11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Ο Ιανουάριος θεωρείται ο μήνας των αλλαγών, των ανανεώσεων και των αναζωογονήσεων. Αλλά αυτά ασκούν μεγάλες πιέσεις. Αντί να κάνεις αποθαρρυντικές και μη ρεαλιστικές αλλαγές, βάλε λογικούς στόχους και ξεκίνησε για να τους πετύχεις, βάζοντας τον εαυτό σου σε μια συνεπείς διαδρομή για όλο το νέο έτος.

Θέσε τους στόχους

Κάνε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για αυτά που θέλεις να πετύχεις την άνοιξη, το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο, είτε αυτά είναι να αυξήσεις την φυσική σου κατάσταση για να τρέξεις σε ένα ημιμαραθώνιο, είτε είναι να τρέξεις πιο γρήγορα στον επόμενο μαραθώνιο, είτε είναι να συμμετέχεις σε ένα μαραθώνιο ή στον πρώτο σου υπερμαραθώνιο, και σχεδίασε προσεκτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να το πετύχεις.

Ξεκίνησε αμέσως

Ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα. Αφιερώσου στους στόχους σου, δεσμεύσου και εφάρμοσε αμέσως ένα προπονητικό πρόγραμμα. Μπες σε μια δρομική ομάδα και γράψου σε ομαδικά προγράμματα. Αγόρασε καινούρια παπούτσια και κάνε 100 καθίσματα με το βάρος του σώματος κάθε πρωί. Απλά ξεκίνα τώρα, μην αναβάλλεις για την άλλη εβδομάδα ή για αύριο.

Συνέπεια

Δουλειά, σχολείο, οικογένεια και καθημερινές εργασίες μπορούν να σε αποσπάσουν από τους στόχους σου, αλλά μόνο αν το επιτρέψεις, Σχεδίασε την εβδομάδα με βάση τις καθημερινές προπονήσεις σου και κάνε το πρόγραμμα πραγματικότητα. Εκτός από τα long runs του Σαββατοκύριακου, χρειάζεσαι 1 ώρα καθημερινά (ή και λιγότερο) για να προπονηθείς ώστε να κατακτήσεις τους στόχους σου. Δεν πρόκειται να συμβεί εκτός και αν προπονείσαι σε καθημερινή βάση. Βάλε τους στόχους, κάνε μικρά βήματα κάθε φορά και γίνε αδυσώπητος στις επιδιώξης του νέου χρόνου.

 

 

Συγγραφέας: Brian Metzler

Επιμέλεια και κατασκευή: Runningmagazine