11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Οι προετοιμασίες για τον δεύτερο αγώνα της σειράς βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ από σήμερα μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας.

 

Οι δύο διαδρομές δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο αφού εναλλάσσονται μεταξύ χωματόδρομων και όμορφων δασωμένων μονοπατιών ενώ περνάνε από παλιά λατομεία της περιοχής στα οποία έχει γίνει ανάπλαση του χώρου με αποτέλεσμα να υπάρχουν σημεία πολύ υψηλής αισθητικής!

Η μεγάλη διαδρομή έχει μήκος 10,5 χλμ και 660 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς. Πολλοί φίλοι μας ρωτάνε πόσο δύσκολη είναι η διαδρομή σε σχέση με αυτήν του Κρυονερίου. Γενικά χαρακτηρίζεται εύκολη και γρήγορη αφού οι πρώτοι αθλητές χρειάζονται περίπου 53’  για την ολοκλήρωσή της αλλά σίγουρα έχει κάποια κομμάτια που είναι τεχνικά και πιο συγκεκριμένα το ανηφορικό κομμάτι μετά το σταθμό καθώς και το τελευταίο κατηφορικό μονοπάτι πριν τον τερματισμό.

Θεωρείται όμως ιδανική για νέους αθλητές στο χώρο του βουνού καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να δουν σε μικρογραφία συνθήκες που υπάρχουν στους μεγάλους ορεινούς αγώνες.

Η μικρή διαδρομή έχει μήκος 6,5 χλμ και 300 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς. Η διαδρομή άλλαξε εντελώς σε σχέση με πέρσι με στόχο να αποφύγει το τεχνικό μονοπάτι στην κατάβαση και έτσι να γίνει πολύ ευκολότερη ώστε να μην τρομάξει τους νεοεισερχόμενους στο χώρο.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά, με χρήση πιστωτικής κάρτας, στην ιστοσελίδα www.trailpro.gr όπου μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τα τεχνικά στοιχεία των δύο διαδρομών αλλά και όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα όπως τους κανονισμούς, την πρόσβαση στο χώρο εκκίνησης, κλπ.

Όπως και στον πρώτο αγώνα δήλωση συμμετοχής μπορείτε να κάνετε και στα κάτωθι καταστήματα:

  • CHRONOSYSTEMS, Ζακύνθου 5 Πειραιάς, τηλέφωνο: 213 02 86 763

 

  • Pearl Izumi Corner by TOP CYCLES, Β. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι, τηλέφωνο: 210 57 58 915

 

  • RUNNER STORE, Λ. Κηφισίας 37Α Golden Hall, Μαρούσι, τηλέφωνο: 210 68 11 770

 

  • PULSE 100, Τατοϊου 102, Ν. Ερυθραία, τηλέφωνο: 210 62 03 155

 

Όλοι οι συμμετέχοντες, και αυτοί που έτρεξαν στον πρώτο αγώνα της σειράς, θα παραλάβετε καινούργιο αριθμό συμμετοχής από τη γραμματεία του αγώνα.

Οι εγγραφές κλείνουν τη Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου και να επισημάνουμε πως την ημέρα του αγώνα δεν γίνονται νέες εγγραφές.

 

Σας ευχόμαστε καλή προετοιμασία.

Η οργανωτική επιτροπή.