Γράψου στο Newsletter για να λαμβάνεις πρώτος τους νέους αγώνες, άρθρα και tips για προπονήσεις και νέα για το τρέξιμο

Συλλέγουμε το Email σου ώστε να σου αποστέλνουμε ενημερωτικά newsletter. Παρακάτω μπορείς να δεις τους όρους χρήσης και την πολιτική συλλογής δεδομένων του Running Magazine
Please wait...

Ο πολυχώρος PILABOX-PILABAR προκηρύσσει τον αγώνα 6ο PITA RACE 2016!!

O αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 για 6η συνεχή χρονιά.

Φέτος, είναι μία χρονιά ορόσημο για τη διοργάνωση διότι για πρώτη φορά ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ορεινό τερέν, στο βουνό Πεντέλη.

Θα διεξαχθούν δύο αγώνες, ένας μικρός αγώνας για όλους και ένας για τους πιο απαιτητικούς φίλους του τρεξίματος. Τις διαδρομές θα σχεδιάσουν οι Νίκος Ραπτόπουλος και Ασημίνα Συλαίου.

Φέτος η διοργάνωση θα ανεβάσει κι άλλο τον πήχη, προσφέροντας PASTA PARTY στους δρομείς και πολλές εκπλήξεις σε όλους όσους θα λάβουν μέρος σ’ αυτή τη γιορτή του αθλητισμού!!!!!

Οι εγγραφές θα ανοίξουν ΔΕΥΤΕΡΑ 23/11/2015 και θα γίνονται μέσα από το επίσημο site της διοργάνωσης pitarace.gr καθώς και στο PILABOX, Ηρακλείτου 94, Χαλάνδρι.

Στη ΝΕΑ σελίδα του αγώνα pitarace.gr θα μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα και τις διαδρομές καθώς και την εξέλιξη της πορείας του PITA RACE, από την εμφάνισή του το 2011 έως και το 2015 που έφτασε τις 300 συμμετοχές!!! Η σελίδα θα είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα, 23/11/2015.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 να περάσουμε ένα super αγωνιστικό πρωινό γεμάτο τρέξιμο αλλά και διασκέδαση με Dj live set, catering για όλους και όπως πάντα ΄΄pita΄΄ για τη νέα χρονιά!!!

 

Με εκτίμηση,

Νίκος Ραπτόπουλος