11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Αγώνας δρόμου 5χλμ. στη Νέα Παραλία για την ενίσχυση του “Άγιου Στυλιανού”

Ο Ερμής 1877 ανέδειξε το φιλανθρωπικό του έργο διοργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη χρονιά την σειρά αγώνων τρεξίματος Street Relays σε επτά διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας και τον μοναδικό δωρεάν αγώνα δρόμου “Τρέξε χωρίς Τερματισμό”.

Δεν σταματάει όμως εδώ το φιλανθρωπικό του έργο. Το πρωί της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου διοργανώνεται αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, το Salonica City Run, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στην ενίσχυση του ιδρύματος “Άγιος Στυλιανός”.

Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία που επιλέχθηκε. Στις 6 Δεκεμβρίου εορτάζεται παγκοσμίως ο εθελοντισμός και ο “Ερμής 1877” σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν έναν αγώνα που θα στηριχθεί στον εθελοντισμό αλλά και στην φιλανθρωπική δράση των πολιτών της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έναν αγώνα ανοικτό σε όλους τους πολίτες, με συμβολική συμμετοχή 1 ευρώ ανά άτομο και η διαδρομή είναι αυτή που είχε χαραχθεί και στα Street Relays της Θεσσαλονίκης, όπου εκκίνηση και τερματισμός ήταν στο ύψος του Μακεδονία Παλάς, σε δύο στροφές των 2.500μ.. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους (γεννημένοι το 2003 και μεγαλύτεροι).

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται: α) μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερμή 1877 (http://register.relays.gr/index.jsf) έως και τις 4 Δεκεμβρίου (20:00) και β) στην Γραμματεία που θα λειτουργεί στα γραφεία του Ερμή 1877 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (Κτίριο 3, 1ος Όροφος) έως και τις 3 Δεκεμβρίου (20:00).

Επίσης εγγραφές θα γίνονται δεκτές και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου (13:00 – 17:00) και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου (08:00 – 10:00) στη γραμματεία του αγώνα μπροστά στο Μακεδονία Παλάς αν υπάρχει διαθεσιμότητα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και ερώτηση που θα υπάρξει, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με email στο info@ermis1877.gr

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας