11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Οι ετοιμασίες για τον πρώτο αγώνα της σειράς Pearl Izumi Mountain Cup 2016 που θα γίνει στο Κρυονέρι την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

 

Μία νέα κατηγορία θα προστεθεί από φέτος στη μεγάλη διαδρομή έτσι εκτός από τις έξι ηλικιακές κατηγορίες θα υπάρχει και ομάδων. Φτιάξτε την ομάδα σας και οι τρεις καλύτεροι χρόνοι θα βγάλουν το συνολικό χρόνο και την κατάταξη της ομάδας. Απονομές θα γίνονται στις τρεις πρώτες ομάδες κάθε αγώνα αλλά και στο τέλος της σειράς θα βραβευτούν και οι τρεις καλύτερες ομάδες του Κυπέλου.

Αν η ομάδα σας έχει πάνω από πέντε μέλη το κόστος συμμετοχής γίνεται 12 ευρώ για τη μεγάλη και 9 ευρώ για τη μικρή διαδρομή. Για το πώς θα δηλώσετε συμμετοχή ως ομάδα στείλτε στο info@trailpro.gr τα στοιχεία του υπεύθυνου της ομάδας και θα επικονωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες εγγραφής.

Μετά από παρατήρηση φίλου και σεβόμενοι το οικονομικό πρόβλημα που πολλοί φίλοι αντιμετωπίζουν αποφασίσαμε οι έχοντες κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ σε ισχύ να έχουν μειωμένο κόστος συμμετοχής το οποίο ορίζεται στα 10 ευρώ για τη μεγάλη και στα 5 ευρώ για τη μικρή διαδρομή. Για τους έχοντες κάρτα ανεργίας η δήλωση συμμετοχής γίνεται μόνο σε κάποιο από τα καταστήματα και όχι ηλεκτρονικά.

 

Νέοι υποστηρικτές ενισχύουν τους αγώνες αυξάνοντας έτσι τις παροχές προς όλους τους συμμετέχοντες.

Η Shop & Trade www.shopandtrade.gr η νέα αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, των γνωστών για την ποιότητά τους ρολογιών SUUNTO θα προσφέρει σε κλήρωση ρολόγια της εταιρείας.

 

Το στούντιο σωματικής και ψυχικής υγείας ΖΕΝΜΕ www.zenme.gr σας προσφέρει μια μηνιαία συνδρομή για έναν τυχερό (2 επισκέψεις την εβδομάδα) για ομαδικά μαθήματα Γιόγκα και Πιλάτες.

 

Το χειροπρακτικό κέντρο Χειροπράττειν www.chiroprattein.gr προσφέρει μετά από κλήρωση σε 4 τυχερούς το “Enhance Running”, ένα σεμινάριο ουσιαστικής βελτίωσης και αξιολόγησης του τρεξίματός τους.

 

Στην καινούργια ιστοσελίδα www.trailpro.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για οτιδήποτε αφορά τους αγώνες και να κάνετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας. Απαραίτητη προυπόθεση για την ηλεκτρονική εγγραφή η χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Για όσους δεν έχουν ή δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν κάρτα, δηλώσεις συμμετοχής γίνονται και στα εξής καταστήματα:

 

  • CHRONOSYSTEMS, Ζακύνθου 5 Πειραιάς, τηλέφωνο: 213 02 86 763

 

  • Pearl Izumi Corner by TOP CYCLES, Β. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι, τηλέφωνο: 210 57 58 915

 

  • RUNNER STORE, Λ. Κηφισίας 37Α Golden Hall, Μαρούσι, τηλέφωνο: 210 68 11 770

 

  • PULSE 100, Τατοϊου 102, Ν. Ερυθραία, τηλέφωνο: 210 62 03 155

 

  • LIMIT UP, Λ. Κρυονερίου 24, Κρυονέρι Αττικής, τηλέφωνο: 210 62 21 771

 

Σημειώστε πως τελευταία μέρα εγγραφών είναι η Δευτέρα 4 Ιανουαρίου και μετά καμία εγγραφή δεν θα είναι δυνατή.

 

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και αγάπη.

 

Η οργανωτική επιτροπή