11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Ο γιορτινός αγώνας αλληλεγγύης THETOC MERRYTHON διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων σε 2 διαδρομές, 5 και 10 χιλιομέτρων.

 

Το σήμα για την εκκίνηση του γιορτινού αγώνα αλληλεγγύης THETOC MERRYTHON θα ακουστεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, στις 09:30 ακριβώς.

Η ώρα προσέλευσης των δρομέων είναι στις 08.45, στο σημείο της εκκίνησης στη συμβολή των οδών Ακάμαντος, Αποστόλου Παύλου και Ηρακλειδών.

Οι διαδρομές θα είναι δύο: 5 και 10 χιλιομέτρων.

Η ελάχιστη καταβολή για τη συμμετοχή στον αγώνα είναι 5 ευρώ (για την ενίσχυση των δράσεων του Κ.Υ.Α.Δ.Α).

Ο αγώνας διοργανώνεται από το THETOC σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 211 10 58 800 (ώρες εξυπηρέτησης: 09.00-17.00).

 

Μικρή Διαδρομή

TheToc Merrython 2015 : Διαδρομή 5 χιλιόμετρα

Εκκίνηση στην συμβολή των οδών Ακάμαντος, Αποστόλου Παύλου και Ηρακλειδών με κατεύθυνση προς την οδό Ακάμαντος και στην συνέχεια στις οδούς Στησικλέους, Αρακύνθου, Παναιτωλίου, Μουσών, Γαριβάλδι,  αριστερά στην οδό Ροβέρτου Γκάλι και δεξιά στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Στροφή αριστερά στην οδό Φρυνίχου και συνέχεια στις οδούς Λυσικράτους, Σέλλεϋ και Τριπόδων. Στροφή αριστερά στην οδό Πρυτανείου και συνέχεια στην οδό Θεωρίας όπου στο τέλος στρίβουμε δεξιά προς την στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου και τερματισμό στο ίδιο σημείο με την εκκίνηση.

the toc merrython 5km
Διαδρομή 5km

Μεγάλη Διαδρομή

TheToc Merrython 2015 : Διαδρομή 10 χιλιόμετρα

Θα είναι η ίδια διαδρομή με τα 5 χιλιόμετρα, αλλά οι δρομείς θα κάνουν δύο στροφές.

Εκκίνηση στην συμβολή των οδών Ακάμαντος, Αποστόλου Παύλου και Ηρακλειδών με κατεύθυνση προς την οδό Ακάμαντος και στην συνέχεια στις οδούς Στησικλέους, Αρακύνθου, Παναιτωλίου, Μουσών, Γαριβάλδι,  αριστερά στην οδό Ροβέρτου Γκάλι και δεξιά στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Στροφή αριστερά στην οδό Φρυνίχου και συνέχεια στις οδούς Λυσικράτους, Σέλλεϋ και Τριπόδων. Στροφή αριστερά στην οδό Πρυτανείου και συνέχεια στην οδό Θεωρίας όπου στο τέλος στρίβουμε δεξιά προς την στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου και τερματισμό στο ίδιο σημείο με την εκκίνηση.

the toc merrython 10km
Διαδρομή 10km