Running-Magazine-Logo

1ος Αγώνας ζεύξης Λιμένων Μεγάρων – Νέας Περάμου 2016 – 10 Απριλίου

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ο 1ος διπλός Αγώνας ζεύξης Λιμένων Μεγάρων – Νέας Περάμου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 & ώρα: 10:30π.μ. , όπου θα λάβουν χώρα διαδρομές των 9,0 χλμ (Λιμάνι Νέας Περάμου – Λιμάνι Πάχης Μεγάρων) & των 18,0 χλμ (Λιμάνι Πάχης Μεγάρων – Λιμάνι Νέας Περάμου – Λιμάνι Πάχης Μεγάρων). Να σημειωθεί ότι και οι δυο διαδρομές θα διέρχονται από τον αναγνωρισμένο υγροβιότοπο του Βουρκαρίου Μεγάρων.

 Τον αγώνα συνδιοργανώνουν οι Δημοτικές Κοινότητες Μεγάρων και Νέας Περάμου με την στήριξη του ΝΠΔΔ «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων και τελεί υπό την αιγίδα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Αττικής.

Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι να αποτελέσει μια γιορτή ανθρωπιάς και αλληλεγγύης παρακινώντας μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν την χαρά του αθλητισμού με μοναδικό κίνητρο την συμμετοχή και την προσφορά καθώς ταυτόχρονα θα πρόκειται για μια προσπάθεια, ώστε να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, συγκεντρώνοντας τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με περίπτερα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, που θα υπάρχουν στους χώρους έναρξης και τερματισμού του αγώνα.

Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί η αναλυτική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες του αγώνα καθώς και η ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης συμμετοχών..

Λιμένας Μεγάρων

Στις ακτές του Σαρωνικού, απέναντι από την Σαλαμίνα, νότια των Μεγάρων, στην Πάχη.
Η Πάχη μπορεί να είναι ένα μικρό χωριό,διαθέτει όμως αρκετές ψαροταβέρνες και καφετέριες, που κάνουν κυρίως δουλειά τα σαββατοκύριακα.Ενδείκνυται και για το βραδάκι, έχει κάποιες καλές ψαροταβέρνες..

Νέα Περάμο

Πρόκειται για μια από τις ομορφότερες παραλιακές πόλεις της Αττικής με ήπιο κλίμα, με μεγάλο μήκος φιλόξενων ακτογραμμών (περίπου 8 χιλιόμετρα) με οργανωμένη πλάζ, με ποιοτικές ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ που προσφέρονται για ξεκούραση και αναψυχή.Η Νέα Πέραμος συνηθίζεται να ονομάζεται και ως Μεγάλο Πεύκο. Είναι μια προσωνυμία η οποία επικράτησε εξαιτίας ενός μεγάλου πεύκου, όπου συνήθιζαν να δίνουν ραντεβού οι κάτοικοι των Μεγάρων. Ήθελαν έτσι να μαζεύεται ένας μεγάλος αριθμός ατόμων, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος να τους ληστέψουν στον δρόμο προς την Αθήνα.

 Δείτε ένα βίντεο :

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X