Running-Magazine-Logo

9ος Σαρωνικός Δρόμος 63,3χλμ | Σάββατο 5 Δεκεμβρίου

9os saronikos dromos

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Προκήρυξη 9ου Σαρωνικού Δρόμου 63,3χλμ Σάββατο 5 Δεκεμβρίου.

Διοργάνωση ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και των συνεργατών του ΣΔΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ και των δήμων Ελευσίνας, Μεγαρέων.

Εκκίνηση – τερματισμός στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας (δίπλα στις εγκαταστάσεις της ΠΥΡΚΑΛ και δίπλα στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου).

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΑ: 07:00

ΟΡΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: 15:00 (8 Ώρες)

Διαδρομή: Οι δρομείς αφού κάνουν ένα κύκλο 400 μέτρων ενός σταδίου, θα βγούν στην Παλαιά-Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου με κατεύθυνση προς τα Μέγαρα, φθάνοντας στο Νεράκι (Κόμβος, Καφετέρια DADA ), στρίβουν δεξιά περνώντας την ανισόπεδη διάβασης της Νέας Εθνικής Οδού και περνώντας στο βόρειο παράδρομο στρίβουν αριστερά παράλληλα της Νέας Εθνικής Οδού, μέχρι την ΔΕΗ Μεγάρων, όπου μπαίνουν πάλι στην Παλαιά Εθνική οδό . Φθάνοντας στο SUPERMARKETCARREFOUR στρίβουν αριστερά συνεχίζοντας την Παλαιά Εθνική οδό όπου και φθάνουν μέχρι το HOTELSUN της ΚΙΝΕΤΑΣ, όπου και αναστρέφουν για να καταλήξουν από την ίδια διαδρομή στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ στο οποίο μπαίνοντας θα κάνουν μια ολόκληρη στροφή για να τερματίσουν.

(Συνολικά θα τρέξουν 31,7 χλμΧ2 πήγαινε έλα επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού και 500 μέτρα στην εκκίνηση   και 500 στον τερματισμό εντός σταδίου)

Οι σταθμοί ανεφοδιασμού είναι 10 . Στα σημεία 4,2 κόμβος πάνω από τα ναυπηγεία και 59,2 επιστροφή ,6,7 HOTEL ΑΚΤΗ και 56,7 επιστροφή, 9,7 DADA ,ΚΟΜΒΟΣ ΝΕΡΑΚΙ και 53,7 επιστροφη,13,8 ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΤΗΛΙ και επιστροφή ,17,8ΔΕΗ ΜΕΓΑΡΩΝ και 45,6 επιστροφη,20,8 εξοδος ΜΕΓΑΡΩΝ και 42,6 επιστροφή, 23,5 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΕΓΑΡΩΝ και 39,9 επιστροφη,26,6 HOTEL ΚΟΚΚΙΝΗΣ και 36,8 επιστροφή 29,3 ΠΕΤΡΙΝΗ ΜΑΝΔΡΑ και 34,1 επιστροφή και 31,7 HOTEL SUN .

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Ορίζεται το ποσό των 30 ΕΥΡΩ, το οποίο θα πρέπει ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες να έχουν πληρώσει μέχρι την 30η Νοεμβρίου με τους εξής τρόπους:

Α)Κατάθεση στη ΤΡΑΠΕZA EUROBANK ERGASIAS A.E. (NTT)
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 00260602830200575455
IBAN GR86 0260 6020 0008 3020 0575 455
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Β)Είτε στον Μαραθώνιο της Αθήνας (Εκθεσιακό κέντρο ή στα γραφεία του Συλλόγου κατά την παραλαβή των αριθμών τους)

Αν κάποιος-α ΔΕΝ ξοφλήσει μέχρι την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, την συμμετοχή του-της, ακόμη και αν έχει προεγγραφεί ΔΕΝ θα λογίζεται ως συμμετέχων-ουσα.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ: Η διοργάνωση θα μεταφέρει τους μη έχοντες δυνατότητα Δρομείς με λεωφορείο προς το Δημοτικό Αθηναϊκό Κέντρο Ελευσίνας στις 5:30 και μετά τις απονομές στις 15:30 προς το κέντρο της Αθήνας.

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ : για το λεωφορείο είναι η πλατεία Καραϊσκάκη Αθηνών (μπροστά στο ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕΙ, Θέατρο ΠΕΡΟΚΕ).

Οι δρομείς που επιθυμούν πρέπει να το δηλώσουν στην ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ τους για να κανονισθεί ο αριθμός των λεωφορείων.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

Στον ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ θα υπάρχει ιατρική κάλυψη και φυσικοθεραπευτών, ζεστό μπάνιο και πρόχειρο γεύμα για ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες. Ενώ και στην διαδρομή στον σταθμό εξόδου Μεγάρων θα υπάρχει ιατρική κάλυψη.

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

«ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΙΚΙΟΥ 56 – 122 43 – ΑΙΓΑΛΕΩ

ΤΗΛ./FAX: 210.5900685 FAX 2105317826

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.”>info@apollonrunnersclub.gr

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΗ

Στον 9ο ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

63.300 μ.

Της 5ης Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΩΝΥΜΟ:_________________________________________

ΟΝΟΜΑ: ___________________________________________

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ: ___________________________________

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:_____________________________

ΦΥΛΛΟ:        ΑΝΔΡΑΣ □                    ΓΥΝΑΙΚΑ □

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:_________________________________________

ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ/ΠΟΛΗ:_________________________________

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ:____________________________

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: Σταθερό____________________

Κινητό_____________________

EMAIL: _____________________________________________

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ: Δηλώνω ΥΠΕΥΘΥΝΩΣ ότι παίρνω μέρος 9ο ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ αποκλειστικά με δική μου ευθύνη για κάθε τυχόν τραυματισμό που ενδεχομένως θα μου συμβεί και παραιτούμαι ατομικά και για λογαριασμό των δικαιούχων μου από κάθε σχετική αποζημίωση. Επίσης δηλώνω πως έχω πρόσφατη βεβαίωση εξειδικευμένου ιατρού για την καλή μου υγεία και φυσική κατάσταση, που απαιτείται για τη δοκιμασία του Αγώνα που επέλεξα, την οποία και θα προσκομίσω προ του Αγώνα στην Οργανωτική Επιτροπή.

Επίσης δηλώνω ότι επιτρέπω να χρησιμοποιηθεί το όνομά μου και η φωτογραφία μου ελεύθερα από τους διοργανωτές προς τα μέσα ενημέρωσης και οπουδήποτε κριθεί σκόπιμο απ’ αυτούς.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ……………………………… ΥΠΟΓΡΑΦΗ

– Παρακαλούμε να σταλεί στις Διευθύνσεις του Συλλόγου μας με το Ταχυδρομείο η ηλεκτρονικά στη διεύθυνση sta-tsi@hotmail.comή με fax στο 2105317826 έως 30 Νοεμβρίου 2015.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X