Running-Magazine-Logo

Vermio Mountain Running | 21 & 22 Νοεμβρίου 2015

vermio mountain running 2015

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Στο όνομα του αθλητισμού, της αγάπης για τη ζωή και τις σπάνιες ομορφιές της ελληνικής ορεινής φύσης, διοργανώνεται το  1ο VERMIO MOUNTAIN RUNNING, στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2015, στον Άγιο Παύλο (Κουτσούφλιανη) και τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, Ημαθίας.

Το Vermio Mountain Running είναι μια πρωτοποριακή αθλητική διοργάνωση τόσο για το Δήμο Νάουσας, όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο, και προσελκύει το ενδιαφέρον αθλητών, με απώτερο σκοπό να μπει η ορεινή Ελλάδα στο χάρτη του παγκοσμίου ορεινού τρεξίματος. Αξιοσημείωτα είναι ο μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων καθώς και η παρουσία και  συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών του είδους, όπως ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, ο Νίκος Καλοφύρης, ο Γιάννης Κουρκουρίκης, ο Κωνσταντίνος Τσιαμήτρας, ο Πλάτωνας Αρώνης, ο Αλέξανδρος Φωτιάδης και η Γλυκερία Τζιατζιά.

Για πρώτη φορά διοργανώνεται πανελλαδικά νυχτερινή κάθετη ανάβαση (Σάββατο 21 Νοεμβρίου) στην έκταση του χιονοδρομικού κέντρου 3-5Πηγάδια, μέσα σε ένα μαγευτικό φθινοπωρινό τοπίο με μοναδικά όπλα την αντοχή, τη δύναμη και ένα φακό κεφαλής.

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, ο Αγιος Παυλος (Κουτσούφλιανη), Νάουσας, θα φιλοξενήσει το 1ο VERMIO MOUNTAIN RUNNING και το JUNIOR VERMIO MOUNTAIN RUNNING, μία ειδική διαδρομή για τους μικρούς μας φίλους.

Στα πλαίσια της μοναδικής αυτής διοργάνωσης, θα υπάρxει πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων, που αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία ψυχικής και σωματικής τόνωσης για όλους, μικρούς και μεγάλους

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X