Running-Magazine-Logo

3ος Μαραθώνιος Ναυπλίου – Nafplio Marathon 2016 – 6 Μαρτίου|Ναύπλιο

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Την ευκαιρία να τρέξουν σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας, θα έχουν οι δρομείς που θα πάρουν μέρος στον 3o Μαραθώνιο του Ναυπλίου στις 6 Μαρτίου 2016. Παράλληλα με τον Μαραθώνιο θα διεξαχθούν αγώνες Ημιμαραθωνίου, αλλά και αγώνας 5χλμ. όπου η συμμετοχή αναμένεται να είναι μαζική. Επίσης θα υπάρχει και ο μικρότερος αγώνας “κοινωνικής προσφοράς” 2,5χλμ. για αρχάριους δρομείς κάθε ηλικίας.

Μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, η Ιστορική Πόλη του Ναυπλίου φιλοδοξεί να γίνει, η πόλη με την μεγαλύτερη συμμετοχή σε Μαραθώνιο – Ημιμαραθώνιο στην Ελλάδα.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2016, που είναι προγραμματισμένος για τις 6 Μαρτίου. Η περίοδος των εγγραφών μέσα από το web site ορίστηκε μέχρι την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 και περιλαμβάνει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Μετά από αυτήν την ημερομηνία οι εγγραφές θα συνεχίζονται μόνο μέσα από τα γραφεία της Ο.Ε.
3ος Μαραθώνιος Ναυπλίου.
Οι εγγραφές γίνονται μέσα από τον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης (web Site), πατήστε ΕΔΩ:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πλήθος πληροφοριών για τον Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο και τα παράλληλα αγωνίσματα των 5 χλμ. και των 2,5 χλμ.
Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:
α. Με οn line εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:πατήστε ΕΔΩ: http://nafpliomarathon.gr/site/gr/online-eggrafi-symmetoxis
β. Αυτοπροσώπως στα γραφεία της Ο.Ε.: Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων, οδός Νέας Κίου 1 (κολυμβητήριο) Τηλ. 27520 99085
Η διοργάνωση του 2016, θα περιλαμβάνει, ιδιαίτερα για τους Μαραθωνοδρόμους και Ημιμαραθωνοδρόμους που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους αγώνες, πολλές καινοτομίες και δωρεάν παροχές που αντίστοιχες δε υπάρχουν σε καμία διοργάνωση στην Ελλάδα.
Αναλυτικά με την συμβολική συνδρομή τους θα έχουν: πέραν των βασικών παροχών και ατομική φωτογράφιση, πάστα πάρτι, έκπτωση στην εστίαση, στην μετακίνηση με το ΚΤΕΛ και στην διαμονή, καθώς και πρόγραμμα επισκέψεων για τα συνοδευτικά πρόσωπα των δρομέων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
Αναλυτικά το πλαίσιο των παροχών προς τους συμμετέχοντες που είναι:
-Τεχνικό T-Shirt υψηλής ποιότητας
-Μετάλλιο περίτεχνο
-Τσάντα πλάτης καλαίσθητη
-Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση με την τεχνολογία των Chip
-Καρτέλα αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο
-Ηλεκτρονικό δίπλωμα
-Φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού με τον χρόνο τερματισμού
Αριθμό συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα
-Πλήρεις υποστήριξη των συμμετεχόντων οργανωτικά (κέντρο εγγραφών, υλικά, ποτά, υπηρεσίες, κλπ)
-Πλήρης υγειονομική κάλυψη
-Μουσικές εκδηλώσεις, δώρα και εκδηλώσεις χορηγών
-Πάστα Πάρτι
-Ειδικές τιμές για την εστίαση, τη διαμονή και τη μετακίνηση
-Δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία της Αργολίδας την Κυριακή 6/03/15
Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου το 2016 θα εστιάσει την προσοχή του στον Μαραθώνιο δρόμο, προσδοκώντας οι συμμετέχοντες να αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές του αγώνα. Η εκκίνηση του Μαραθωνίου θα προηγηθεί των άλλων αγώνων, αποτελώντας την κορύφωση των αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων του διημέρου 5 και 6 Μαρτίου.
Από την Οργανωτική Επιτροπή
www.nafpliomarathon.gr

Ναύπλιο

Ίσως η πιο γοητευτική πόλη της Πελοποννήσου κι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς για weekend όλες τις εποχές του χρόνου. Στην κουκλίστικη παλιά πόλη του Ναυπλίου, με τη διατηρητέα αρχιτεκτονική φυσιογνωμία και τα δύο ενετικά κάστρα που τη στεφανώνουν, την Ακροναυπλία και το Παλαμήδι, είναι διάχυτη η αύρα της πρώτης πρωτεύουσας του ελληνικού κράτους. Θαυμάστε την πόλη από ψηλά ανεβαίνοντας τα –999 κατά την παράδοση 857 κατ’ άλλους– σκαλιά που οδηγούν στο επιβλητικό Παλαμήδι που ορθώνεται πάνω σε έναν τεράστιο γκρίζο βράχο και αγναντεύει τη θάλασσα. Από την Ακροναυπλία η θέα στην πόλη είναι εξίσου εντυπωσιακή, ενώ αν ακολουθήσετε τον πεζόδρομο της Αρβανιτιάς που περιζώνει το βράχο της Ακροναυπλίας, θα κάνετε μια ειδυλλιακή βόλτα με τη θάλασσα κάτω από τα πόδια σας. Σε αναπαλαιωμένα αρχοντικά, διάσπαρτα μέσα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, θα βρείτε όμορφους ξενώνες. Ο πυρήνας της παλιάς πόλης απλώνεται πίσω από τις ακτές Μπουμπουλίνας και Μιαούλη, που είναι γεμάτες cafe-bars και ταβέρνες με υπέροχη θέα απέναντι στο Μπούρτζι, το μικρό ξερονήσι με το ομώνυμο ενετικό φρούριο. Ο κεντρικός πεζόδρομος της Βασιλέως Κωνσταντίνου θα γίνει σημείο αναφοράς σε κάθε περιήγησή σας στην παλιά πόλη, καθώς τη διασχίζει σχεδόν ολόκληρη και καταλήγει στη λιθόστρωτη πλατεία Συντάγματος, το σημείο συνάντησης που θυμίζει έντονα ιταλική piazza.

Δείτε ένα βίντεο :

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X