11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου ανακοινώνει τη διεξαγωγή του αγώνα….
2ος δρόμος Υγείας 4.000 μ. που θα διεξαχθεί στον λιμενοβραχίονα του Φρουρίου Κούλε το Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το Love Run είναι μια διοργάνωση ελεύθερου τρεξίματος χωρίς χρονομέτρηση σε ζευγάρια που τους ενώνει ένας δεσμός Αγάπης, μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά. Είναι μια έκφραση συναισθημάτων που συνδυάζεται με την Υγεία και τη φυσική δραστηριότητα μέσω του τρεξίματος αλλά παράλληλα μια έμπρακτη εκδήλωση υποστήριξης καθώς έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Η ιδιαιτερότητα του Love Run είναι ότι οι δρομείς τρέχουν σε ζευγάρια δεμένοι με τo‘’Κόκκινο Νήμα της Μοίρας’’. Ο μύθος λέει ότι ‘’Ένα αόρατο κόκκινο νήμα συνδέει αυτούς που είναι γραφτό να συναντηθούν, ανεξαρτήτως χρόνου, τόπου ή περίστασης. Το μαγικό αυτό νήμα, μπορεί να τεντωθεί να μπερδευτεί αλλά ποτέ δεν σπάει’’.
Μπορείτε λοιπόν να λάβετε μέρος σε αυτή τη γιορτή για την Αγάπη με αγαπημένα σας πρόσωπα, το σύντροφό σας, το φίλο/η σας, το παιδί σας και να νιώσετε όλα αυτά τα συναισθήματα χαράς και προσφοράς τρέχοντας ή ακόμη και περπατώντας σε μια μοναδική διαδρομή δίπλα στη θάλασσα.