Running-Magazine-Logo

Pita Race 2016 – 31 Ιανουαρίου| Πεντέλη

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ο πολυχώρος PILABOX-PILABAR προκηρύσσει τον αγώνα 6ο PITA RACE 2016!!

O αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 για 6η συνεχή χρονιά.

Φέτος, είναι μία χρονιά ορόσημο για τη διοργάνωση διότι για πρώτη φορά ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ορεινό τερέν, στο βουνό Πεντέλη.

Θα διεξαχθούν δύο αγώνες, ένας μικρός αγώνας για όλους και ένας για τους πιο απαιτητικούς φίλους του τρεξίματος. Τις διαδρομές θα σχεδιάσουν οι Νίκος Ραπτόπουλος και Ασημίνα Συλαίου.

Φέτος η διοργάνωση θα ανεβάσει κι άλλο τον πήχη, προσφέροντας PASTA PARTY στους δρομείς και πολλές εκπλήξεις σε όλους όσους θα λάβουν μέρος σ’ αυτή τη γιορτή του αθλητισμού!!!!!

Οι εγγραφές θα ανοίξουν ΔΕΥΤΕΡΑ 23/11/2015 και θα γίνονται μέσα από το επίσημο site της διοργάνωσης pitarace.gr καθώς και στο PILABOX, Ηρακλείτου 94, Χαλάνδρι.

Στη ΝΕΑ σελίδα του αγώνα pitarace.gr θα μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα και τις διαδρομές καθώς και την εξέλιξη της πορείας του PITA RACE, από την εμφάνισή του το 2011 έως και το 2015 που έφτασε τις 300 συμμετοχές!!! Η σελίδα θα είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα, 23/11/2015.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 να περάσουμε ένα super αγωνιστικό πρωινό γεμάτο τρέξιμο αλλά και διασκέδαση με Dj live set, catering για όλους και όπως πάντα ΄΄pita΄΄ για τη νέα χρονιά!!!

 

Με εκτίμηση,

Νίκος Ραπτόπουλος

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X