δρόμος, θα απονεμηθούν μετάλλια στους 3 πρώτους άνδρες και γυναίκες της γενικής κατηγορίας.
Για όσους τερματίσουν στο Σγουροκεφάλι,λεωφορείο του Δήμου θα τους παραλαμβάνει και θα τους μεταφέρει στην Ι. Μ. Αγκαράθου.
Το ίδιο λεωφορείο θα μεταφέρει τον κόσμο μετά το πέρας της εκδήλωσης, απο την Ι.Μ. Αγκαράθου στην Επισκοπή.
Το πινάκιο συμμετοχών θα ανοίξει στις 10:00 π.μ. στην πλατεία του Αγ. Μηνά στην Επισκοπή, όπου και η αφετηρία.Γιά οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία είμαστε στη διάθεση σας
με τιμή
ΚΑΜΠΑΞΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Επισκοπή Ρεθύμνου

Η παραλία της Επισκοπής βρίσκεται 12 χιλιόμετρα δυτικά από το Ρέθυμνο και είναι μια μεγάλη αμμουδερή παραλία, μήκους αρκετών χιλιομέτρων που επηρεάζεται από τα μελτέμια. Κατά τμήματα είναι οργανωμένη και διαθέτει και κάποια καφέ, αλλά υπάρχουν και εκτεταμένα κομμάτια χωρίς καθόλου δυνατότητα για οποιαδήποτε «πολυτέλεια», εκτός φυσικά από την δυνατότητα για ένα υπέροχο μπάνιο σε μια πανέμορφη θάλασσα.

Δείτε ένα βίντεο:

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X