Running-Magazine-Logo

Ελληνική Εταιρία Χρονομέτρησης με περισσότερες από 200.000 καταγραφές σε 145 αγώνες για το 2015

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Με το τέλος του 2015, το Ελληνικής ανάπτυξης και παραγωγής σύστημα χρονομέτρησης αθλητικών εκδηλώσεων «Chronolog», έχει καθιερωθεί στην Ελληνική αγορά.

Από την 1ή Ιανουαρίου μέχρι και την 31ή Δεκεμβρίου θα έχουν καταγραφεί περισσότερες από 200.000 επιδόσεις (εκκινήσεις, ενδιάμεσοι χρόνοι, τερματισμοί) σε 145 αγώνες σε όλη τη χώρα.

Το σύστημα Chronolog χρησιμοποιείται για καταγραφές σε αγώνες δρόμου, ορεινού τρεξίματος, ποδηλασίας δρόμου, ορεινής ποδηλασίας, κολύμβησης, τριάθλου, σκυταλοδρομίες και ατομικές χρονομετρήσεις, σε κάθε μορφής τερέν, διάρκειας από 10 λεπτά μέχρι 5 ημέρες και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η αξιοπιστία και ευκολία χρήσης του συστήματος Chronolog έχει επιτρέψει την χρήση του από πολλές ομάδες χρονομέτρησης ανά την χώρα καλύπτοντας αγώνες από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο και από την Ρόδο μέχρι την Κέρκυρα!

Ταυτόχρονα βοήθησε στον εξορθολογισμό της σχετικής εγχώριας αγοράς καθιστώντας προσιτές τις υπηρεσίες χρονομέτρησης με chip για πολύ περισσότερους διοργανωτές σε σχέση με το παρελθόν.

Με το σύστημα Chronolog παρουσιάστηκαν και καθιερώθηκαν υπηρεσίες όπως μετάδοση αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο, άμεση αποστολή αποτελεσμάτων στους συμμετέχοντες, SMS services για ενημέρωση, εγγραφές μέσω web sites και εγγραφές με χρέωση πιστωτικής κάρτας

 

Το σύστημα είναι Ελληνικής ανάπτυξης και παραγωγής από την εταιρία Hex Μ.Ε.Π.Ε. Έχει συμβάλει στην επαγγελματική / βιοποριστική στήριξη δεκάδων ανθρώπους στην χώρα μας με τις ομάδες χρονομέτρησης που έχουν δημιουργηθεί. Όντας πλέον στον 5ο χρόνο λειτουργίας, σύντομα θα παρουσιάσουμε πρωτοποριακές υπηρεσίες που θα δώσουν νέες δυνατότητες στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες. Ευχαριστούμε όλους όσους επέλεξαν και εμπιστεύθηκαν το σύστημα μας και τους χειριστές του για την χρονομέτρηση και καταγραφή των επιδόσεων πάσης φύσεως αθλητικών εκδηλώσεων. Ευχόμαστε Καλές Γιορτές και την καλύτερη Νέα Χρονιά!

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X