Running-Magazine-Logo

16ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας 2016 – 23 Απριλίου |Καλαμάτα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟΝ 16ο ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 10 km

Αφιερωμένος στο σύλλογο ατόμων με εμπειρία καρκίνου Καλαμάτας Συνδιοργάνωση
Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας Περιφέρειας Πελοποννήσου Δήμος Καλαμάτας, Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Καλαμάτας Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων, ΕΟΣΛΜΑΥ
16ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας 2016

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10 km ώρα 18:30
ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ   ΒΑΔΙΣΜΑΤΟΣ 10 km ώρα 18:00
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ 2 km ώρα 18:35

Τρέξε και βάδισε στην πιο γρήγορη διαδρομή, στον αγώνα της πόλης μας
Διαδρομή γρήγορη, επίπεδη, 8 από τα 10 km δίπλα στην παραλία.
Αφετηρία στην κεντρική πλατεία, αναστροφή στο τέρμα της παραλιακής (ξενοδοχείο Φιλοξένια), τερματισμός στην κεντρική πλατεία.
Θα βραβευτούν οι 6 πρώτες νικήτριες και οι 6 πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης του αγώνα των 10 km.
Σε όλους όσους συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου και δυναμικού βαδίσματος θα δοθεί τεχνικό t-shirt και αναμνηστικό μετάλλιο.
Θα υπάρξουν κληρώσεις δώρων.
Έναρξη εγγραφών 4/4/16 στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sdym.gr.
Εγγραφές θα γίνονται δεκτές έως την Πέμπτη 21/04/16. Για τον παιδικό αγώνα δεν απαιτείται εγγραφή.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Περιορισμένες εγγραφές την ημέρα του αγώνα.
Όσοι έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους θα παραλαμβάνουν τον αριθμό τους με το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης του αγώνα και το τεχνικό t-shirt, καταβάλλοντας το αντίτιμο των 5€ από τη γραμματεία του αγώνα αυστηρά μέχρι τις 18:00 .
Έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο ατόμων με εμπειρία καρκίνου Καλαμάτας
Η συμμετοχή για τον αγώνα των 2.000 μ. είναι ελεύθερη χωρίς επιβάρυνση.
Τηλ. επικοινωνίας 6972302265, 6983512026
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ και ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ, ΟΙ ΑΝΗΛΙΚOI ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ ΤΟΥΣ.
Διαμονή: Όσοι επιθυμούν διανυκτέρευση, μπορούν να επικοινωνήσουν για κρατήσεις δωματίων στα εξής ξενοδοχεία στην παραλία Καλαμάτας:
Ηotel Φλοίσβος (κρατήσεις κος Σούμπλης): 6945939950. Τιμή δωματίου με πρωινό (μπουφέ): μονόκλινο 35€, δίκλινο 40€, τρίκλινο 60€ [www.hotel-flisvos.gr]
ΗotelXάικος: Κρατήσεις στα τηλέφωνα 27210 82888, 27210 88902. Τιμή δωματίου χωρίς πρωινό: μονόκλινο 35€, δίκλινο 45€, τρίκλινο 50€. Με πρωινό +5€ ανά άτομο, ενώ το τρίκλινο είναι με την προσθήκη ράντζου. (www.haikos.gr)

Καλαμάτα

Είναι μια από τις πιο όμορφες παραλιακές πόλεις της Ελλάδας, αλλά εκτός από την παραλία της, έχει να καυχιέται και για την ιστορία της και για μια σειρά από αξιοθέατα που την κάνουν πόλο έλξης για επισκέπτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.  Αν υπολογίζετε πως θα τη γυρίσετε όλη σε μια μέρα, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε γιατί, αν και οι αποστάσεις δεν είναι μακρινές, έχει τόσα πράγματα να κάνεις και να δεις, που μια μέρα δεν σου φτάνει.  Το κάστρο της Καλαμάτας: Ιδρύθηκε τα χρόνια του Βυζαντίου και μέχρι σήμερα οι επισκέπτες του περιηγούνται ανάμεσα στα ερείπια της εποχής εκείνης. Η Παλιά Πόλη της Καλαμάτας: Είναι η περιοχή στα βόρεια της σύγχρονης πόλης, κάτω από την περιοχή του Κάστρου.  Θεωρείται το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσει κανείς την περιήγησή του στην πόλη. Η περιπλάνηση στα στενά δρομάκια θα σας μεταφέρει σε μία άλλη εποχή και θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε παλιά κτίρια που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου, δεκάδες αρχοντικά, λιθόχτιστες εκκλησίες, μουσεία και καταστήματα με τοπικά προϊόντα.

Δείτε ένα βίντεο :

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X